mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: Elysfest 2007 - 08 Eylül Cumartesi

Sayfa: [ 1 ] 2

pebble 17.08.2007 09:52:15

Elysfest 2007
tarih : 08 Eylül Cumartesi, (13:00 - 02:00)
mekan : Solar Beach

14:00 - Murat BOZ
15:40 - Dj Hüseyin KARADAYI
17:15 - Nil KARAİBRAHİMGİL
18:50 - Ege ÇUBUKÇU
20:25 - Hande YENER
22:00 - mor ve ötesi 
23:35 - Duman

Ayakta: 50 YTL
Sahne Önü: 100 YTL
VIP Lounge: 150 YTL
http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HELZ1

merve_mor 17.08.2007 17:57:12
tam tadında festival murat boz & hande yener& mor ve ötesi üdet yapar artık konserde ya Grin çok dengesiz bence sanatçılar

17.08.2007 17:59:45
Nil'i de çok merak ediyordum çok severim ben o kızı  Cheesy Laylaylom geçer onun konseri  Grin
Hande bakalım nasılmış, laf atan atana..
Mor ve Ötesi ile bağlanırız , Duman ile koparız  Cool

TorTu 17.08.2007 18:23:20
dumaaan Cry ölmeden seyredin seyretmeden ölmeyin cidden büyük kayıp Cry ama geç Undecided of ya mor ve ötesini canlı dinlemek nasip olmayacak bana eminim Cry
her telden festival mevzusu yaratmış insanlar nil falan iyidir aslında hande yener de dinlenir hakkını vermek lazım kadın iyi işler çıkarıyor ama murat boz mor ve ötesi duman dj bilmem kim ege çubukçu sentezi karışık azıcık hatta bayağı karışık...

rainbow 17.08.2007 23:10:24
valla tek mvö ve duman için hayda hayda gidilir bu konserede bakalım artık  Roll Eyes

orhanli1 18.08.2007 00:09:45
hepiniz gidin tabi bizde taa sivastan nası gideceksek sanki biz sevmiyoz dumanı mvö yü

İrem_94 25.08.2007 09:46:21
» 8 Eylül konserinde mekan değişikliği! Daha önce organizatörler tarafından Kilyos Solar Beach'te yapılacağı açıklanan Elysfest 07 konseri Parkorman'a alındı.

isteryaşaistersön 28.08.2007 16:56:43
evet ben de resmi sitede okudum konser parkorman da ...daha doğrusu yine parkorman da ben de gelmeye çalışacağım ve sanırım yalnızca mor ve ötesi için duman ı sevmiyorum ...zaten diğerleri kim?...neyse bu kadar tecahül -i arif yeter ben geleceğim (inşallah) o konsere...sahne önü 100 o kadar ı beni aşar abi:) neyse birlikte olalım da...tabii gelirsem...son söz: buluşma yapalım....zuhahahaha

charmed 29.08.2007 17:39:18
çok üzülüyordum bu konsere gidimeyeceğim için..parkormana alınması harika oldu konserdeyim.. her zaman duman konserine gitmek istemişimdir dumanı izlemek hoş olucak..

29.08.2007 17:51:19
Gittikçe Marilyn Manson'a benzemekte olan hatta ilk bu teşhisi siteden birisi yapmıştı onu aramızda görememekten ama geleceğin Marilyn'ini bu konserde görme şansımız var merak ediyorum daha doğrusu
Sabaha kadar kucaklar beni  romeo romeo romeo aşkın savaşçısı Grin
dinliyoruz böyle şarkıları sonra normal misin diye test geliyor önümüze yapıyorsun aklına gelen renk ve alet tabi bu şarkıyı dinledikten sonra çekiç gelmiyor hatta sitede bence en farklı cevap olan benim aklıma alet diyince alet geldi diyen arkadaş gibi alet gelir milletin aklına Grin
Eğe Buçukçu yu dinlemek istemiyorum ama hatta o ortama girmek bile istemiyorum keşke Ceza olsaydı yerine ahhhh ahhhhhh 3 tane dinlencek bir konser hemde 50 ytl yemede yanında yat
hemen bu moda girerdim http://www.youtube.com/watch?v=K_3xM4cFJS4
Murat Boz maksimum diyendi herhalde ııııııııııııııııııı gitmem pamuk tıkayacağım kulaklarımı çok zor olacak mor ve ötesi duman ı beklemek
Nil'in kıyafetini merak edemeden duramıyorum şarkılarına kulağım aşina zaten tek taşımı kendim yaptım kendimi ürettim kendim sattım bişiler var rezil olmam herhalde oralarda yahu mor ve ötesi nil offffffffff çabuk bitirseler onlar zaten popüler şarkılarını okur giderler ondan seviniyorum millet bilmiyor ki hepsini
kendime iyi eğlenceler demek istiyorum özledim gitcem bu konsere gitmek istiyorum
zekiyim diye beni bu konserden alıkoyamazsınız Grin

bir_derdim_var 29.08.2007 17:57:45

bir yorum ancak bu kadar güzel yapılırdı arkadaşım çatladım yerimde gülmekten...Cheesy
şimdi anladık yüzde 2 liklerin niye burda toplandıklarını:D

charmed 29.08.2007 18:10:32
murat boz çekilmez ama maksimum şarkısını biliyorum  Cry  Grin serviste günde  kere dinleyince ezberliyor insan Smiley hande yeneri çocukken dinlerdik o zaman kulağa hoş gelen şarkıları vardı hala var mı bilmiyorum ama o romeosu çeklilmez kadının merak edip klibini de izlemiştim harika yani.. Grin nil olsa da olur olmasa da olur benim için yani onu dinlerden acı çekmicem kıvranmicam Grin ama mvö ve duman için değer gibi  Roll Eyes canımız çıkıcak..

rainbow 29.08.2007 20:26:50
son ana kadar gitme umudum vardı ama arkadaşlarımın cayması sayesinde gidemeyeceğim konsere. gidenler bol bol eğlensin Wink

ocean15 30.08.2007 18:12:49
rainbow arkadaşların niye caydı.muteşem bir festival.Bu kadar kişi ve 50 ytl.hiçbir şey değil.Ayrıca TÜRKİYE MALTA maçını da kaçırmayacağız parkormanda izleyebileceğiz.Ben elysfest aracını yakaladım bugün caddede ve indirimli bilet aldık tavsiyem gidin

charmed 08.09.2007 09:26:16
arkadaşlar giden varsa fotoğraf ve video bekliyoruz...küçük bir aksilikten dolayı bende gidemiyorum..

Sayfa: [ 1 ] 2