|
||
| bana kalırsa bu adamların sonu adnan menderes gibi olcak. inşallah olmaz ama hadi hayırlısı | ||
|
||
| Turkiye islam devleti di mi?/ o zaman! | ||
|
||
| bence sezer'e dsp hükümeti zamanında bir şey söylendi, tam söylendi. daha da başka bir şey söylenmesine gerek yoktu, yıllarca gitti bu. anayasa kitapçığını fırlattı, ekonomi alaşağı oldu dendi. adam yıllarca bunun sorumlusu olarak yaşadı. daha ne yapsın. o da yetmedi vakit gazetesi sezerin 7 yıllık cumhurbaşkanlığı görevini gözden geçirirken şunu kullandı: "1999 depreminde sezer halkın yanında değildi!" evet değildi. zira içindeydi. sezer 2000 yılında cumhurbaşkanı seçildi çünkü. iftiranın böylesi, karalamanın böylesi. abdullah gül 99'da nerdedi acaba sorusunu da sormamız bence adil görünüyor, böyle cıvık bir yaklaşıma. sezer iyi bir adamdı, yemedi, içmedi, çalmadı çırpmadı.. her yasayı değil, cumhuriyete karşı direkt tehlike oluşturabileceğini düşündüklerini veto etti. daha bence tartışmayın bunu, çünkü artık iftiradan öteye geçmeyecek söylenenler. iftira atanında çok küçük göründüğünü söylemeden geçemeyeceğim. |
||
|
||
| bizim milletimiz karalamayı,yazmayı,çizmeyi pek sever... durrr..!!daha bitmedi bakalım Sezer 'in arkasından daha ne senaryolar yazacaklar..bu da yeni moda oldu artık... |
||
|
||
“2’inci Cumhuriyet’in 1’inci Cumhurbaşkanı" “Sakın ciddiye almayın, şakadır bu…” si tu comprends le francais - alors parlons francais , tu es content ou tu n'es pas contente d'Abdullah Gul
![]() bu söze neresinden bakmayı tercih ederler acaba kimisi şöyle bakıyordur herhalde ; Benim anladığım 2’inci Cumhuriyet, herkesin konuştuğu değil, toplumun daha fazla demokrasi, daha fazla insan hakları ve daha fazla özgürlüğe sahip olması anlamına geliyor ![]() Buda diğeri olsun hadi . Eskiden devlete tapınılırdı. Kur’an’a önem verilmez, devlet ön planda tutulurdu. Devlete hizmet edilirdi. Din konusu adeta bir tabu idi. Dini değerlere daha çok önem verenler farklı görülürdü. Giysileri, takkeleri ve sakallarıyla başka bir Türkiye’nin insanları olarak algılanırlardı. Siyasette tabular vardı. Askerimizin de bambaşka bir yeri vardı. Bugün, bütün bu alıştıklarımız değişiyor. Sözü beğendim ben iyi saptamalar yani gözle görülen şeyler “2’inci Cumhuriyet’in 1’inci Cumhurbaşkanı" “Sakın ciddiye almayın, şakadır bu…” |
||
|
||
| türkçe yazar mısın arkadaşım!!! | ||
|
||
| bizde anlasak iyi olur yani;) | ||
|
||
bence sezer'e dsp hükümeti zamanında bir şey söylendi, tam söylendi. daha da başka bir şey söylenmesine gerek yoktu, yıllarca gitti bu. yani çalmadı çırpmadı başkaları gibi emin olun gül sezer kadar başarılı olamıyacak diye düşünüyorum.
anayasa kitapçığını fırlattı, ekonomi alaşağı oldu dendi. adam yıllarca bunun sorumlusu olarak yaşadı. daha ne yapsın. o da yetmedi vakit gazetesi sezerin 7 yıllık cumhurbaşkanlığı görevini gözden geçirirken şunu kullandı: "1999 depreminde sezer halkın yanında değildi!" evet değildi. zira içindeydi. sezer 2000 yılında cumhurbaşkanı seçildi çünkü. iftiranın böylesi, karalamanın böylesi. abdullah gül 99'da nerdedi acaba sorusunu da sormamız bence adil görünüyor, böyle cıvık bir yaklaşıma. sezer iyi bir adamdı, yemedi, içmedi, çalmadı çırpmadı.. her yasayı değil, cumhuriyete karşı direkt tehlike oluşturabileceğini düşündüklerini veto etti. daha bence tartışmayın bunu, çünkü artık iftiradan öteye geçmeyecek söylenenler. iftira atanında çok küçük göründüğünü söylemeden geçemeyeceğim. |
||
|
||
si tu comprends le francais - alors parlons francais , tu es content ou tu n'es pas contente d'Abdullah Gul parler turc. ce n'est pas forum français |
||
|
||
| evet türkçe yazarmısın ne demek istedigini anlamadık. | ||
|
||
| burası türkçe forum. arkadaşın demek istediği ; eğer fransızca biliyorsanız, fransızca konuşun.memnun olun veya gül'e memnun olmayın. |
||
|
||
eminim zaten biraz daha geçerse %100 çalmayacak. çünkü çalacak bir şey kalmayacak
|
||
|
||
| hayırlısı olsun demekten başka çarem yok kendi çapımda | ||
|
||
“2’inci Cumhuriyet’in 1’inci Cumhurbaşkanı" “Sakın ciddiye almayın, şakadır bu…” si tu comprends le francais - alors parlons francais , tu es content ou tu n'es pas contente d'Abdullah Gul![]() bu söze neresinden bakmayı tercih ederler acaba kimisi şöyle bakıyordur herhalde ; Benim anladığım 2’inci Cumhuriyet, herkesin konuştuğu değil, toplumun daha fazla demokrasi, daha fazla insan hakları ve daha fazla özgürlüğe sahip olması anlamına geliyor ![]() Buda diğeri olsun hadi . Eskiden devlete tapınılırdı. Kur’an’a önem verilmez, devlet ön planda tutulurdu. Devlete hizmet edilirdi. Din konusu adeta bir tabu idi. Dini değerlere daha çok önem verenler farklı görülürdü. Giysileri, takkeleri ve sakallarıyla başka bir Türkiye’nin insanları olarak algılanırlardı. Siyasette tabular vardı. Askerimizin de bambaşka bir yeri vardı. Bugün, bütün bu alıştıklarımız değişiyor. Sözü beğendim ben iyi saptamalar yani gözle görülen şeyler “2’inci Cumhuriyet’in 1’inci Cumhurbaşkanı" “Sakın ciddiye almayın, şakadır bu…” herkes fransızca bilmiyo olabilir arkadaşım mesajları türkçe yazalım |
||
|
||
| LAİKLİĞİ TARTIŞILIR AMA ONU HALK SEÇTİ BEN OY VERMEDİM HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN |
||