|
||
![]() 2004'ün en akılda kalan grubu...albümdeki şarkılarından herhangi bir tercih yapılamıyor,kaç ay geçmesine rağmen hala sık sık dinlenebiliyor sıkılınmadan.en iyi çıkış yapan gruplar arasında oldukları da kesin
|
||
|
||
| ya bn çk sewiorm onları, sunday morning Ve she will be loved çk gzl Ve dinlendirici W değil V kırmızı baget |
||
|
||
| ben en çok this love ı beğeniyorum ama she will be loved da güzel beğendiğim bir grup....... | ||
|
||
| this love parçaları çok güzeldi albümden dinlediğim şarkıları da fena sayılmazdı | ||
|
||
| hah hah hah ha... çok seviyorum ben bu brubu yahu.. GErçekten, adamın sesi bayağı iyi.. zaten müziğe lafım bile yok... | ||
|
||
| this love ile tanıdım ilk. güzel şarkıları var. adamın sesi kulağa hoş geliyor. beğeniyorum bu grubu;) |
||
|
||
| adamın sesi süperr ya bayılıyorumm çok güzel şarkıları var | ||
|
||
| adam levine 'nin sesi hoş, güzel severim bu gurubu.Songs about Jane dinlenebilecek bir albümdü. Bildiğim kadarıyla bir albümleri daha var ama adını hatırlamıyorum. | ||
|
||
ya hastayım Maroon 5'a Adam süper bi yaratık valla Canlı Performansları da ayrı bi olay bnc...
|
||
|
||
| fena bir grup değiiil=) bir sarkısı var ck hoşuma gitti adını hatırlamıyorum ama=) | ||
|
||
| ben bir yerde aslında songs about jane albumünün aslında 2003 yılında çıktığını ancak this love şarkısının sonradan çok popüler olduğunu duymuştum.. bunun aslı var mıdır? ![]() merak ediyorum!!! |
||
|
||
| canlı performansları çok hoş | ||
|
||
| this love şarkılarını çok seviyorum.... | ||
|
||
| ahhhhhhhhhhhhhhhh Adam ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:( | ||
|
||
ben bir yerde aslında songs about jane albumünün aslında 2003 yılında çıktığını ancak this love şarkısının sonradan çok popüler olduğunu duymuştum.. bunun aslı var mıdır? ![]() merak ediyorum!!! evet bunu ben de duymuştum ama ne kadar gerçek bilmiyorum. |
||