mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Dünya'dan Haberler

Konu: 11. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül..

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11 12

rainbow 30.08.2007 19:12:32
bu zamandan sonra hayırlı olsun demekten başka şansımız yok sanırım. hepimiz için hayırlısı, gelecek gösterecek iyi ya da kötü olacağını ...

merve_mor 30.08.2007 19:25:23
korkuyorum desem ödlek damgası yer miyim Huh
gerçekten bundan sonra olacaklardan korkuyorum ben hepimiz için hayırlı olsun demeyi çok isterdim ama bunun hayır neresinde diye sorarlar adama  Lips Sealed

30.08.2007 19:43:57
Güle güle atlarını koştursunlar bakalım Wink ALlah sonumuzu hayır etsin ne diyelim...

living dead 30.08.2007 19:48:42
Bana darbe olacak gibi geliyor eğer en iyisi bu olucaksa darbeye bile razıyım. Ama bence bu kadar kesin hüküm vermeyip adamın yapıcaklarına bakmamız gerek en küçük bir pürüzde ona cevabı türk ordusu verir diye düşünüyorum.

merve_mor 30.08.2007 19:52:25
kesinlikle türk ordusunun gözünü dört açması gerekiyor bu vakitten sonra yoksa gerçekten hiç iyi değil sonumuz Undecided

cerenimo 30.08.2007 19:54:22
Evet bu ülkenin geleceği göremeyen,geçmişini tanımayan büyük kesimi akp yi iktidara getirdi..dolayısıyla hiç istemediğimiz halde,kaç kere elinden kaçırdığı cumhurbaşkanı koltuğunu yüzsüzce kaptı abdullah gül...
15 yaşında evlenen,sonra üniversiteye gidemedi diye yurdunu biricik Türkiye'sini insan haklarına şikayet eden,sonra kalkıp açıköğretimden arap dili ve edebiyatı okuyan,eşiyle beraber meclis davetlerine katılmayan,türbanı 'atatürk'ün de karısı türbanlıydı' deyip başörtüsü kavramından habersiz olduğunu gösteren,kadınlık haklarını reddeden bir bayanı eş olarak seçen,Erdoğan'ın savunduğu bağnaz fikirlerin tamamını destekleyen,başa çıktığı anda türbanlıların önünü açmak için girişimlerde bulunan,kemalizm bir dayatmadır fikrini benimseyen partinin en baş üyelerinden birini cumhurbaşkanım olarak kabul etmem olanaksızdır...
evet Bekir Coşkun'un söylediği gibi..O Erdoğan'ın cumhurbaşkanıdır..benim değil..laik cumhuriyetin,atatürkçü gençliğin değil...

bir_derdim_var 30.08.2007 20:21:01
kesinlikle türk ordusunun gözünü dört açması gerekiyor bu vakitten sonra yoksa gerçekten hiç iyi değil sonumuz Undecided

bencede..ama bir yerden duymuştum türk komutanlardan birkaçı teröristlerle işbirliği yapmış.aslında mantıklı geliyor bana bazen  mayınlar nedense sürekli tespit ediliyor ama hala şehitlerimizin haberleri geliyor mayın patladı diye..

toprak 30.08.2007 22:25:08
hem türk hem komutan yani askeriyenin üst düzey görevlileri nasıl teröristle iş birliği yapar..yapmayın arkadaşlar..

herhangibisi 31.08.2007 06:55:51
o değil de dikkatimi çekti ne kadar çok fransızca bilen varmış :]

zerdust21 31.08.2007 07:14:34
konu sapması durumda konuya dönün

abdullah gül bu ülkede bazılarının hazmedemediği birisi olsada partisi ezici bir üstünlükle seçimi kazandı bu dakikadan sonra asker pek bir şey yapamaz

bir_derdim_var 31.08.2007 07:17:09
hem türk hem komutan yani askeriyenin üst düzey görevlileri nasıl teröristle iş birliği yapar..yapmayın arkadaşlar..

olabilir arkadaşım şuan ihtimaller üzerine konuşuyoruz..artık kimseye güven kalmadı...
ve o kadar mayın araması yapılmasına rağmen niye hala mayından askerlerimiz ölüyor??

DarkTranquillity 31.08.2007 07:36:54
askerlikte biri başa geleceği zaman, rütbe mütbe olayları olacağı zaman kişinin soyağacı çıkartılır ne olduğu mutlaka sonuna kadar araştırılır. kolay komutan bilmem ne olmuyor kimse.
ama hakikaten hergün askerlerimiz ölüyor, nasıl oluyor bu diyor insan içi acıyor.
neyse konu da cumhurbaşkanı, bu yazdıklarımız başka bir konu altında incelenebilir. gidişat nereye meçhul, bekleyelim görelim.

bir_derdim_var 31.08.2007 07:40:52
konu buraya nasıl geldi bende anlamadım valla Huh

ne diyorduk Gül bir de şunu demiş

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Sezer'in Cumhuriyet'in tehdit altında olduğu yorumuna katılmadığını söyledi.

Gül, "Sayın Cumhurbaşkanı ne söyledi onu bilmiyorum ama bu söylediğiniz kapsamdaysa, Türk halkı bunlara inanmıyor. Tam tersine, bugün Türkiye'ye sadece Türkler değil, Türkiye'ye yabancılar da güveniyor" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in Harp Akademileri'ndeki konuşmasıyla ilgili bir soru üzerine, şunları söyledi:

"Ben dinlemedim, Sayın Cumhurbaşkanı ne söyledi onu bilmiyorum ama bu söylediğiniz kapsamdaysa, Türk halkı bunlara inanmıyor. Tam tersine, bugün Türkiye'ye sadece Türkler değil, Türkiye'ye yabancılar da güveniyor. Avrupa Birliği ile müzakerelere başlamışız. İnanılmaz bir ekonomik kalkınma içindeyiz. 30 yıl bitmeyen projeler bu dönemde bitiyor. 30 yıldır uğraşılan ve bitirilemeyen barajlar var, bu dönemde bitiyor. Bu dönemde Türkiye'de özgürlükler, temel hak ve özgürlükler pekişmiştir. Dolayısıyla eğer böyle bir paragraf varsa ben katılmıyorum."

(Hürriyet)

__CaMBaZ__ 31.08.2007 10:51:16
ortalıkta hiçbir sorun yokken herşeyi nasıl büyütüyorlar.bazı arkadaslar darbeden bahsetdiler.şunu söleyeceğim en kötü hükümet bile darbeden daha iyidir.geçmişten hiç mi sonuç çıkarmadınız.akp li biri değilim ama abdullah gül'ü tebrik ediyorum.

zerdust21 31.08.2007 15:23:35
ortalıkta hiç bir sorun yokken herşeyi nasıl büyütüyorlar.bazı arkadaslar darbeden bahsetdiler.sunu söliyim en kötü hükümet bile darbeden daha iyidir.geçmişten hiç mi sonuç çıkarmadınız.akp li biri değilim ama abdullah gülü tebrik ediyorum.

evet bende senin gibi düşünüyorum.

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11 12