|
||
ilk sayısında "yok okumam bu adamı sevmiyorum zaten" diyip ikinci sayısında merakıma hakim olamayıp engin günaydın'ı okudum dün iyi ki de okumuşum.. aslında bu adamı sevmem ben rolünden midir nedir sevmiyorum işte ama yazısına bayıldım.. tam benim yazamk isteyipte yazamadıklarımı yazmış..
|
||
|
||
yiğit özgür'ün "orada olabilirdim"köşesi çok komik yaa ![]() bilim adamının,şairin,aktrisin,filozofun....sözlerine kendi yorumunu katması"ben olsam şöyle derdim"demesi çok komik hoşuma gidiyo |
||
|
||
| "ismail geçersiz bir işlem türüttü ve kapatılacak." bu kapaklarına çok gülmüştüm. | ||
|
||
bir penguen ve leman okuru olarak uykusuzu da beğendim bence iyi iş çıkarmışlar:) HEPSİ İYİ GÜZELDE eNGİN g. nin yazıları çok kötü pek anlam veremediğim dağınık ve belirsiz şeyler anlatıyor. bir yazar olarak çok zayıf kalmış
|
||
|
||
Bu sayıda en beğendiğim bölüm kaptan mortgage 'in mektuplarıydı devamını bayağı bir merak ediyorum ![]() engin bey malesef vasat kalmış ama fırat budacının köşesini beğeniyorum.. Açıkcası söylemek gerekirse birçok dergiden çok daha iyi... |
||
|
||
| Dergiyi almaya başladım en çok da Yiğit Özgür'ün 'Orada Olabilirdim' köşesini beğendim bence mükemmel olmuş başarılı yani tavsiye ediyorum herkese | ||
|
||
artık yiğit özgür ün" Orada Olabilirdim" köşesi yok yaaa..."10 haftadır burada yazdım bu kadar yeter.."falan yazdı bu hafta...çok üzüldüm yaa
|
||
|
||
yiğit özgür'ün "orada olabilirdim"köşesi çok komik yaa evet ya çok komik oluyor ![]() bilim adamının,şairin,aktrisin,filozofun....sözlerine kendi yorumunu katması"ben olsam şöyle derdim"demesi çok komik hoşuma gidiyo
|
||
|
||
artık yiğit özgür ün" Orada Olabilirdim" köşesi yok yaaa..."10 haftadır burada yazdım bu kadar yeter.."falan yazdı bu hafta...çok üzüldüm yaa yok hala devam ediyor ben bu hafta aldım vardı
|
||
|
||
henüz 17 yaşında olmasına rağmen Ender Yıldızhan'da çok iyi iş çıkarıyor. İmza gününde onla aramızda geçen bi yaş muhabbeti hala yüzümü kızartır
|
||
|
||
| imza gününden sonra uykusuzdan soğudum ben! o kadar hefesli okuyamıyorum. yapmacık gelmeye başladı bana! | ||
|
||
artık yiğit özgür ün" Orada Olabilirdim" köşesi yok yaaa..."10 haftadır burada yazdım bu kadar yeter.."falan yazdı bu hafta...çok üzüldüm yaa yok hala devam ediyor ben bu hafta aldım vardı
|
||
|
||
artık yiğit özgür ün" Orada Olabilirdim" köşesi yok yaaa..."10 haftadır burada yazdım bu kadar yeter.."falan yazdı bu hafta...çok üzüldüm yaa yok hala devam ediyor ben bu hafta aldım vardı ![]() nerede ne zaman nasıl yazdı ya?? ben aldım görmedim öyle bir şey?? |
||
|
||
| aaaaaa arkadaşlar takip edin lütfen bakın aynen yazıyorum cümleyi; "EFENDİİİM GELDİK ORADA OLABİLİRDİM'İN SONUNA...KIVRAK ZEKALARI VE TARİHE GEÇMİŞ LAF SOKMALARIYLA ÜNLÜ-ÜNSÜZ İNSANLARIN YERİNE KENDİMİ KOYDUM.KOYDUKÇA SIKILDIM SIKILDIKÇA PAYLAŞTIM..EH,ARTIK YETER ON HAFTA OLDU..BUNDAN SONRAKİ HAFTALARDA TÜRLÜ HİKAYELER,ŞAKALAR VE NÜKTELERLE YOLA DEVAM EDECEĞİM EFENİM..GÖRÜŞMEK ÜZERE." arkadaşlar bu yazı ORADA OLABİLİRDİM başlığının altında yazıyor ... tarihte 07/11/2007 |
||
|
||
| heh, gördüm şimdi! ayıp etmiş ama yiğit! seviyorduk biz o köşeyi. alıştırdı bizi terbiyesiz şimdi bırakıp nasıl gider! | ||