|
||
Saygı duymak zorundayım ve duyarım herkesin kararına.
|
||
|
||
bence o kadar büyütülmemeli...abdullah gül geçmeyecekti de kim geçecekti ki??olayı bi de bu yönüyle düşünmeliyiz.ben gül'ü savunmuyorum ama kötünün iyisi gerçekten..inş.devletimize zarar vermez.. zarar vermez mi?şu anda bile neler yaptığını görmüyor musunuz? neyse herkes bir gün gerçeği görecek ama çok geç olacak. ![]() dikkat edersen inş.zarar vermez dedim...yani benim cümlemde de bir tedirginlik söz konusu...ama söyleyinsene abdullah gül değil de kim taşınmalıydı o köşke??şu geçse daha iyi olurdu diyebileceğiniz biri var mı?geçmişte kendi yapamadıklarını şimdi niye yapmıyorsunuz diyen,zamanında asmayıp da şimdi kürsüden ip fırlatan adamlar mı cumhurbaşkanı olarak bu ülkeyi temsil etmeliydi?tekrar söylüyorum.bu ülke siyasetçileri iyi değil..hiçbiri iyi değil aslında.Atatürk,Türkeş vs. vs. geçmişte kaldı.halkın bu insanları başa geçirmesinin nedeni kötünün iyisi olmaları
|
||
|
||
bence o kadar büyütülmemeli...abdullah gül geçmeyecekti de kim geçecekti ki??olayı bi de bu yönüyle düşünmeliyiz.ben gül'ü savunmuyorum ama kötünün iyisi gerçekten..inş.devletimize zarar vermez.. zarar vermez mi?şu anda bile neler yaptığını görmüyor musunuz? neyse herkes bir gün gerçeği görecek ama çok geç olacak. ![]() dikkat edersen inş.zarar vermez dedim...yani benim cümlemde de bir tedirginlik söz konusu...ama söyleyinsene abdullah gül değil de kim taşınmalıydı o köşke??şu geçse daha iyi olurdu diyebileceğiniz biri var mı?geçmişte kendi yapamadıklarını şimdi niye yapmıyorsunuz diyen,zamanında asmayıp da şimdi kürsüden ip fırlatan adamlar mı cumhurbaşkanı olarak bu ülkeyi temsil etmeliydi?tekrar söylüyorum.bu ülke siyasetçileri iyi değil..hiçbiri iyi değil aslında.Atatürk,Türkeş vs. vs. geçmişte kaldı.halkın bu insanları başa geçirmesinin nedeni kötünün iyisi olmaları ![]() |
||
|
||
evet doğru söyledin abdullah gül için diyorum..yalnız abdullah gül değil şu anda Türkiye'de siyaset yapmaya çalışan hiçbir politikacı siyasetçi vs. vs. vs. iyi değil..aralarından kötünün iyilerini seçip başa geçiriyoruz sadece...Atatürk'le Türkeş'i de bir arada tutmadım..Atatürk ilk ve değişmeyecek şekilde en iyi önderimiz..Türkeş'i yazmamın nedeni son yıllarda başa geçen en iyi siyasetçi olması..yanlış anlaşılmasın
|
||
|
||
eet doğru söyledin abdullah gül için diyorum..yalnız abdullah gül değil şu anda türkiye'de siyaset yapmaya çalışan hiçbir politikacı siyasetçi vs. vs. vs. ii değil..aralarından kötünün iyilerini seçip başa geçiriyoruz sadece...Atatürk'le Türkeş'i de bir arada tutmadım..Atatürk ilk ve değişmeyecek şekilde en iyi önderimiz..Türkeş'i yazmamın nedeni son yıllarda başa geçen en iyi siyasetçi olması..yanlış anlaşılmasın Tamam kusura bakma.Bir an hiddetlenmişim yav ![]()
|
||
|
||
| Türkeş en iyi siyasetçilerden ha?Siyaset tanımlarımız çok farklı demek ki.Neyse konumuz bu değil. Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim; eğer kötünün iyisi Abdullah Gül ise boşverin,intihar edelim kurtulalım bu dünyadan. ![]() İnşallah,maşallah ile olacak iş değil bunlar burada bir halkın,bir vatanın geleceğinden bahsediyorsak işi duaya ya da şansa bırakamayız.Hiç olmazsa halkı bu kadar sömürmeyen ama sadece söyledikleri lafta kalan siyasetçilerimiz var başa geçebilecek. |
||
|
||
eet doğru söyledin abdullah gül için diyorum..yalnız abdullah gül değil şu anda türkiye'de siyaset yapmaya çalışan hiçbir politikacı siyasetçi vs. vs. vs. ii değil..aralarından kötünün iyilerini seçip başa geçiriyoruz sadece...Atatürk'le Türkeş'i de bir arada tutmadım..Atatürk ilk ve değişmeyecek şekilde en iyi önderimiz..Türkeş'i yazmamın nedeni son yıllarda başa geçen en iyi siyasetçi olması..yanlış anlaşılmasın Tamam kusura bakma.Bir an hiddetlenmişim yav ![]() ![]() önemli deil olur böle şeyler...çünkü konuştuğumuz mesele ülkemiz,vatanımız Türkiye'miz..immortal bana bir isim verebilir misin şu an o koltukta oturup daha iyi iş yapabilecek..Sezer bey önüne gelen herşeyi veto ediyodu biraz olsun iktidarla anlaşmaları gerek..ona bişey demiyorlar da kabul edince mi sorun çıkıyor.halk artık bu isimleri istiyor akp abdullah gül vs. vs. vs. gördüğünüz işte ben akpyi savunmuyorum yemin ederim bakın chp ve mhp seçimlere birlikte girmesine rağmen akp ikiye katladı onları.manzara bu.bi yerde okumuştum bi arkadaş yorum yazmış çok doğru söylemiş;'bu ülkeyi 2 kilo buğdaya satanlar düşünsün' diye |
||
|
||
| şimdi eminim biri çıkıp ne demek istiyorsun diyecek..şunu söylüyorum.halkımız bu siyasetçiler yüzünden yardıma o kadar muhtaç kaldı ki kendisine en ufak yardım yapan birini başa geçirebiliyor..işte halka malzeme dağıtıp başa geçtikten sonra da ortaya çıkan manzarayı görüyorsunuz..vergi üstüne vergi zam üstüne zam.ve sanki ülkemizde başka sorun yokmuş gibi ortaya atılan 2 sözle çıkan kaos.. | ||
|
||
| bu ülke ırkçıları dahi başına geçirmiş bir ülkedir. Şimdi de islamcılar geçti. Öyle bir yerde yaşıyoruz ki insanlarımız uyumayı ve uyutulmayı çok seviyor. "Başbakan yaptıysa iyidir" zihniyetiyle konuşan binlerce vatandaşımız var. Bu insanlar bunu hakkaten hakediyo diyorum bazen. Saçmasapan insanların iyi ya da kötü olsa da liderliğini kabul eden bir zihniyetin hayatından umudu kalmadığına eminim. Bir gün herşeyden hesap sorulduğunda o insanların ne konumda olacağını merak ediyorum doğrusu. Lider dediğin Deniz Gezmiş gibi yürekli olur. "Komünistlere ölüm!" diyerek değil. |
||
|
||
| Kraliçeyle yanyana dururken benim bile utançtan yüzümü kızartan "muhteşem (!)" eşe sahip cumhurbaşkanımız!! | ||
|
||
| "Türkiye'de cumhuriyetçi sistemin sonu geldi" diyen,gençliğinde bir çok tarikata üye olmuş,Atatürk düşmanı birinin o koltukta oturmasına hala anlam veremiyorum. " "Bir Türk dünyaya bedel" gibi bu laflar aslında Türkiye'nin bütünlüğünü,Türkiye'nin geçmişteki bütün insanlaro İslam kardeşliği etrafında toplanan bu bütünlüğünü tehdit eder anlama gelmiştir" demiş bu şahıs.Ne büyük bir Atatürk ve Türk düşmanı olduğu buradan belli. |
||
|
||
| halk da bilinçlenmiş bu arada...artık başbakanımızdan bahsettiklerinde suratlarını ekşitip düşüncelerini ifade ediyorlar... | ||
|
||
halk da bilinçlenmiş bu arada...artık başbakanımızdan bahsettiklerinde suratlarını ekşitip düşüncelerini ifade ediyorlar... Biraz geç oldu ama..neyse zararın neresinden dönülse kardır..
|
||
|
||
| Bu iyi birşey sanırım.. | ||
|
||
anlamadığım birşey var başa gelenler nasıl bir ırk ayrımcılığı yapıyor sitem için söylemiyorum gerçekten merak ediyorum
|
||