|
||
allaaaaaaaaaaa alaaaaaaaaaaaaaa ben duymamıştım hatta şok oldum şimdi valla
|
||
|
||
ben bir yerde aslında songs about jane albumünün aslında 2003 yılında çıktığını ancak this love şarkısının sonradan çok popüler olduğunu duymuştum.. evet bunu ben de duymuştum ama ne kadar gerçek bilmiyorum.bunun aslı var mıdır? ![]() merak ediyorum!!! evet doğru album çok sonradan ses getirdi ama 2002 yılında çıktı o album |
||
|
||
ben bir yerde aslında songs about jane albumünün aslında 2003 yılında çıktığını ancak this love şarkısının sonradan çok popüler olduğunu duymuştum.. evet bunu ben de duymuştum ama ne kadar gerçek bilmiyorum.bunun aslı var mıdır? ![]() merak ediyorum!!! evet doğru album çok sonradan ses getirdi ama 2002 yılında çıktı o album valla çok üzücü birşey bence bu ne diyebilirim ki şoktayım&üzgünüm açıkcası
|
||
|
||
| beni bu konuda aydınlattığınız için teşekkür ederim arkadaşlar:))) | ||
|
||
This Love
|
||
|
||
hehe evet this love ve she will be loved vazgeçilmezim
|
||
|
||
| This love güzel bir şarkı ama ben Harder to Breathe'i daha çok seviyorum. | ||
|
||
sadece ''this love'' şarkılarını bilirim ve severim
|
||
|
||
| kesinlikle süper bu tarz müzik pek ilgi alanmda değil ama GREEN DAY den sonra ki tek favorim... | ||
|
||
| Maroon 5, 2. stüdyo albümünü 5 yıl aradan sonra 22 Mayıs'ta çıkarttı. 2. albüm It Won't Be Soon Before Long'un ilk single'ı Makes Me Wonder olarak belirlenmiş. Gitarist James Valentine'e göre bu albüm, bir öncekine göre daha hareketli. ![]() Albümün şarkı listesi şu şekilde: 'If I Never' 'Little of Your Time' 'Wake Up Call' 'Won't Go Home Without You' 'Nothing Lasts Forever' 'Makes Me Wonder' 'Can't Stop' 'Goodnight, Goodnight' 'Not Falling Apart' 'Kiwi' 'Better That We Break' 'Back at Your Door' |
||
|
||
| SHE WİLL BE LOVED THİS LOVE SUNDAY MORNİNG ŞARKILARI MÜTHİŞ AMERİKAN ROCKININ EN İYİ TEMSİLCİSİ | ||
|
||
maroon5'ı seviyorum
|
||
|
||
| klipleri mtv türkiyede dönemektedir | ||
|
||
| gerçekten çok severek dinlediğim gruplardan 1 tanesi müzikin hakkını veriyolar |
||
|
||
büyük hayranları olup,zevkle dinlerim kendilerini sunday morning ve she will be loved süper şarkılardır,solıstleri adam levine ın sesi müthiştir ayrıca başarılı bir frontmandir kendileri...
|
||