mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yerli Sanatçılar

Konu: Aslı

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

harun_tugba 08.01.2006 08:34:12
ses tonu mütiş .ayrıca son albümüde süperdi .dinlemeyenler tavsiye ederim

Biyografi
Aslı 26.10.1977 İstanbul doğumlu. İlköğrenimini Kartal Eczacıbaşı İlkokulunda tamamladıktan sonra ortaöğrenimi için Özel Ortadoğu Lisesi'ni tercih etti. Üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde tamamladı.

Müziğe ortaokul yıllarında kurduğu grubuyla başladı. Adını Phoenix koydukları grupla lise yılları boyunca çeşitli konserler verdiler. Liseden sonra birkaç grup elemanı değişti ve grup Mary Jane, adını aldı. Birlikte barlarda cover müzik yapmaya başladılar. Önce Beyoğlu Gitar Bar daha sonra da üç yıl boyunca Kemancı'da sahne aldılar. Bu süre zarfında Mary Jane ile çeşitli organizasyonlara katılan Aslı önce kısa bir süre Haluk Levent'e daha sonra da 1.5 sene boyunca Teoman'a back vokal yaptı. Ayrıca yine aynı dönemde şan ve solfej dersleri aldı. Kargo grubundan arkadaşları olan Serkan Çeliköz ve Selim Öztürk'ün desteğiyle kendi albümünü çıkarmaya karar veren Aslı, Sony Müzik Türkiye ile anlaştı ve sonra da albüm çalışmalarına hız verdi. Sonraki bir yıl Serkan ve Selim ile beste çalışmalarına ağırlık verdiler. 3.5 aylık stüdyo çalışmasının ardından 2000 yılının Mayıs ayında ‘Neresindeyim’ isimli albümü dinleyicilerin beğenisine sundular. Bu albüme çektiği Ölüm Kapımı Çalmasa da, Keşf’i Alem ve Sessizce adlı 3 video klibi de insanlar tarafından çok beğenilen Aslı, uzun bir sessizlik döneminin ardından 2004 yılının ocak ayında ‘Su Gibi’ adlı ikinci albümünü çıkardı. Aslı, prodüktörlüğünü Serkan Çeliköz ve Ozan Öner’le beraber üstlendiği bu albümde aynı zamanda ilk albümde gitaristi olan Ali Karabekir ile de çalıştı. Sözlerin hepsinin ilk albümde olduğu gibi Aslı’ya ait olmasının dışında bestelerin çoğunun altında da yine Aslı’nın imzası var. Bu albümde bir de Hümeyra’ya ait Kördüğüm’ü yorumlayan Aslı, albüme adını veren ‘Su Gibi’nin ardından 2004 Mayıs ayında Kördüğüm’e klip çekti.

Aslı'nın burcu Akrep. Koyu Beşiktaş taraftarı. Sinemaya gitmeyi seviyor. Aktör favorisi herşeyiyle Brad Pitt. Favori filmi Fight Club. Sinemada sevdiği diğer oyuncular Robert De Niro, Benicio Del Toro, Sean Penn, Edward Norton, Susan Sarandon, Gwyneth Paltrow. Ancak karate filmlerinden nefret ediyor. Roxy favori mekanlarından. Ortaokulda atletizm takımındaydı. Dalga sörfü ve snowboarddan hoşlanıyor. Lisede koyu Bon Jovi hayranlığının yanısıra Poison, White Lion, White Snake, Fire House, Skid Row en sevdiği gruplardı. Şimdi daha çok Garbage, Tori Amos, Skunk Anansie, Creed, Incubus gibi grup ve sanatçıları tercih ediyor

harun_tugba 08.01.2006 19:56:19
arkadaşlar aranızda aslıyı seven yok mu gerçekten:((

funda 08.01.2006 23:23:09
ben aslı yı seviyom son albümü de çok güzel olmuş bence

darkqhost 09.01.2006 00:55:29
herşey bi yana yılbaşında dream tv deki performansı müthişti!!!!! Cheesy Wink

harun_tugba 10.01.2006 00:55:10
özellikle  kördüğüm şarkısı süper dinledikçe dinleyesi geliyo insanın arkadaşlar ben ce çook şanslıyız böyle müzisyenlere sahibiz böyle güzel müzkler dinleye biliyoruz ben açıkçası yabancı müziğe karşı pek sıcak bakmıyorum böleee güzel müzik yapan insanları bırakıp onları dinleyemiyorum özellikle türkçeye çevirdiğiniz zaman ortaya çok saçma şeyler çıkıyo oysa bi  mor ve ötesi şarkısının sözlerini hazmetmemiz anlaya bilmemiz sindire bilmemiz  ne kadar uzun sürüyo arad dağlar var bence

sardunya 10.01.2006 09:59:41
aslının sesi ve bazı şarkıları çok hoşuma gidiyo ama.öyle çoook çok ii diyebileceğim sözler yazmıyo.basit kalıyo bir çok şarkı.ama sesi gerçekten harika.

şeboist- 13.01.2006 01:24:14
dinlendirici bi sesi var ve bazı şarkıları- özellikle de tüm şehir ağladı-çok güsel Kiss Kiss :-*ama bi fan sitesi veya kendi sitesi yok ya da var ben bilmiyorumolup olmadıığnı  bilen varmı Huh

red_sky 23.01.2006 10:49:00
aslıyı bnde seviyorum.güzel yorumu var.ama bn eski albümünü daha çok beğenmiştim.hatta dinleyeniz var mı bilmiyorum;eski albümündeki 'siz' parçası mükemmel.sözleri de çok büyük anlamlar taşıyor...

sardunya 24.01.2006 02:06:54
aslının sitesi vardı.albümünün kapağında da yazmış zaten(son albüm)ama şu aralar kapalı sanırım.

sardunya 24.01.2006 02:09:24
www.aslionline.net burası aslının sitesi şeboist.

morveotesi_ömer 24.01.2006 03:08:40
aslıyı gercekten sevıyorum cok guzel yorumu var guzel besteler yapıyo ve bunların en guzelıde tum sehır agladı ve kordugum bence tum sehır agladıyı ablasına yazmıs bıldıgım kadarıyla

bihtermvo 08.05.2006 17:24:52
su gibi şarkısındaki otel teomanın eski albümündeki yermi bide sezen aksunun yanmısım bendeki yermi

melis15 10.05.2006 09:02:24
ya aslı harika biri ya!!! vallla şebonun yerini alırmı die düşündüm bi ara!! (tabiki kimse alamaz ama...)ses desen var güzellik desen var!!ne diim harika:)

dionizos 10.05.2006 16:58:27
çok tatlı ve çok şeker genç bi şarkıcımız...şarkılarıda çok güzel özellikle su gibi...

krm_özyegenn 02.06.2006 12:38:49
çok çok tatlı bence şarkılarını hepsi birbirinden güsel ama en iisi tüm şehir agladı

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12