|
||
| Sesi soluğu çıkmadı gerçekten, Ersin ile konuşurken gördüm sadece o kadar (: Darısı senin başına Mervecim, en yakın zamanda. (: |
||
|
||
bu hafta ben nasıl karaladım dergiyi anlatamam,heryere bişeyler not almışım bu hafta süperdi dergi V.Ö. yoktu ondan önceki hafta ama bu hafta süper bir dönüş yapmış. neyse ben beni etkileyenleri yazayım kısaca ![]() kapak çok güzeldi 1 Mayıs tabiki de.. ikinci sayfada vakit yazarına dokundurması,üçüncü sayfadaki tekbir giyime sarması süperdi.. ben bir de üçüncü sayfadaki BİŞEYLER DUYDUM köşesinide çok seviyorum,takip ediyorum. tam orta sayfada V.Ö. beni bitirdi bu hafta birisi anlattı,bir arkadaşım anlattı falan diye başlıyor ya acayip komik oluyor o olaylar bir de o ütü şiiri çok hoşuma gitti benim ![]() onun hemen arkasındaki sayfada Yiğit Özgür döktürmüş..ilk karikatür ''fiiiii fiii fiiiiiiiiiiiiip'' olan,birde yüksel abi ile başlayana çok pis güldüm ![]() vee yan taraf sandık içi Ersin'im ![]() alışveriş olayını anlatmış canım tam benlik..o da benim gibi nutellacı çıktı al sana bir ortak yön daha üff öyle bir yazmışki gofret falan bende öğle arası okuyordum yemek de yiyememiştim içime oturdu eve gidince hemen nutellaya sarıldım ![]() o marketteki kız da harbi güzelmiş yani,neler yazmıştı ona ya ..kızı görünce konservelere davranıyor garibim ama kız bunu hiç farketmiyor birde diyo ki :''bence biraz etkilenmeliydi yani benden ahh canım yazık bu çocuğa ![]() güya karnıyarık yapcaktı ama bir dahaki sefere yapcak öyle diyor kendileri ![]() göbek çeneye değiyor halen daha nutella alıyor yav ..birde pek okumadığım Umut Sarıkaya Benim de Söyleyeceklerim Var! köşesi çok güzeldi..alan varsa dergiyi kesinlikle okusun burayı..biraz uzun ama eğlenceli sonunda yamuluyor ![]() Not:en önemli şeyi unutmuşum ben yav..ingilizce ödevi vardı işte reklam yapcaktık herhangi birşeyin..bende Uykusuz Dergi'yi seçtim..kadın tam puan verdi bana kusursuz dedi..dedim herhalde yani ben yaptım falan ..neyse bunu diycektim güzel reklamını yaptım..valla bende olmasam
|
||
|
||
Evet bu sayı cidden harikaydı.Kapak tartışmasız yine ![]() Ersin iyi döktürmüş.O kızı merak ettim.Gözümde canlandırmaya filan çalıştım ama... ![]() 2 ve 3. sayfalara bayıldım.''Rte ile Unakıtan diyalogu,Kaldı iki,Ayaklarda Bir Mayıs,En az üç karı istiyoruz,Damadı açken tok yatan bizden değildir ve Ne istiyosun bizden''mutlaka okunmalı ![]() İpek & Burak ilişkisinde de işler iyice karıştı.Seviyorum o bölümü ya. |
||
|
||
Ben bu hafta Yiğit Özgür'e çok güldüm ya. -Abi sen oynamıyor musun? -Yok ben kafayı oynatıyorum. ![]() Süperdi bu hafta. ![]() Ersin'in anlattığı kız cidden çok güzel olsa gerek.Çok güzel çizmiş çünkü. ![]() İlk iki sayfa vazgeçilmezim zaten.Her hafta gündemi fena eleştiriyorlar.Özellikle bu hafta 3 karı istiyorum muhabbeti süpermiş.
|
||
|
||
çok merak ettim ben şimdi ya! almam lazım hafta bitmeden
|
||
|
||
| Engin Günaydın'la yapılan röportaja göre ;Engin Günaydın bir film senaryosu hazırlığında Tokat'ta doğduğu yerde çekcekmiş filmi..oyuncuları arasında da Vedat Özdemiroğlu yer alıyor..ahanda dedim bizim V.Ö. falan..merak ettim filmi bende..röportajı okumak isteyenler; http://www.medyatava.com/haber.asp?id=44715 |
||
|
||
Oy oy oy. ![]() Çok Sağol Zehra'cım.Okumalıyım bu röportajı hemen. ![]() Keşke Yiğit'de oynasaydı filmde.
|
||
|
||
www.uykusuzdergi.com haftaya açılacakmış arkadaşlar haberiniz olsun ![]() yav o kadar sinirliydim ki dün ne okuduğumu da hatırlamıyorum valla ![]() Ersin'in bir dayılanması vardı onu hatırlıyorum bir de Vedat Özdemiroğlu'nun Sade adlı şiiri çok güzeldi,hoşuma gitti ![]() neslihannn iyiki de dedin Umut'u( Benim de Söyleyeceklerim Var!) okudum harbi güzelmiş o Rus arkadaşıyla mektuplaşması sonunda koptum zaten bir de bu haftanınkini okudum yine Umut Sarıkaya'nın o da bir papağanın duygu ve düşüncelerini anlatmış ama nasıl anlatma ![]() en son da fırat'ı okudum..canım yaa argo konuşuyordu sonra da üzülüyordu çok şekerdi ama
|
||
|
||
valla ben artık alamayacağım Uykusuz'u ona üzülüyorum gerçi başta baya sinir oldum ama...en son geçen haftanınki var.Bu yüzdendir ki bu sayfayı boş bırakmayın lütfen ![]() .....ve artık alabiliyorum.Kuytu köşede-daha önce geçtiğimi hatırlamadığım bir yerde varmış meğerse... (gerçi dergiyi alanlara sormasaydım hala bilmiyordum ya!)
|
||
|
||
Harika bir haber bu.. ![]() Uykusuz dergi okumak gibi bir lüksüm yok burda, en azindan böyle takip ederim biraz olsun.. ![]() |
||
|
||
| Yiğit Özgür! adamımmm <3 | ||
|
||
site tam olarak ne zaman açılıyor acaba
|
||
|
||
site tam olarak ne zaman açılıyor acaba Valla ben Yiğit Özgür'e mail attım ama cevap gelmedi daha canım.Gelince haber veririm size. ![]()
|
||
|
||
| evet söylersen çok iyi olur.. | ||
|
||
öhömm memo tembelçizer' i tebrik ediyorum öncelikle! utanmadan iddia ettiği köşesinde(utanmasın zaten ) bi güzel sigarayı konu almış -ruhsatsız çakmak kullanan kalmasın bu arada hayvan büstün' ün ''bebeği gitti gideli'' kendisine yepyeni prensipler edinmiş-çok da iyi etmiş ![]() karabulut' un da ne acayip çocukluğu varmış öyle ya! bu arada o kolonyalar benim de çok hoşuma giderdi arada bir görüyorum ersin abi! ...asıl önemlisi: uykusuzdergi.com artık yayında!!
|
||