|
||
üzülerek söylüyorum ki bu haftaki sayıda fırat yok..uğur gürsoy çizmemiş.. ![]() uff orta sayfanın bi anlamı kalmadı...Fırat'ım yok yaa..
|
||
|
||
| hehe yaptın be hacım=)) ersin var=)özellikle de yiğit var=)) ben bu haftaki sayısını okudum çok iyi bence=)) | ||
|
||
üzülerek söylüyorum ki bu haftaki sayıda fırat yok..uğur gürsoy çizmemiş.. tabi hemen ersin'i yazcam ![]() uff orta sayfanın bi anlamı kalmadı...Fırat'ım yok yaa.. ![]() ..dur bende alcam bugün akşama yazarım ben ersini falan ..yok yok ya ben derse giderken alayım derste okurum daha çok sarar
|
||
|
||
ay Ersin'i anlat tabi hemen sen unutmazsam sana ersin resimleri ekleyeceğim süper resimler var elimde bursa kitap fuarında çekilenler hemdeee ama şimdi ekleyemeyeceğim canım okuldayım resimler evdeki bilgisayarımda.. ![]() ersin süper bu hafta yine al derste oku ![]() |
||
|
||
penguen'in kapağını gördünüz mü ![]() http://www.penguen.com/kapak.asp?gun=20080311 |
||
|
||
ayy o ne öyle yaa koptum çekirdek tayyip ailesi süper olmuş sağol haber verdiğin için penguen almamıştım demek ki onuda alıyorum
|
||
|
||
| sayın başbakan bunu görmesin. | ||
|
||
ay bu ne süper olmuş..tayyip'in ilk 11'i olcaktı biraz daha geniş aile olsalardı
|
||
|
||
![]() BENDE BUNU KOYAYIM BARİ. |
||
|
||
istediği kadar dava etsin..lemanı dava ettide ne geçti elinde yine çiziliyor karikatürleri..mazihla uğraşmaması gerektiğini öğrenemedi bu adam ![]() ismail çok sağolda geç kaldın abi ya ben eklemiştim onu önceki sayfalarda
|
||
|
||
| ismail bu karikatür vardı..hatta hiç unutmuyorum yerli yersiz eleştirilmiştik birileri tarafından..nasıl o hak ondaysa artık.. | ||
|
||
penguen yine yapacağını yapmış.süper kapak olmuş(kapak derken!! )
|
||
|
||
Çekirdek Tayyip Ailesi...Mükemmel ya Koptum.Seviyorum bu adamları ![]() Ayrıca Zehracığım,son söylediklerine sonuna kadar katılıyorum |
||
|
||
şurdaki asalete bakar mısın ya? gerçekten harika olmuş. |
||