mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Müzik

Konu: Sizce Türkiye'nin Dünya Çapında En çok tanınan Sanatçı'sı Kim?

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

ozzymolder 08.08.2007 14:31:31
YORUMU SİZE KALMIŞ

living dead 08.08.2007 14:42:49
Tarkan'dır heralde  Undecided  Bildiginiz gibi Rus kızlarının gözdesidir Tarkan.

cambazimbenim 08.08.2007 15:14:19
sertab erener'in de eurovizyon başarısı onun daha da tanınmasına (dünya çapında) sebep olmuştur....... bence o da yurtdışında bilinen bir sanatçımız...

havva2091 08.08.2007 15:54:25
tarkan dır...

rumeysa 08.08.2007 16:34:06
tarkan ama almanya'da mustafa sandal'da bir o kadar tanındık.

08.08.2007 16:38:20
tarkan ama almanyada mustafa sandalda bir o kadar tanindik.

ama zaten almaya'daki türk yoğunluğundan neredeyse bütün sanatçılar tanıdık.

ceza da bayağı tanınıyor avrupada..

08.08.2007 16:41:18
Tarkan hiç bir yerde tanınmıyor. Google'ı kullanarak bunu anlyabilirsiniz.

Tanınan isimler;

Sertap ERENER
Almora(Gurur kaynağımız)
Mor ve Ötesi (Tarkan'dan kat kat daha fazla tanınıyor Wink )
Şebnem FERAH (Avusturya'da bile şarkılarını dinleyenler var)

bildiklerim bu kadar. Ama Almora gibi bir grubu yazmayıpta, ne alaakaysa Tarkan demenize gerçekten çok üzüldüm...

deborah 08.08.2007 20:59:39
bence de Tarkan'dır... maalesef Undecided

08.08.2007 21:03:19
Bize televizyonlardan Tarkan diye öğretildi.. Ne öğrendiysek o..

c_y_l_n 08.08.2007 21:06:05
evet bende Tarkan diye biliyorum Grin

charmed 08.08.2007 21:06:20
kim ne kadar tanılıyor bilemem ama şebnem ferah'ı ingilterede dinleyenler olduğu biliyorum..

Birgül 08.08.2007 21:08:36

Tarkan hiç bir yerde tanınmıyor. Google'ı kullanarak bunu anlyabilirsiniz.

Tanınan isimler;

Sertap ERENER
Almora(Gurur kaynağımız)

bildiklerim bu kadar. Ama Almora gibi bir grubu yazmayıpta, ne alaakaysa Tarkan demenize gerçekten çok üzüldüm...
tarkan diye duyduk tvden hep.ama almora da ünlü tabii.bu kadar sanatçımız ya da grubumuzub tanınmış olması az.biz dünyada çıkan her sanatçıyı hemen anında öğreniyoruz.bizimkiler neden gerid ekalıyor anlamıyorum? Huh

merve_mor 08.08.2007 21:17:04
Bize televizyonlardan Tarkan diye öğretildi.. Ne öğrendiysek o..

ona bakılırsa şehir ve il kavramının aynı olduğunu öğretiyorlar yıllardır ama bu yıl coğrafyada farklı olduklarını öğrendik yani her öğretilene inanmıcaksın Wink
bence sertap erener dir eurovision başarısıyla değil sadece sesiylede tüm dünya tanıyor onu
Tarkan bence medyanın abartısı kimsenin tanıdığı falan yok bi rus kızları var başka sanmıyorum amerikada falan sokakta rahatla gezebildiğini söylemiş kendisi demek ki tanınmıyor  Wink

08.08.2007 21:17:59
Nasıl bu kadar Sığ olabilirsiniz ya? Tv'de bize neler neler anlatılıyor, hepsini kabul etmediğimiz gibi bunuda etmeyeceğiz. Ayrıca gel gelelim başlığın ismine

"Türkiye'nin dünya çapında en çok tanınan sanançı'sı kim?"

Diye sorulmuş. Tarkan sanatçı mıdır ki? Popüler kültürün doğurmuş olduğu en büyük felaketlerden bir tanesi. Adam hemen her şarkısında arabesk aksağını kullanıyor. İlk piyasaya girdiği yılları biliriz ayaklarında beyaz çoraplarla, cehaletin diğer ismiyde de bakmayın kendini geliştirdi. Tarkan sanata ne kazandırdı ki? Tarkan sanaçı mıdır ki? Hadi şöyle diyelim...

Dünya da tanınan şarkıcılarımız sıralamasıyla birlikte şöyle olsun;

Tarkan
Sertap ERENER
Almora(Gurur kaynağımız)

Şimdi, eğer liste buysa. Başlıkta sanatçıyı soruyorsa ben "Tarkan" diyemem. Şarkıcıyı soruyorsa yine Tarkan diyemem... Türkiye'den tanınan ismin Tarkan olmasını kabullenemem. Ama bunu kabullenemebilmekte iyi bir şey tabii... Ha bu arada, inanmayanlar sözlüklerden araştırabilir. Bir magazin programında şöyle bir demeç verilmiştir; "Ünlü Rockçı İsmail YK" Öyleyse İsmail YK'yı da rockçı olarak kabul edelim!? Huh

feyyaz 08.08.2007 21:21:01
mor ve ötesi bayağı tanınıyo aslında japonya'da ve arjantin'de dinleyen vardı last fm'den biliyorum arjantin'de türkçe öğrenenler vardı Smiley

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11