|
||
Tarkan hiç bir yerde tanınmıyor. Google'ı kullanarak bunu anlyabilirsiniz. konserlerine gelen on binlerce kişi,Tanınan isimler; Sertap ERENER Almora(Gurur kaynağımız) Mor ve Ötesi (Tarkan'dan kat kat daha fazla tanınıyor )Şebnem FERAH (Avusturya'da bile şarkılarını dinleyenler var) bildiklerim bu kadar. Ama Almora gibi bir grubu yazmayıpta, ne alaakaysa Tarkan demenize gerçekten çok üzüldüm... milyon satan albümleri, mtv vb. listelerde bir numaraya kadar yükselmesi, aldığı ödüller... sevmiyorum tarkanı. ama sende saçmalamışsın be arkadaşım. atv haberi izleyipte morveotesifan'a üye olmadık, cevap da yazmayız o halde. |
||
|
||
| yurt dışından gelenler bize direk tarkanı sormuştu. bencede tarkan. acı ama gerçek | ||
|
||
| tarkan'dır | ||
|
||
Bu sene Mor ve Ötesi olacak
|
||
|
||
| mor ve ötesi almanyada yani bizim buralarda gercekten de cok sevilen bir grup ve dünya genelinde de taniyan cok bence |
||
|
||
mor ve ötesi almanyada yani bizim buralarda gercekten de cok sevilen bir grup nerde oturuyorsun sen acaba, burda ben birine mor ve ötesi muhtesem ötesi diyince tepkileri: iyyyy oluyor, burdaki türklerin cogu cankan, ismail yk, öyle tarz dinlemeyi seviyorlar, kiske mor ve ötesini benim kadar cok seven olsaydi oturdugum yerde ve dünya genelinde de taniyan cok bence
|
||
|
||
| Barış Manço olabilir bence... Erkan Oğur da olabilir........ |
||
|
||
Barış Manço olabilir bence... Erkan Oğur da olabilir........ Evet bizzat gördüm erkan oğur u tanıyan çok kişi var ama bunlar müzikle haşır neşir olmuş,cidden ilgilenen insanlar... Popileriteye göre bu sene Mvö olabilir.Yeteri kadar popiler kültürün yapı taşlarından biri.Ama dünyaya hitap eden müzik yapmıyorlar o ayrı... |
||
|
||
| tarkan birazda mustafa sandal. | ||
|
||
hiç ilgilenmiyorum...
|
||
|
||
| tabiki tarkan | ||
|
||
mor ve ötesi kesinlikle bu sene diğerleri tın yani ...........
|
||
|
||
tarkan veya sertab erener olabilir
|
||
|
||
tarkan tanınıyor ama onundan modası geçer yakında
|
||