|
||
| doğru söze ne hacet? | ||
|
||
| ''Abdullah Gül'' benim cumhur başkanım benim düşüncem bu iyikide cumhurbaşkanı gül oldu... | ||
|
||
| TEBRIKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR T.C Abdullah Gul | ||
|
||
| bazı insanlar her ne kadar bükemedigi eli öpse de benim öpecek elim yok. elini öptügüm kişi saygı duyulacak bir insan olmalı. benim onlara verilecek saygım yok | ||
|
||
ben memnunum bence güzel..
|
||
|
||
bazı insanlar her ne kadar bükemedigi eli öpse de benim öpecek elim yok. elini öptügüm kişi saygı duyulacak bir insan olmalı. benim onlara verilecek saygım yok katiliyorum ahmet.. bende ne onlarin elini öpecek bir kisilik var nede onlara gösterecegim saygi.. ABDullah Gül benim cumhurbaskanim degil.. |
||
|
||
| kesinlikle katılıyorum arkadaşlar benim de cumhurbaşkanım değil ayrıca gitmiyorum siz gidene kadar gitmiyorum var mı diyorum onlara Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzkaraları... |
||
|
||
| o zaman 2 tane cumhurbaşkanı seçilsin.yarısı birini diğer yarısı da diğerini desteklesin:) "demokrasi" lerde çare tükenmez.şaşıyorum şu yorumları okuyunca."Türkiye Cumhuriyetinin" cumhurbaşkanı Abdullah Gül dür.neden bu kadar sorun yapıyorsunuz arkadaşlar ya. |
||
|
||
o zaman 2 tane cumhurbaşkanı seçilsin.yarısı birini diğer yarısı da diğerini desteklesin:) "demokrasi" lerde çare tükenmez.şaşıyorum şu yorumları okuyunca."Türkiye Cumhuriyetinin" cumhurbaşkanı Abdullah Gül dür.neden bu kadar sorun yapıyorsunuz arkadaşlar ya. ha şöyle arkadaşlar lütfen birazda ülkemizi düşünelim lütfen yeter artık birbirimizi yediğimiz yeter artık sen şusun sen busun diye fişlendiğimiz artık uyanma vaktidir kardeşlerim birlik olma vaktidir bi yerlere getirmek istiyorsak ülkemizi seviyorsak vatanımızı bunları bi kenara bırakalım Abdullah gül türkiyenin cumhurbaşkanı senin benim değil.Sevmiyorsakta saygılı olalım biraz eğer biz cumhurbaşkanımıza saygılı olmassak başkası ne cumhurbaşkanımıza nede Türkiyemize saygılı olur düşmanlarımız çok hepimiz biliyoruz onların eline kozları bırakmayalım lütfen lütfen.... |
||
|
||
| Bilinçli Türk gençleri Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu sistemi beğenmeyen, onun yerine ABD'nin ve AB'nin sözünü dinleyen adamların Türkiye Büyük Millet Meclisi koltuklarında ve Çankaya Köşkünde oturmalarını asla içine sindirmeyecek. O yüzden bu başlık hala silinmesi hala aktif. İtirazı olan? |
||
|
||
Bilinçli Türk gençleri Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu sistemi beğenmeyen, onun yerine ABD'nin ve AB'nin sözünü dinleyen adamların Türkiye Büyük Millet Meclisi koltuklarında ve Çankaya Köşkünde oturmalarını asla içine sindirmeyecek. O yüzden bu başlık hala silinmesi hala aktif. İtirazı olan? bu durumda biz bilinçsiz türk gençleri mi oluyoruz?
|
||
|
||
| "olan oldu susun oturun" mantığındaki insanlara sözüm | ||
|
||
| evet. böyle bir durum kabullenemez. bazı olayların olmasıyla bu olaylar karambole gidemez. oyun degil bu. | ||
|
||
geçmişini inkar eden,"o zaman öyleydi şimdi böyle"diyen bir adam benim asla ve asla c.başkanım olamaz .
|
||
|
||
| hayirlisi olsun... | ||