|
||
![]() Elysfest 2007 tarih : 08 Eylül Cumartesi, (13:00 - 02:00) mekan : Solar Beach 14:00 - Murat BOZ 15:40 - Dj Hüseyin KARADAYI 17:15 - Nil KARAİBRAHİMGİL 18:50 - Ege ÇUBUKÇU 20:25 - Hande YENER 22:00 - mor ve ötesi 23:35 - Duman Ayakta: 50 YTL Sahne Önü: 100 YTL VIP Lounge: 150 YTL http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HELZ1 |
||
|
||
tam tadında festival murat boz & hande yener& mor ve ötesi üdet yapar artık konserde ya çok dengesiz bence sanatçılar
|
||
|
||
Nil'i de çok merak ediyordum çok severim ben o kızı Laylaylom geçer onun konseri Hande bakalım nasılmış, laf atan atana.. Mor ve Ötesi ile bağlanırız , Duman ile koparız
|
||
|
||
dumaaan ölmeden seyredin seyretmeden ölmeyin cidden büyük kayıp ama geç of ya mor ve ötesini canlı dinlemek nasip olmayacak bana eminim ![]() her telden festival mevzusu yaratmış insanlar nil falan iyidir aslında hande yener de dinlenir hakkını vermek lazım kadın iyi işler çıkarıyor ama murat boz mor ve ötesi duman dj bilmem kim ege çubukçu sentezi karışık azıcık hatta bayağı karışık... |
||
|
||
valla tek mvö ve duman için hayda hayda gidilir bu konserede bakalım artık
|
||
|
||
| hepiniz gidin tabi bizde taa sivastan nası gideceksek sanki biz sevmiyoz dumanı mvö yü | ||
|
||
| » 8 Eylül konserinde mekan değişikliği! Daha önce organizatörler tarafından Kilyos Solar Beach'te yapılacağı açıklanan Elysfest 07 konseri Parkorman'a alındı. |
||
|
||
| evet ben de resmi sitede okudum konser parkorman da ...daha doğrusu yine parkorman da ben de gelmeye çalışacağım ve sanırım yalnızca mor ve ötesi için duman ı sevmiyorum ...zaten diğerleri kim?...neyse bu kadar tecahül -i arif yeter ben geleceğim (inşallah) o konsere...sahne önü 100 o kadar ı beni aşar abi:) neyse birlikte olalım da...tabii gelirsem...son söz: buluşma yapalım....zuhahahaha |
||
|
||
| çok üzülüyordum bu konsere gidimeyeceğim için..parkormana alınması harika oldu konserdeyim.. her zaman duman konserine gitmek istemişimdir dumanı izlemek hoş olucak.. | ||
|
||
| Gittikçe Marilyn Manson'a benzemekte olan hatta ilk bu teşhisi siteden birisi yapmıştı onu aramızda görememekten ama geleceğin Marilyn'ini bu konserde görme şansımız var merak ediyorum daha doğrusu Sabaha kadar kucaklar beni romeo romeo romeo aşkın savaşçısı dinliyoruz böyle şarkıları sonra normal misin diye test geliyor önümüze yapıyorsun aklına gelen renk ve alet tabi bu şarkıyı dinledikten sonra çekiç gelmiyor hatta sitede bence en farklı cevap olan benim aklıma alet diyince alet geldi diyen arkadaş gibi alet gelir milletin aklına ![]() Eğe Buçukçu yu dinlemek istemiyorum ama hatta o ortama girmek bile istemiyorum keşke Ceza olsaydı yerine ahhhh ahhhhhh 3 tane dinlencek bir konser hemde 50 ytl yemede yanında yat hemen bu moda girerdim http://www.youtube.com/watch?v=K_3xM4cFJS4 Murat Boz maksimum diyendi herhalde ııııııııııııııııııı gitmem pamuk tıkayacağım kulaklarımı çok zor olacak mor ve ötesi duman ı beklemek Nil'in kıyafetini merak edemeden duramıyorum şarkılarına kulağım aşina zaten tek taşımı kendim yaptım kendimi ürettim kendim sattım bişiler var rezil olmam herhalde oralarda yahu mor ve ötesi nil offffffffff çabuk bitirseler onlar zaten popüler şarkılarını okur giderler ondan seviniyorum millet bilmiyor ki hepsini kendime iyi eğlenceler demek istiyorum özledim gitcem bu konsere gitmek istiyorum zekiyim diye beni bu konserden alıkoyamazsınız |
||
|
||
bir yorum ancak bu kadar güzel yapılırdı arkadaşım çatladım yerimde gülmekten... ![]() şimdi anladık yüzde 2 liklerin niye burda toplandıklarını:D |
||
|
||
murat boz çekilmez ama maksimum şarkısını biliyorum serviste günde kere dinleyince ezberliyor insan hande yeneri çocukken dinlerdik o zaman kulağa hoş gelen şarkıları vardı hala var mı bilmiyorum ama o romeosu çeklilmez kadının merak edip klibini de izlemiştim harika yani.. nil olsa da olur olmasa da olur benim için yani onu dinlerden acı çekmicem kıvranmicam ama mvö ve duman için değer gibi canımız çıkıcak..
|
||
|
||
son ana kadar gitme umudum vardı ama arkadaşlarımın cayması sayesinde gidemeyeceğim konsere. gidenler bol bol eğlensin
|
||
|
||
| rainbow arkadaşların niye caydı.muteşem bir festival.Bu kadar kişi ve 50 ytl.hiçbir şey değil.Ayrıca TÜRKİYE MALTA maçını da kaçırmayacağız parkormanda izleyebileceğiz.Ben elysfest aracını yakaladım bugün caddede ve indirimli bilet aldık tavsiyem gidin | ||
|
||
| arkadaşlar giden varsa fotoğraf ve video bekliyoruz...küçük bir aksilikten dolayı bende gidemiyorum.. | ||