|
||
Bi Sertab erener aslında
|
||
|
||
| Bence bir tane bile yok ki olmaması pek de önemli değil onuda belirteyim.. | ||
|
||
| ceza bence de avrupa da iyi tanınan bi sanatçı tarkan bir de sertab erener | ||
|
||
| üzülerek söylüyorum tarkan.sezen aksu,ceza,sertab erener,athena..umarım bi gün morlar daha büyük basarılar elde ederler. | ||
|
||
En çok tanınan sertab erener tarkan sertab kadar tanınmıor...
|
||
|
||
| FAZIL SAY, HAKAN AYSEV(NE YAZIKKİ DÜNE KADAR ÜLKEMİZDE ÇOK AZ KİŞİ TANIYODU GERÇİ HALA ÖYLE...) VE SERTAP ERENER. |
||
|
||
En çok tanınan sertab erener tarkan sertab kadar tanınmıor... bence oyle değil,![]() Makedonya'da konseri vardi Tarkan'in, makedon kizlari Tarkan'in sarkilarini ezere biliolardi !! biliormusun ?!!? |
||
|
||
| Şöyle Baksak Olay a Daha Çok Anlarız. Bütün Balkan Ülkeleri,''Yeni Türkü'' grubunu bilirler.Şimdilerde Yeni Yeni ''İncesaz'' adını duyuruyor oralarda. Almanyada meselef,almancı türklerin genellemesini de içinde bulundurarak '' İsmail Yk ve Yurtseven Kardeşler'' Rusyada da Tarkan dır. Uzak Doğu da,Barış Manço ve Avrupa da en cok dinlenen,bilinen sanatçı Zeki Müren dir Her ne kadar Sertap ve tarkan biliniyor olsada,Zeki Müren i agzı açık dinleyen ve bilen çok gördüm. Tabi,yeni nesil Zeki Müren i bilmez fakat 40 üstü yaşlılarda kesinlikle bir Zeki Müren plağı vardır. Tüm Dünyayı Kapsarsak,Erkan Oğur dur. Hatta Carlos Santana ile yapılan bir söyleşide,Carlos Santana nın dinlediği favori sanatçılar arasında Erkan Oğur u da duyunca bir şok geçirmişimdir. |
||
|
||
| barış manço bana göre yaşarken yaptığı programlarla tüm dünyaya ülkemizi ve kendini çok güzel tanıttı bence | ||
|
||
| türkiyenin dünya capinda en cok taninan sanatcisi: avrupada kesinlikle mustafa sandal ve tarkan arab ülkelerinde ibrahim tatlises bide eskilerden zeki mürren herkes sertab filan zanediyor, ama onun parlamsi eurivisionda sadece oldu,
|
||
|
||
| Mor ve Ötesi bu almanya turnesi ile ii katkı yapmış oldu kariyerine bence | ||
|
||
| Sertab Erenerdir bnce | ||
|
||
mezarkabul
|
||
|
||
Şöyle Baksak Olay a Daha Çok Anlarız. bilgilerin icin gercekten cok tesekkurler, cok enteresan geldi bu bana !!Bütün Balkan Ülkeleri,''Yeni Türkü'' grubunu bilirler.Şimdilerde Yeni Yeni ''İncesaz'' adını duyuruyor oralarda. Almanyada meselef,almancı türklerin genellemesini de içinde bulundurarak '' İsmail Yk ve Yurtseven Kardeşler'' Rusyada da Tarkan dır. Uzak Doğu da,Barış Manço ve Avrupa da en cok dinlenen,bilinen sanatçı Zeki Müren dir Her ne kadar Sertap ve tarkan biliniyor olsada,Zeki Müren i agzı açık dinleyen ve bilen çok gördüm. Tabi,yeni nesil Zeki Müren i bilmez fakat 40 üstü yaşlılarda kesinlikle bir Zeki Müren plağı vardır. Tüm Dünyayı Kapsarsak,Erkan Oğur dur. Hatta Carlos Santana ile yapılan bir söyleşide,Carlos Santana nın dinlediği favori sanatçılar arasında Erkan Oğur u da duyunca bir şok geçirmişimdir. Erkan Ogur'u ilk kez duysamda helal olsa adama ... |
||
|
||
| evet tarkandır öyle alışılagelmiş malesef bir gün biz de anlaşılacağız buna eminim | ||