|
||
Arkadaşlar alper'i de unutmayalım bence ki ilk vokalist
|
||
|
||
| evet çok tatlıydı haklısın unutmamak lazım | ||
|
||
| evet unutulmamalı | ||
|
||
eee arkadaşlar alper tekin'e bu kadar mı Yaa şimdi ne yapıyor o bilen var mı![]() ??
|
||
|
||
| Duyduğum kadarıyla okumak için gittiği Amerika'da yaşıyor.Halen bilgisayar mühendisi ve Microsoft'ta çalışıyor. Bir de sanırım bu aralar evlenecekmiş, yani öyle bir şey duymuştum, yalan olmasın da. | ||
|
||
eskiii alper gitti haberiniz olsun artık yalnız şarkıdaki alper yok amerikada microsoft müdürü alper var
|
||
|
||
| ben de hiçbir şeyi oluyor diye biliyorum kanbağı falan yokmuşşş aralarında ayrıca şu an amerika'da microsoft'ta çalışması da büyük başarı |
||
|
||
Vay bee ne güzel aferin Alper'e valla
|
||
|
||
| bass gitar çalar.. alman lisesinde okumuştur.. standford öğrencisi.. |
||
|
||
| grup elemanlarının hepsi iyi ki böyle iyi bir grup çıktı ortaya diye düşünüyorum | ||
|
||
| Bass gitarı bana göre Burak Güven'den daha iyi çalabilen bir gitarist.Şehir parçasında da belli ediyor.Yalnız Şarkı klibindeki gözlüklü şahsiyeti gerçekten özledik.Şu anda Microsoft'ta Genel Müdürlük mertebesine çıkmış bir kişiliktir kendisi. Harun'la da uzaktan yakından alakası yoktur. |
||
|
||
evet ya gerçekten özledik kendisini...umarım bir gün haber alabiliriz kendisinden...zira yaşayıp yaşamadığından şüpheliyim ![]() |
||
|
||
| Valla arkadaş hepsi iyi hoş da Yalnız Şarkı'nın klibindeki gözlük de ne yapsam aklımdan çıkmıyor, rüyalarıma giriyor. Neyse takdir ettiğimiz bir şahsiyettir kendileri. Gözlüğü hariç. |
||
|
||
Çoook teşekkürler herkese, Alper Tekin hakkında uzun zamandır birşey bilmiyordum gruptan bir çıktı, gidiş o gidiş Mor ve ötesi, albümlerinde teşekkür de etmese yaşadığından bile şüpheliydim.
|
||
|
||
| sesi cok güzel bu şahsın.. umarım hayatın başka bir guzel kulvarında yasıyordur..pişman değildir.. | ||