|
||
3 yil öncesine kadar saclarimi hep mora boyatirdim.. bende yazın boyamıştım saçlarımı mora okula gitmiştim öyle birde... ama yas ilerledikce mor biraz cirtlak kaciyor, onun icin bugün siyah renkteler.. ![]() ama kiyafetde mor renginide giyerim.. cok severim. ![]() ama benimki sprey boyaydı ![]() mor renk sevilmez mi ya?? ![]() mor pantolonlarım,kazaklarım,çoraplarım,ojelerim,kalemlerim,silgilerim... yakında kendimide mora boyucam ![]() bendede hersey pantolon t-shirt ... ben kisin saclarimin uclarini mora boyatmistim aslinda hepsini boyatacaktim ama annem dediki saclarin satanist gibi durursa saclarini kesdirmek zorunda kalicaz diye bende korkudan sadece uclarini boyatmistim ama şimdi nasil göründünü bildigimiz icin yakinda daha cok boyaticam ,cok seviyorum moru ,bir yerimi bir yere carpinca seviniyorum (aciyor aslinda ) ama mor rengine dönüsüyor
|
||
|
||
ben de spreyle boyamıştım saçlarımı mora. mor rengi çok seviyorum.zaten tüm eşyalarım mor ve siyah renkte. morun derinliğini anlamayanlar sevmiyor bence.
|
||
|
||
Çok ilginç bilgiler.birşeyler daha öğrendik teşekkürler.. |
||
|
||
evet ya aslında dogru cunku cevremdekı teyzelerden bılıyorum :)moru cok seven ınsan yok aslında hos bır renk ama evet ya bende anlamadım bu olayı..genelde yaşlılar pek sevmiyo moru..çokta güzel ama işte..zevkk (: (: |
||
|
||
paylaşım için sağol iyiki warsın mor ve mor ve ötesi iyiki
![]() |
||