mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Dünya'dan Haberler

Konu: 11. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül..

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

boğaziçi 28.08.2007 14:23:57
  3 aylık bi sürenin ardından Türkiye'nin 11. cumhurbaşkanı seçildi.Siyasi yaşamı,öğrenim hayatı,izlediği doğru politikalarla, mütevazi kişiliğiyle ve en önemlisi laik kişiliğiyle bu görevi en iyi şekilde yerine getirebilecek en doğru kişi..Bu önemli  görevi hakkıyla taşıyacak..

28.08.2007 14:31:20
Zaten belliydi boşuna uğraşıldı bu kadar uzatmaya gerek yoktu..
Vatana millete hayırlı olsun..

28.08.2007 14:38:38
vatana millete hayırlı olsun...

herhangibisi 28.08.2007 14:43:37
En önemlisi LAİK kişiliğiyle derken ? Bunu söylerken birkaç yıl öncesine kadar verdiği demeçleri hesaba katmıyoruz sanırım? Neyse dün dündür, bugün bugün. Karıştırmayalım o kısımları.Daha yeni seçimlerde söylenen "dindar bir cumhurbaşkanı seçecektik seçtirmediler." sözü bile laikliğin doğrudan tecavüze uğramasıdır. Birinin dindar olup olmamasına başbakan mı karar veriyor ? Dolayısıyla hükümet, dolayısıyla devlet mi karar veriyor ? Nerede kaldı laiklik ? Saçma yani, körün gözüne parmak gibi. geçiceksiniz o kısmı bi.

Kendisi TC tarihinin ilk davalı cumhurbaşkanıdır. Mütevazi olduğu büyük bi yalandır. Zira söylendiği kadar mütevazi olsa o davaları olmazdı. Zaten Tayyip'in maşası halinde hop tayyip geldi in koltuktan, hop tayyip dedi çık koltuğa mevzusu akp hükümetinin ilk zamanlarında da olmuştu, bu kendisinin duruş eksikliğidir. Ama sorun değil bizim memleket alıştı zaten böyle cumhurbaşkanlarına.
gerek duruşunu, gerek Tayyip'in sözünden çıkmayan kişiliğini sevmiyorum ama taş olsunlar baş yarsınlar. Bakalım görelim, kendi hatalarını örttürebilecekleri, ama Sezer kabul etmedi, ama mahkumları Sezer saldı, ama Sezer atamaları yapmadı, her şeyi veto etti biz de çalışamadık diyebilecekleri bir cumhurbaşkanı yok artık. Artık harala gürele TSK ' ya yüklenirler diye tahmin ediyorum ki iyi bi hedef olmaz kanımca. ama kendileri bilirler.

yapacak diyecek bir şey yok. 7 yıl sonra yeni bir seçimde tartışırız artık ...

living dead 28.08.2007 14:50:29
Her ne kadar onaylamamış olsamda hayırlı olsun demekten başka diyecek sözümüz yok.

AnErChEsT 28.08.2007 14:55:14
Yıllardır yerden yere vurduğu ve küfürler ettiği bir kurumun başında kendisi..Nasıl bir duygu olduğunu açıkçası merak ediyorum...Kendisini bir yerde görsem ilk soracağım soru bu olacaktır inanın ama helal olsun adamlara yıllardır devleti ele geçirme politikalarını ete kemiğe büründürebildiler...Sanıyorum şu anda bütün islam cumhuriyetlerinde bayramlar yapılıyor ve Amerika'da da yapılıyordur..tabi onlar başka nedenlerden yapıyolardır..ne günlere kaldık..imamlar,hocalar bir kabine kuruyorlar ve içlerinden en yalancısını cumhurun başına geçiriyorlar..helal olsun başka diycek bir şey yok bunlara.

yuxexes 28.08.2007 15:25:22
Birde Türkiyede demokrası yok derler.Dünyanın en ileri demokrasisi bizde;ülkesini Avrupadaki mahkemelere şikayet eden,hakkında dava açıp,tazminat talep den bir şahsı Cumhurbaşkanı yapıyoruz, Dünyanın herhangi başka ülkesinde böyle birşey olmuşmudur acaba?Sanmıyorum.

Ulu Önderimiz Atatürk ün oturduğu makama Abdullah Gül ün geçmesini asla içime sindiremeyeceğim. Türkiye yi ortaçağ karanlığına götürmek isteyenlere karşı demokrasi mücadelemiz şimdi daha çetin sürecek. Yüzde 47 lik oyu her fırsatta dile getirenler, anti demokratik 82 Anayasası nın yüzde 90 ın üzerinde bir halkoyuyla kabul edildiğini unutmasınlar. Rakamsal çoğunluk her zaman doğru tercih anlamına gelmiyor. Hatırlatayım Hitler i de halk seçmişti...

büşra deniz akıncı 28.08.2007 16:32:07
Olacağı belliydi zaten başları göğe ermiştir seçenlerin hayırlı olsundan başka diyecek bi'şey yok sanırım..

DİDEMVÖ 28.08.2007 16:44:20
Zaten belliydi boşuna uğraşıldı bu kadar uzatmaya gerek yoktu..
Vatana millete hayırlı olsun..
demekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.

28.08.2007 16:54:13
manası yoktur yok
yok bu alemin
alası yoktur yok
yok gafletin

isteryaşaistersön 28.08.2007 17:02:37
ne diyeceğimi bilmiyorum ...doru bir kişiliği olmayan biri için ne hayırlı olsun ne de başka bir şey diyemiyorum...bazen susmak en büyük erdemdir derler ya...bunca söylenecek şarkı varken susuyorum.....

28.08.2007 17:12:27
Bir süre önce AKP’li Meclis İdare Amirleri’nden Hüsrev Kutlu "Kuraklığın sebebi Sezer o giderse yağar" dediğinde kendi partisinden bile tepki görmüştü.
Şu an Ankara'da sağanak yağış var. Ve kulislerde şu espri yapılıyor.
"Hüsrev Kutlu acaba haklı mı çıktı? Bugün Sezer gidiyor yağışlar var"

Bir başka espri ise Sezer’i sevenlere ait:
"Ankara Sezer’in gidişine ağlıyor..."

deda 28.08.2007 17:40:06
bu kadarı pes doğrusu her tarafımızı sardılar ama elden de birşey gelmez ne diyelim umarımsonu iyi olur

MvO_CrN 28.08.2007 18:08:26
hiç şaşrtıcı bi sonuç olmadı sonumuz hayırlı olsun diyeceğim ama hiç sanmıyorum Undecided

28.08.2007 19:56:15
yorumsuz sadece yorumsuz... ne desem ne söylesem işe yaramaz artık Cry

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11