|
||
| EVET ARKADAŞIM ÇOK HAKLISIN ALPER TEKİN'İ DE UNUTMAMAK LAZIM HAKKINI YEMEYELİM O DA GERÇEKTEN ÇOK İYİYDİ... | ||
|
||
hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim ama evet umarım hiçbirşey için pişman değildir.
|
||
|
||
| "harun tekin ile bir akrabalığı var mı bilemiyorum ama yurt dışında eğitim görmek için değil, grup arkadaşlarıyla müzik yapmanın artık sancılı bir hale geldiğini düşündüğü için ayrılmıştır.harun tekin'in sözleri.yurt dışında okumak için ayrılan üye grubun diğer solisti derin esmer'dir " arkadaşlar bir sitede yazıyordu oradan kopyaladım...doğru mu yanılş mı bilemem :S |
||
|
||
Ya biliyorum bu tartışma pek bir uzadı ama benim bir arkadaşımın Fizik hocası Alper Tekin'in babasıydı ve ona sordum ben, o da kuzen olmadıklarını söyledi
|
||
|
||
| ya ben bir akrabalıklarının olmadığını biliyorum.harun söylemişti ya da gruptan biri harun'la alper'in hiçbir akrabalığı yok soyad benzerliği diye.eminim ya grubun bir röportajında okuduğuma..akraba değiller! | ||
|
||
| çok fazla bilgiye sahip değilim kendisi hakkında...Ama sonuçta ilk üyelerden...Severim kendisini:) | ||
|
||
| bu kadar önemli mi sizin için harun'un akrabası olması yada olmaması... sonuçta alper tekin harun'la mı varoldu??? bence bazen bir konu çok uzayabiliyor...ha kardeşi ha kuzeni yada soyadı benzerliği!!!ne kadar büyümüş konu... bence müzik hayatından bahsetseniz biraz bizde kendisinin müzik için yaptıklarından haberdar olsak... |
||
|
||
| alper tekin deyince ilk olarak aklıma hep yalnız şarkı geliyor, çok güzeldi ordaki saf, temiz, çocuksu halleri. o yüzden çok özlüyorum mor ve ötesi'nin o zamanlarını bazen... | ||
|
||
| albüm çıkaracağını tahmin ettiğim mor ve ötesinin eski vokali. | ||
|
||
Mor ve ötesi'nin ilk kurulduğu yıllara tanık etmiş kurucularından biri olmasından dolayı ayrıca bir sempatiklik duyarım Yolu açık olsun...
|
||
|
||
| albüm çıkaracağını zannetmiyorum.ama şu anda ne yapıyor çok merak ediyorum.çok sevdiğim ve hala mor ve ötesi'nin bir parçası olarak gördüğüm bir şahsiyettir kendisi. | ||
|
||
| yalnız şarkı beni her zaman çok duygulandıran bir parça.. gerçek duyugulardan korkulmaması gerektiğini anladığımdan bu yana daha farklı dinlerim. mor ve ötesi'ne katkıda bulunduğuna inandığım (son albümde teşekkür de var zaten) duygulu ve mor ve ötesi'ne yakışır insan.. dediğiniz gibi grubun ilk yıllarına tanıklık etmiş, diğer grup üyeleriyle ayrı bir bağı olduğunu düşünüyorum. | ||
|
||
| kendini aşmış bir fizik hocası babaya sahip kişidir.. daha fazla bilgi için ekşi sözlüğe bakabilirsiniz.. |
||
|
||
ALPER ABİNİN ODTÜ 'DE (SENE 2004) ÇEKİLMİŞ GÖZLÜKLÜ BİR FOTOĞRAFI VAR. ŞİMDİ AKLIMA TAKILAN ŞU BAZEN HARUN ABİ DE GÖZLÜK TAKIYOR BU GÖZ SORUNU GENETİKOLABİLİR Mİ??? alper abinin o dediğin fotoğrafını taratıp koyman mümkünmü arkadaşım..bayaa merak ettim..tabi mümkünse..![]() neyse,şimdiden teşekkürler
|
||
|
||
| (alper benim ilköğretimden arkadaşım )farklı bir kulvar çizdi saygı duyuyorum ama o bu gruba gerekliydi | ||