mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Edebiyat

Konu: Uykusuz Dergi

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 13 14 15 16 17

merve_mor 22.05.2008 17:42:01
Evet,evet,evet,.. Grin
Sonunda site yayında! Smiley
Merakla inceliyorum siteyi.İlk baktığım Yiğit Özgür'dü.Biyografisi çok hoş.
ee Grin

deborah 23.05.2008 11:30:12
bende site açıldığı zaman hemen Ersin'e baktım yağlı boyasına Grin Grin

bu hafta da güzeldi dergi..
ama şey olmuş V.Ö. eşinden resmen boşanıyormuş Shocked..hatta eşi buna dava açmış..yani köşesinde bu yazıyordu ilk başta..

merve_mor 26.05.2008 09:55:21
bende site açıldığı zaman hemen Ersin'e baktım yağlı boyasına Grin Grin

bu hafta da güzeldi dergi..
ama şey olmuş V.Ö. eşinden resmen boşanıyormuş Shocked..hatta eşi buna dava açmış..yani köşesinde bu yazıyordu ilk başta..
Yiğit'in yağlı boyası niye yok. Angry
Allah Allah..Mail attık ona bile cevap vermedi. Sad
Evet V.Ö. boşanıyormuş.Birde demiş özür mü dileyeceğim.Şaşırdım baya. Shocked
Fırat çok komikti bu hafta Grin
Dvvnn Almanya'ya gelmişiz.Kaptan motorlar turbo.Dvvnn. Grin
Çok şeker ya.Benimde vardı küçükken aynı öyle 3 tekerlekli bir bisikletim.Hey gidi günler. Grin
Bu arada Ersin'in içtiği o kolonyalardan bende çok içerdim.Hatta benim sürekli gittiğim kırtasiyede var.Alıp postalamayı planlıyorum. Grin

deborah 30.05.2008 22:00:29
ya ben niye o kolonyaları bilmiyorum,ya da hatırlamıyorum Huh Undecided
Ersin'e yollamışlar kolonyadan ekipce içeceklermiş Grin

ehe bu hafta baya bir doluydu dergi..ya da ben çoğu yazıları okuduğum için bana öyle geldi Grin..
şöyle anlatıyım kısaca;

ilk başta ''akıl fikir ofisi'' köşesine baktım Barış Uygur'un..bu haftaki konusu ''Atari Raporu''ydu..hey gidi ne oynardık abimle Mortal Kombat Grin Grin
yine kendi işten atılma olaylarını anlatmış..abi bu kaçıncı bir dur soluklan Grin
bir de şöyle bir söz vardı Erkin Koray'ın ''Her yanışta bir sönüş,her gidende bir dönüş,hayal dolu dünyamda,bende yalnız düşünüş.''  çok hoşuma gitti bu söz bayıldım Smiley..

sonra Fırat Budacı ''kendimi durduracak değilim'' köşesini okudum..ya tam içimden geçenleri yazmış..üniversite yıllarında bir çocuk varmış prof. peşinden koşuyormuş hep..hiç göremediğim tipler Angry..burada anlatılan erkek,ama ben daha çok kızlarda görüyorum bu eylemi Angry..neyse güzeldi bu yazıda hoşuma gitti Smiley

ya Vedat Özdemiroğlu'nun bir şiiri var bu sayıda yazıyım onu çok hoşuma gitti;

SON
güzel annesine bıraktım
güzelden fazla gülümü
bu bendeki şımarıklık
merak ediyorum ölümü

birde yine gönderme yapmış bize..neyse art niyet yok eminim Wink

Ersin'in yanlış anlaşılma,hırsız sanılması falan çok komikti..ah canım snowboard olayı Grin Grin birde şey demiş öyle bana şüpheli falan,hırsız gibi bakmayın valla ağlarım ortalık yerde Sad Grin
son karelerden birinde sanki bana bakıyordu..ne güzel çizmişti onu yav..karizmaydı hafiften Grin Kiss

bu arada Merve sayende çok pis Fırat'çı oldum okuyorum hep Grin
Yiğit'te baya bir kopmuştu bu hafta Grin

immortal_deniz 30.05.2008 22:08:42

Ersin'in yanlış anlaşılma,hırsız sanılması falan çok komikti..ah canım snowboard olayı Grin Grin birde şey demiş öyle bana şüpheli falan,hırsız gibi bakmayın valla ağlarım ortalık yerde Sad Grin
son karelerden birinde sanki bana bakıyordu..ne güzel çizmişti onu yav..karizmaydı hafiften Grin Kiss

Ay evet,bu hafta en çok Ersin'in bölümde koptum.Ben de çok sinir oluyorum o sistemlere  Grin Grin Yazık hele snowboard olayı feciymiş.

deborah 30.05.2008 22:13:43

Ay evet,bu hafta en çok Ersin'in bölümde koptum.Ben de çok sinir oluyorum o sistemlere  Grin Grin Yazık hele snowboard olayı feciymiş.
ay o snowboard olayında nasıl gözlerinden yaş süzülüyordu kıyamam Cry Grin

sonu nasıl bağladı ama ''levent kırca skeci gibi bitirmek istiyorum olur mu...çok istiyorum hadi.. Grin

immortal_deniz 30.05.2008 22:20:01
Çok istiyorum hadi. Grin

''Biz çalsak nolacak,asıl bu memleketin başındakiler....''
  Grin Cheesy

Harbi Uykusuz'un bu hafta en iyisi Ersin'di bence.
Evet bir gönderme vardı farkettim ama ben de art niyetli olduklarını düşünmüyorum. Roll Eyes

merve_mor 31.05.2008 15:02:29
bu arada Merve sayende çok pis Fırat'çı oldum okuyorum hep Grin
Yiğit'te baya bir kopmuştu bu hafta Grin
Oley! Grin Ben Fırat'ın hastasıyım.Ufacık bişi oley oley ben kazandım.Sonrasınıda yazarım ya olmaz şimdi. Grin
Ben daha dergiyi alamadım. Sad Öyle bir anlatmışsın ki Zehra çıkıp gidip alasım var şimdi. Grin
Ben o kolonyalardan aldım bu arada.Bir ara postalarım. Grin
Altına da bir not:Yiğit Özgür içmesin. Angry Grin

neslihannn 31.05.2008 15:41:01
Ya Merve milleti Fıratçı yapmışsın ama sahip çıkmamışsın  AngryGrin  Tongue Tongue gördüm ben başka mahalleden bir çocuk zorla sigara içiltiyor. garibim ne dese ikna edemiyor çocuğu Cheesy içiyor o da ağlıyor sonra  Smiley

Bliss 31.05.2008 17:27:07
Fırat'ın geçen haftalardan birindeki bi' sayıda uyumadan önce içinden küfürler edip ardından da "töbe allah'ım, töbe töbe kafamın içine girmiş töbe" demesine geberdim ben ^^ Yarabbi ısırasım geldi! Sonra kendime "kendine gel" dedim zaten, bahsi geçen şey bi' karikatür karakteri çünkü :p

O kolonyalardan yollamayı ben de düşündüm, doğum günü de geliyor hazır. Ama daha önce davrananlar olmuş, isimsiz biri ve Acar adlı kişi gibi. Teşekkürü de almışlar Ersin'den köşenin altında. Ne süper!

Ayrıca Ersin'in Memo'nun uyurkenki fotoğrafını deşifre etmesine ve Indiana Jones serisi hakkındaki düşüncelerinin finalindeki cümlesine bayıldım. Adam o kadar orjinal ki, her cümlesi gülümsetiyor.

immortal_deniz 31.05.2008 17:29:28
Fırat'ın geçen haftalardan birindeki bi' sayıda uyumadan önce içinden küfürler edip ardından da "töbe allah'ım, töbe töbe kafamın içine girmiş töbe" demesine geberdim ben ^^ Yarabbi ısırasım geldi! Sonra kendime "kendine gel" dedim zaten, bahsi geçen şey bi' karikatür karakteri çünkü :p

O kısma yarıldım cidden.

Her hafta Penguen'i de Uykusuz'u da alıyorum ama Uykusuz'a kimse rakip olamaz ya Grin Grin
Ben de Merve sayesinde Ersin'den sonra hemen Fırat'ı okuyorum dergiyi alır almaz. Grin

deborah 31.05.2008 17:31:49

O kolonyalardan yollamayı ben de düşündüm, doğum günü de geliyor hazır. Ama daha önce davrananlar olmuş, isimsiz biri ve Acar adlı kişi gibi. Teşekkürü de almışlar Ersin'den köşenin altında. Ne süper!

Ayrıca Ersin'in Memo'nun uyurkenki fotoğrafını deşifre etmesine ve Indiana Jones serisi hakkındaki düşüncelerinin finalindeki cümlesine bayıldım. Adam o kadar orjinal ki, her cümlesi gülümsetiyor.

ay o hafta fırat'a bende kopmuştum..ne biçim küfür o ya çok şeker Kiss Grin
evet almış teşekkürü arkadaşlar..
Memo çok komikti,ben ilk defa görmüştüm onu..

bu arada Ersin'in doğum günü ne zaman ya ben bilmiyorum Sad Huh

Bliss 31.05.2008 17:33:41
İtiraf etmeliyim ki, Uğur Gürsoy'un karikatürlerini pek sevemiyorum ben. Ama Fırat'ına bayılıyorum. O adam sırf Fırat'ı dergiye kazandırdığı için çoktan okunmaya değer artık gözümde  Grin

3 Haziran canım :]

deborah 31.05.2008 17:37:23
3 Haziran canım :]
çok sağol:)

pazartesi saat tam 24.00'da mail atcam ona Cheesy Kiss

Bliss 31.05.2008 17:42:09
Rica ederim :]
Ben Uykusuz henüz ortaya çıkmamışken atmıştım, "ayrıldılar Penguen'den" olayı dönerken. 1 hafta içinde çok içten bi' cevap almıştım. Geçenlerde imza gününden sonra attım, 1 ay oldu yaklaşık ama hala cevap yok. Sanırım artık okumuyor ya da kullanmıyor. Çünkü Penguen dönemi boyunca (ve Uykusuz'un son 7 sayısı falan hariç) köşesinin altında mail adresi sürekli yazardı (tangocukedi'den tutun karabulutadam'a kadar) ama artık yazmıyor :/ Sen yine de dene, belki okuyuverir :]

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 13 14 15 16 17