|
||
| herkesi mutlu edecek bir seçim hiçbir yerde yok...görüş farklılığının olması gayet normal kimi sevinir kimi üzülür ama gerçekten önemli olan ne siyasi partilere ne de siyasetçilere önyargılı yaklaşmamak bence.X görüşünü savunan Y görüşüne haklı olsa bile hep karşıdır...neden?herşey bu ülke için değil mi? halledilmesi gereken en mühim konulardan biri budur bu ülkede...önyargılı olmamak .... | ||
|
||
Bana darbe olacak gibi geliyor eğer en iyisi bu olucaksa darbeye bile razıyım. Ama bence bu kadar kesin hüküm vermeyip adamın yapıcaklarına bakmamız gerek en küçük bir pürüzde ona cevabı türk ordusu verir diye düşünüyorum. bu forumda 'darbecilerin' olması ne kadar da ürkütücü..hem türk hem komutan yani askeriyenin üst düzey görevlileri nasıl teröristle iş birliği yapar..yapmayın arkadaşlar.. olabilir arkadaşım şuan ihtimaller üzerine konuşuyoruz..artık kimseye güven kalmadı... ve o kadar mayın araması yapılmasına rağmen niye hala mayından askerlerimiz ölüyor?? |
||
|
||
| bence abdullah gülden iyisini bulamazlardı kimi seçeceklerdi ki zaten | ||
|
||
| benim cumhurbaşkanım değil. | ||
|
||
| TÜRKİYE CUMHURİYETİ(NİN) 11.CUMHUR BAŞKANI ABDULLAH GÜL. |
||
|
||
| ???YILINI HATIRLAMIYORUM AMA BİR ZAMAN GÜNDEME HALİÇ'İN KİRLİLİĞİ GELMİŞTİ.BAŞTAKİ HÜKÜMET YA DA BELEDİYE DİYELİM DENİZİN TEMİZLENDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ.BUNLARI TELEVİZYONDAN İZLEMİŞTİM VE NE GÜZEL DENİZİMİZ TEMİZLENMİŞ DEMİŞTİM.ARADAN BELKİ BİR HAFTA GEÇTİ DALGIÇLAR ASLINDA DENİZİN TAM ANLAMIYLA TEMİZLENMEDİĞİNİ ORTAYA KOYMUŞTU.DENİZİN GÖRÜNMEYEN KISMINI TEMİZLEYECEK TEKNOLOJİ BELKİ BİZDE YOKTUR BU KONUDA BİRŞEY DİYEMİYORUM AMA BAŞIMIZDAKİ HÜKÜMETİ BUNA BENZETİYORUM.İNSANLARI NASIL KANDIRDILAR(BU SADECE BENİM FİKRİM YANLIŞ ANLAŞILMASIN)NE SÖYLEYİP NE VERİP İKNA ETTİLER BİLMİYORUM SONUÇTA BAŞIMIZA GELDİLER.HAKLARINDA BİR SÜRÜ OLUMSUZ HABER ÇIKTI NE YALAN SÖYLEYİM BİR ARA DARBE OLACAK DİYE BEN DE KORKTUM.NEYSE KONUYU DAĞITTIM.BU ÇIKAN OLUMSUZ HABERLERİ DENİZİN DİPLERİNE SAKLADILAR VE İNSANLARA TEMİZ GÖZÜKTÜLER VAR OLAN OLUMSUZLUKLARI HALLETMİŞ GİBİ GÖRÜNÜP KAHRAMAN HÜKÜMET OLDULAR.VE EN İŞE YARAR EN SIK KULLANDIKLARI GEMİLERİNİ DENİZİN ORTASINA DEMİRLEDİLER.KÜÇÜK SORUNLAR BÜYÜKLERİ GETİRİR BİR GÜN PİSLİKTEN DENİZ DİYE BİRŞEY KALMAYACAK ÜSTELİK KÜRESEL ISINMA DA VAR.İÇİMDEN GELECEĞİN GÜZEL OLACAĞINI SÖYLEMEK HİÇ GELMİYOR UMARIM BEN YANILIRIM VE HERŞEY ÇOK GÜZEL GİDER.BU KONUDA HAYIRLI OLSUN DİYEMEYECEK KADAR UMUTSUZUM.AMA ŞU DA VAR EĞER BAŞKA BİR HÜKÜMET GELSEYDİ NE OLURDU BUNDAN DAHA BETER OLURDUK ÇÜNKÜ HİÇ BİR HÜKÜMET BAŞIMIZDAKİLER KADAR AMERİKA TARAFTARI DEĞİLDİ VE BÜTÜN OLAN BİTEN YARIDA KALACAKTI.YANİ BİR BİNAYI TAM YARISINDA BAMBAŞKA MALZEMELERLE BAMBAŞKA USTALARLA YAPMAYA BENZER.BIRAKALIM BİNAYI TAMAMLASINLAR ÇÖKERSE BİNA ALTINDA KALACAK YİNE KENDİLERİ OLACAKTIR. | ||
|
||
korkuyorum desem ödlek damgası yer miyim ![]() gerçekten bundan sonra olacaklardan korkuyorum ben hepimiz için hayırlı olsun demeyi çok isterdim ama bunun hayır neresinde diye sorarlar adama ![]() Bana darbe olacak gibi geliyor eğer en iyisi bu olucaksa darbeye bile razıyım. Ama bence bu kadar kesin hüküm vermeyip adamın yapıcaklarına bakmamız gerek en küçük bir pürüzde ona cevabı türk ordusu verir diye düşünüyorum. ya seveceksiniz ya da bu ülkeyi terkedeceksiniz!!hani siz diyorsunuz ya bu sitedeki yönetim değişikliğinden rahatsız olan siteden ayrılır, üyeliğini sildirir vs...
|
||
|
||
| ya bu deveyi güdersin ya da bu diyardan gidersin olayı diyorsun yani.. güzel bir benzetme olmuş... ![]() hani kimileri birşey yapamaz sadece imalarla isyanını belirtir.. ![]() işte biz de terkedemiyoruz imalarda bulunarak isyan ediyoruz.. |
||
|
||
Alıntı Peki ya Sezer? * Ne onu oraya getiren "or" rütbesi vardı omuzlarında, ne de saldırıya uğradığı zaman ortalığı ayağa kaldıracak, savunacak partisi. * Bana sorarsanız, bi araba laf yazılıyor ama, Ahmet Necdet Sezer’in en önemli özelliği buydu... Cumhuriyet tarihinde, arkasında ordusu veya partisi olmayan ilk ve tek cumhurbaşkanı. Ahmet Necdet Sezer, DSP, MHP ve ANAP tarafından o makama, hukukçu yönü hasebiyle eşitliğe saygılı duruşu öne çıkarılarak getirilmişti. Gerçekten 57. hükümet süresince Sezer hiç gündemde olmadı. Ta ki AKP hükümetine kadar. Bu dönem ile birlikte Sezer bir Cumhurbaşkanından çok, bir muhalefet partisi rolüne büründü. CHP'nin perde arkasından sözcülüğünü yaptı. Hükümetin kanun tasarılarından büyük çoğunluğunu veto etmeyi marifet saydı. Ancak Deniz Baykal bu kadarını yapabilirdi... Özetle Sezer için partisi yoktu denilemez, denilse de ancak çocuklar, ya da at gözlüklüler inanır... Aynı şekilde orduyu da arkasına alan Sezer için, yalnız kalmaktan söz etmek mümkün değil. Şimdiye kadar gördüğüm Cumhurbaşkanları, ülkede iyi veya kötü izler bırakmışlardır. Ahmet Necdet Sezer dönemi ise benim için silik bir dönemden ibarettir. Cumhurbaşkanlığı konutunda yaptığı tasarruf, demokrasi önünde engel görevi görmesi ile fazlasıyla halkın cebinden çıkmıştır. Güle güle Sezer, hiç özlemeyeceğimden emin olabilirsin...
|
||
|
||
gülüm benim şarkısı da heryerde çalıyo bu sıralar
|
||
|
||
| ABDullah gül:! ÇANKAYA YA TÜRBANLI FIRST LADY! | ||
|
||
olan oldu....ülkeyi de terketmeliymişim zaten rte öyle dedi ![]() hayırlı olsun demeyeceğim çünkü hayırlı olacak bir yanını göremiyorum şahsen..... rte; ABDullah gül kardeşim diyerek sanki cumhurbaşkanlığı babadan oğula geçen birşeymiş gibi devretti göz koyduğu makamını sonra da seçtirdi işte.ne denilebilir ki (iyi uykular güzel türkiyemin apolitik cahilleri) |
||
|
||
korkuyorum desem ödlek damgası yer miyim ![]() gerçekten bundan sonra olacaklardan korkuyorum ben hepimiz için hayırlı olsun demeyi çok isterdim ama bunun hayır neresinde diye sorarlar adama ![]() Bana darbe olacak gibi geliyor eğer en iyisi bu olucaksa darbeye bile razıyım. Ama bence bu kadar kesin hüküm vermeyip adamın yapıcaklarına bakmamız gerek en küçük bir pürüzde ona cevabı türk ordusu verir diye düşünüyorum. ya seveceksiniz ya da bu ülkeyi terkedeceksiniz!!hani siz diyorsunuz ya bu sitedeki yönetim değişikliğinden rahatsız olan siteden ayrılır, üyeliğini sildirir vs... ![]()
|
||
|
||
ÜLKE NÜFUSU BİRDEN Mİ DEĞİŞTİ? BİRDEN CAHİL BİR MİLLET PEYDA OLDU! ÜSTELİK ŞİMDİYE KADAR BABADAN OĞULA SİSTEMLERDE VERASET İSTEYENİN ADAY OLABİLDİĞİ BİR SEÇİMLE HİÇ DEVREDİLMEDİ.
|
||
|
||
| rte için ben "anasını da alıp "gidecek" bir insanım.Çünkü inatla diyorum ki "gül,benim cumhurbaşkanım değil" ama ben gitmeyeceğim.sonuna dek vatanımdayım.Daha düne kadar "lakik cumhuriyetin sonu geldi,kemalizm biti" diyenelre ülkemi teslim etmeyeceğim.Türkiyedeki tek Atatürkçü ben kalsam dahi savaşa devamö edeceğim. Gitmiyorum ..sana inat,sadaka demokrasisi sayesinde aldığın %47 oya inat buradayım. |
||