mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Edebiyat

Konu: Uykusuz Dergi

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [ 12 ] 13 14 15 16

merve_mor 31.05.2008 21:32:41
Yarabbi ısırasım geldi! Sonra kendime "kendine gel" dedim zaten, bahsi geçen şey bi' karikatür karakteri çünkü :p
İnanırmısın aynı duyguları paylaşıyoruz! Grin
Nasıl bir sevimliliktir o çocuktaki aman yarabbim karikatüre aşık oluyorum ya! Grin
Hele geçen hafta 'Almanya'ya gelmişiz Dvnn motorlar turbo' deyişi (sanki Fırak konuşuyormuş gibi oldu Cheesy) yokmu.Öldürüyor adamı ya.Birde 'Ben kazandım,ben kazandım.b**um gibi oldu pasta ' Grin
Aşığım Fırat'a.Hele bir hafta çizmemişti Uğur Gürsoy.Ağlayacaktım nerdeyse.Mail yağmuruna tuttum. Grin
Of neyse bu konuda uzun uzun hiç susmadan konuşabilirim. Grin Kiss

deborah 31.05.2008 22:02:39
Sanırım artık okumuyor ya da kullanmıyor. Çünkü Penguen dönemi boyunca (ve Uykusuz'un son 7 sayısı falan hariç) köşesinin altında mail adresi sürekli yazardı (tangocukedi'den tutun karabulutadam'a kadar) ama artık yazmıyor :/ Sen yine de dene, belki okuyuverir :]
evet ona bende dikkat ettim ya yazmıyor daha mail adresini ama önceden eklemiştim ben,atcam şansımı deniycem artık Undecided

Bliss 01.06.2008 10:19:44
Yarabbi ısırasım geldi! Sonra kendime "kendine gel" dedim zaten, bahsi geçen şey bi' karikatür karakteri çünkü :p
İnanırmısın aynı duyguları paylaşıyoruz! Grin
Nasıl bir sevimliliktir o çocuktaki aman yarabbim karikatüre aşık oluyorum ya! Grin
Hele geçen hafta 'Almanya'ya gelmişiz Dvnn motorlar turbo' deyişi (sanki Fırak konuşuyormuş gibi oldu Cheesy) yokmu.Öldürüyor adamı ya.Birde 'Ben kazandım,ben kazandım.b**um gibi oldu pasta ' Grin
Aşığım Fırat'a.Hele bir hafta çizmemişti Uğur Gürsoy.Ağlayacaktım nerdeyse.Mail yağmuruna tuttum. Grin
Of neyse bu konuda uzun uzun hiç susmadan konuşabilirim. Grin Kiss
Büyük bi' Fıratçıyız anladığım kadarıyla  Cheesy Ama olunmayacak gibi mi, değil mi?

Sanırım artık okumuyor ya da kullanmıyor. Çünkü Penguen dönemi boyunca (ve Uykusuz'un son 7 sayısı falan hariç) köşesinin altında mail adresi sürekli yazardı (tangocukedi'den tutun karabulutadam'a kadar) ama artık yazmıyor :/ Sen yine de dene, belki okuyuverir :]
evet ona bende dikkat ettim ya yazmıyor daha mail adresini ama önceden eklemiştim ben,atcam şansımı deniycem artık Undecided
Evet, ben de. En azından bi' ihtimal  Smiley

deborah 02.06.2008 23:12:04
bir kare

gelecek sayıda çıkacak bir köşeden

uykusuzdergi.com ziyaretçilerine küçük bir kıyakla..
diye yazmış Ersin  Smiley

Bliss 03.06.2008 10:39:53
İyi ki doğdu ayrıca ^^

deborah 03.06.2008 10:42:18
İyi ki doğdu ayrıca ^^
evet..attım maili ben de pek tınmadı Cheesy..kullanmıyor sanırsam..olsun ya Smiley..

iyi ki doğmuş Ersin Kiss

tanya_1 03.06.2008 12:11:24
pek dikkat etmedim bu başlığa ama artık hep burdayım!!  Smiley yazın çalışmalarımı götürmek için hazırlanıyorum Wink

deborah 06.06.2008 09:33:47
Uykusuz'umu aldım dün Grin...ehe ilk sayfalardaki karikatürleri çok beğendim
mesela;
kürek takımı ve kazma takımı Grin..nasıl sinir olmuştum o haberi okurken Angry
Meclissporun'un görme engellileri 7-3 yenmesi..ve ardından ''hırslandık bir an'' demeleri Angry Angry
Beşiktaş'ın Çarşı'sı kendini fesh etmesi..Tayyip'in amblemi AKP diye değiştirmesi'' Fırsat bu fırsat!!'' diyerekten Grin
ama en ilginci de şu aralar arkasından konuştuğum Mehmet Y. Yılmaz'ın Angry ''Ne İstiyorsun Bizden?''in bu hafta konuğu olmasıydı Grin..Vedat Özdemiroğlu ''Ne istiyorsun anadilimizden!!'' demesi tam da yerinde olmuş Wink

V.Ö. demişken ''bebek kafası'' bu hafta pek bir edebiyat yapmış..offf bir paragraf vardı ay oku oku bitmiyor Grin..

-arkadaşının evinde kalması ve tuvalete gitmesi(gidememesi) olayı Grin..
-dokununca yanıp sönen kalemin hazin sonu..falan çok komikti Grin
ay bir de şey vardı..özgür kız reklamı(nil'in falan oynadığı) o reklamın çekimi onu anlatmıştı..ben hatırlamıyorum o reklamı yav Nuri Alço falan oynamış Huh
bir de şiir falan yazmadı yav bu hafta ''Arkadaş Evleri'' diye bişey olmuş orası..ben şiirleri istiyorum ama Sad

Yiğit Bey in köşesi yine koptum okurken Grin..birinde deli vardı finali iyi bağlayamadı demişlerdi sonunda..delinin cevabı falan çok gülmüştüm Grin
Mavi ay dizisindeki sekreterin adı muhabbeti vardı bir de..kızın adı din mi falan diyordu Grin

veee Ersin'im Kiss Grin
Allahım bu çocuk nasıl bu kadar çabuk kendini kızlara kaptırıyor..sinir oluyorum yav Angry mutlu olsa içim yanmıycak ama hep hüsran hep hüsran be abi Grin
lisedeki chat olayını anlatmış..''Depresif liseli günlerimde hiç görmediğim bir sürü kıza sürekli deli gibi aşık oldum durdum.'' Grin demiş ilk karede falan..
bir de hayalindeki kızları da öyle bir güzel ki yani..hatta kızlar sarışın ve üstünde ''Ersin çok özledim'' yazıyor kızın..nasıl koptum Grin Grin
bazen işte kız nete geç giriyormuş falan bu da bilg. başında uykudan ölüyor,baba geliyor '' eve 3 kat daha fazla elektrik faturası geldi artık geceleri girmek yok!'' demesi Ersin'in yaş dolan gözleri Cry Grin
hele bir cümlesi vardı ki bitirdi beni,nasıl bir lafsa artık Grin''Hayal kırıklığından kalbim ağzıma kaçardı..'' bunu kız nette sadece öyle uğradım falan demesine bozduğu için yazmıştı Grin
netten tam çıkacaklar kız yatalım artık falan demiş hani senin de okulun falan var erken kalkcan anlamında..bu tutmuş onu nerelere çekmiş Grin yok yatalım dedi yatıcam demedi Grin falan diye hayal kuruyor kendi çapında Grin..ama o kare var ya yastığına sarılmış bunları düşünürken ne şekerdi yav Kiss Grin..

off neyse böyleyken böyle,yoruldum yazarken yav Grin..

gözdeniz 06.06.2008 09:37:09
Arkadaşımla ablası Ersin'e iki tane kırtasiye kolonyası göndermesine rağmen hala teşekkür cevabını alamadılar çok mutsuzlar Grin Aşk olsun Ersin'e Tongue

Bliss 06.06.2008 10:16:12
hele bir cümlesi vardı ki bitirdi beni,nasıl bir lafsa artık Grin''Hayal kırıklığından kalbim ağzıma kaçardı..'' bunu kız nette sadece öyle uğradım falan demesine bozduğu için yazmıştı Grin
Ersin'in o insanı neye uğradığını şaşırtan cümleleri, geronimo türkçesiyle süslediği eylemleri, "sle sle" olayına zaten yorum yapamıyorum; "geldimsle, kıyaksle, öptümsle" falan, deli ediyor adamı  Cheesy Ben de çok güldüm o söze.

Çok güzel incelemişsin  Smiley Bikaç şeyi de ben eklersem;
Kapağa çok güldüm, yakalamışlar en taze gündemi yine.
Siyasi esprilerde Uğur Gürsoy'un çizdiği karikatüre bayıldım, "abi ben Avrupa Yakası'na kahkaha atmıştım"  Cheesy
Fırat Budacı'yı hala okumadım ama geçen sayıdaki köşesine hasta kalmıştım. O adamın konunun ilk cümlesiyle son cümlesini nasıl bu kadar güzel bağlayabildiğini çok merak ediyorum.
Fırat  Cheesy Hay Yarabbi, bu çocuk hep ezilmek zorunda mı? O "yek yeaaa" demesi yok mu? ^^
Yiğit Özgür'ün deli karikatürleri zaten aşmış durumdalar artık. Ben en çok deli olmadığını izah etmeye çalışırken cümleleri birbirine sokan ve durumunu belli eden deli olayına bayıldım  Cheesy
Ersin her zamanki gibi doğallıyla güldürdü bol bol. Pek güzel fotoğraflarından birini atan bi' kızın aslında hiç de öyle olmadığı gerçeğini o zaman kestirememesini anlatırken çizdiği kadın, ahaha  Cheesy Çok farklı Ersin, cidden onun sayfasını açtığımda bi' samimiyet fışkırıyor sanki. Dergiyi elime ilk aldığımda "sen bekle, birazdan geliyorum" falan dediğimi farkediyorum bazen. Sanki cidden karşımda biri varmış gibi. Düşünmek istemiyorum Ersin'siz bi' Uykusuz, düşünemiyorum daha doğrusu. Upuzun bi' süre daha kendisinden bizi mahrum etmemesini, sandığının hiç kapanmamasını diliyorum hep  Smiley 

deborah 06.06.2008 15:31:33
Sanki cidden karşımda biri varmış gibi. Düşünmek istemiyorum Ersin'siz bi' Uykusuz, düşünemiyorum daha doğrusu. Upuzun bi' süre daha kendisinden bizi mahrum etmemesini, sandığının hiç kapanmamasını diliyorum hep  Smiley 

aynen bende tam öyle bişeyler diliyorum Smiley...ya ben dergiyi aldığım zaman açlıktan ölüyordum nerdeyse 9 saat bişey yememiştim..gittim dergiyi aldım hemen okumaya başladım Ersini'i..bir gün ölürsem o da bu adam yüzünden olacak zaten Kiss Grin

merve_mor 17.06.2008 20:03:28
Geçen haftaki sayıyı bugün alabilmiş bulunmaktayım. Sad Grin
Sağolsun Ahmet bana Umut + Ersin ilk sayfada müthiş bir karikatür çizmiş deyince alana kadar da merakımdan ikiye çatladım yani. Grin
Bu hafta Burak'ın hikayesine bittim ben. Grin Ne kadar komikmiş öyle Reyhan Cheesy
Yiğit bey'in bölümüne diyecek lafım yok zaten.Her zaman ki gibi müthişti.
Ama bu hafta beni en çok Ersin etkiledi.Bizde bir arkadaşımıza yapmıştık o şakayı. Grin Paketleri açtı,açtı,açtı,.. sonunda patates! Grin
Onun açısından çok kötü tabi ama bizim açımızdan çok zevkliydi. Grin

neslihannn 18.06.2008 10:47:10
Ben Ersin'inin bölümüne bittim yani...o kadar güzel ki!Bir de o kutu meselesi hakikaten çok kötü ya tam bir hayal kırıklığı ben bir insana yapamazdım böyle bir şey...off.   "eheehh teşekkürler" demiyor mu orada Grin yazık çocuğa ya Sad her yeni yıla girerken şöyle yapıcam böyle yapıcam bu son artık çok kitap okucam....aynı ben ya! ben de Cheesy Cheesy.Baya benziyoruz zaten birbirimize Grin Ama o final yok mu!müthişti bana ders olsun Grin

merve_mor 20.06.2008 15:58:10
Kötü haber! Yeni sayıda Fırat yok. Sad
Ya Uğur Gürsoy'u da anlamak zor.Benim gibi fanatikler ne yapacak? Sad
Bu haftaki sayıda Ersin müthiş yalnız. Grin İngilizce olayına değinmiş.Aynı ben ya.Benimde ingilizcem kötüdür.Tatilde turistlerle konuşmaya kalktım annemler bakıyor birde hava atıyorum. Cool Grin
Halbuki adama ilkokul 4 te öğrendiğimiz şeyleri söylüyorum. Grin
Yiğit Bey müthişti yine. Smiley Smiley
Her zamanki favorim. Smiley
Bu sayıda birde otisabiye çok güldüm ya.Haketmişlerdi artık.Oh yani. Grin
2 haftadır Oky'i çok seviyorum.Burak ve diğer öbür herkes. Cheesy
Ama asıl bomba kapaktı bence.Tamda manşetlere göre. Cheesy
''Servet,AKP davasındaki savunmayı da senin yapmanı istiyorum!'' Zaten hep başkalarından medet umarsın sen! Angry

tanya_1 20.06.2008 16:19:30
uykusuzdergi.com a girdiyseniz görmüşsünüzdür fıratın yerine cihan kılıç'ın 'ama arkadaşlar iyidir'i yayınlandığı için cihan kılıç biraz tedirgin, fıratı üzmekten korkmuş.  Smiley bence girin bir bakın.  Grin

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [ 12 ] 13 14 15 16