|
||
| YORUMU SİZE KALMIŞ | ||
|
||
kavak yelleri müzikleri için izlemeye başlamıştım ya ![]() hatırla sevgiliden ööö geldi artık her yerde her yerde başta aa iyi falandık sonradan bu ne lan yeteer durumuna döndük
|
||
|
||
| kavak yelleri bencede | ||
|
||
| Yaprak Dökümü | ||
|
||
| kayıp diye bi dizi vardı..onun müziğini harun yapmıştı..güzel bi şarkıydı | ||
|
||
kayıp diye bi dizi vardı..onun müziğini harun yapmıştı..güzel bi şarkıydı evet o şarkı güzeldi diziyi hiç bilmiyorum ama..
|
||
|
||
| kavak yelleri ve yaprak dökümü bence... | ||
|
||
| kavak yelleri ve çemberimde gül oya. özellikle çemberimde gül oyanın müzikleri hala aklımdan silinmez çok etkileyiciydiler. | ||
|
||
| bence en iyi yaprak dökümü ve kavak yelleri dizi değil ama ben babam ve oğlumunda müziklerini çok beğenmiştim | ||
|
||
| kavak yelleri | ||
|
||
| yaprak dökümü... ...dökülür yeni bir yaprak daha vururken yüzüme sonbahar... |
||
|
||
| Genco.. | ||
|
||
| "hatırla sevgili o eski günleri çocuklar gibi..." bu dizinin müziklerinde ağlamamak neredeyse imkansız. albümü çıkmış şarkıların ve en kısa zamanda alacağım | ||
|
||
| hatırla sevgili,yaprak dökümü,kavak yelleri(sırayla değil) | ||
|
||
"hatırla sevgili o eski günleri çocuklar gibi..." bu dizinin müziklerinde ağlamamak neredeyse imkansız. albümü çıkmış şarkıların ve en kısa zamanda alacağım evet yaa o şarkı özelliklede kadının sesini dinleyince bi tuhaf oluyorum
|
||