|
||
| ama hepsi süper tabi |
||
|
||
| 23 SErseri Darbe Bir Derdim Var hepside Olmazsa Olmaz:D | ||
|
||
| YARDIM ET | ||
|
||
| 23şarkısı çok güzel kendimi buluyorum şarkıda tabi cambazda olmazsa olmaz klasiklerinden . | ||
|
||
| BEN MOR VE ÖTESİNİN BÜTÜN ŞARKILARINI HARİKA BULUYORUM AMA CAMBAZ BAZEN UYAN PARTİ AYIP OLMAZ MI DARBE YAZ YAZ KÖRDÜĞÜM ŞARKILARINI DAHA GÜZEL BULUYORUM.BENCE BU ŞARKILAR MOR VE ÖTESİNİN OLMAZSA OLMAZ ŞARKILARI | ||
|
||
| aşk içinde... | ||
|
||
| gece olmazsa olmazlardandır bence | ||
|
||
| bence:serseri ve uyan mor ötesi'ni farklı kılan ve Türk toplumunun içinde bulunduğu vehameti sanatıyla en güzel anlatan şarkılardır.ve benm için vazgeçilmez mor ve ötesi şarkılarıdır | ||
|
||
| tüm gül kendine albümü,çok ciddiyim,istisnasız 11 şarkı + "iyi",sonra parti,durma öyle,23 (tabiiki),çocuklar ve hayvanlar,uyan,DARBE,serseri,büyük dülşler,yalnız şarkı,(yada tüm şehir albümü),sonu belli,şarkıcı çocuk,balıklar,boşver,ne,pis,son giden,yardım et,az çok,re.... aslında tümü. asla hiçbirinden vazgeçemem. en sona bile kalsa 2 şarkı kalır:"23" "Hayat".... eğer "hayat"tan vazgeçersem hayattan vazgeçerim zaten... |
||
|
||
Re,yalnız şarkı,bir derdim var,camzbaz,bir :)benim olmazsa olmazlarım
|
||
|
||
1.bir derdim var .........serseri ,yardım et ,cambaz diye gidiyor
|
||
|
||
| yaz yaz... | ||
|
||
| yardım et,cambaz,bir derdim var,parti,ayıp olmaz mı,darbe ve diğerleri.Mor ve Ötesi şarkılarının hepsi çok anlamlı. |
||
|
||
| Serseri | ||
|
||
| bir dedim var_gül kendine_yardım et_uyan | ||