|
||
Yarabbi ısırasım geldi! Sonra kendime "kendine gel" dedim zaten, bahsi geçen şey bi' karikatür karakteri çünkü :p İnanırmısın aynı duyguları paylaşıyoruz! ![]() Nasıl bir sevimliliktir o çocuktaki aman yarabbim karikatüre aşık oluyorum ya! ![]() Hele geçen hafta 'Almanya'ya gelmişiz Dvnn motorlar turbo' deyişi (sanki Fırak konuşuyormuş gibi oldu ) yokmu.Öldürüyor adamı ya.Birde 'Ben kazandım,ben kazandım.b**um gibi oldu pasta ' ![]() Aşığım Fırat'a.Hele bir hafta çizmemişti Uğur Gürsoy.Ağlayacaktım nerdeyse.Mail yağmuruna tuttum. ![]() Of neyse bu konuda uzun uzun hiç susmadan konuşabilirim.
|
||
|
||
Sanırım artık okumuyor ya da kullanmıyor. Çünkü Penguen dönemi boyunca (ve Uykusuz'un son 7 sayısı falan hariç) köşesinin altında mail adresi sürekli yazardı (tangocukedi'den tutun karabulutadam'a kadar) ama artık yazmıyor :/ Sen yine de dene, belki okuyuverir :] evet ona bende dikkat ettim ya yazmıyor daha mail adresini ama önceden eklemiştim ben,atcam şansımı deniycem artık
|
||
|
||
Yarabbi ısırasım geldi! Sonra kendime "kendine gel" dedim zaten, bahsi geçen şey bi' karikatür karakteri çünkü :p İnanırmısın aynı duyguları paylaşıyoruz! ![]() Nasıl bir sevimliliktir o çocuktaki aman yarabbim karikatüre aşık oluyorum ya! ![]() Hele geçen hafta 'Almanya'ya gelmişiz Dvnn motorlar turbo' deyişi (sanki Fırak konuşuyormuş gibi oldu ) yokmu.Öldürüyor adamı ya.Birde 'Ben kazandım,ben kazandım.b**um gibi oldu pasta ' ![]() Aşığım Fırat'a.Hele bir hafta çizmemişti Uğur Gürsoy.Ağlayacaktım nerdeyse.Mail yağmuruna tuttum. ![]() Of neyse bu konuda uzun uzun hiç susmadan konuşabilirim. ![]() Ama olunmayacak gibi mi, değil mi?Sanırım artık okumuyor ya da kullanmıyor. Çünkü Penguen dönemi boyunca (ve Uykusuz'un son 7 sayısı falan hariç) köşesinin altında mail adresi sürekli yazardı (tangocukedi'den tutun karabulutadam'a kadar) ama artık yazmıyor :/ Sen yine de dene, belki okuyuverir :] evet ona bende dikkat ettim ya yazmıyor daha mail adresini ama önceden eklemiştim ben,atcam şansımı deniycem artık ![]()
|
||
|
||
| bir kare gelecek sayıda çıkacak bir köşeden ![]() uykusuzdergi.com ziyaretçilerine küçük bir kıyakla.. diye yazmış Ersin
|
||
|
||
| İyi ki doğdu ayrıca ^^ | ||
|
||
İyi ki doğdu ayrıca ^^ evet..attım maili ben de pek tınmadı ..kullanmıyor sanırsam..olsun ya ..iyi ki doğmuş Ersin
|
||
|
||
pek dikkat etmedim bu başlığa ama artık hep burdayım!! yazın çalışmalarımı götürmek için hazırlanıyorum
|
||
|
||
Uykusuz'umu aldım dün ...ehe ilk sayfalardaki karikatürleri çok beğendimmesela; kürek takımı ve kazma takımı ..nasıl sinir olmuştum o haberi okurken ![]() Meclissporun'un görme engellileri 7-3 yenmesi..ve ardından ''hırslandık bir an'' demeleri ![]() Beşiktaş'ın Çarşı'sı kendini fesh etmesi..Tayyip'in amblemi AKP diye değiştirmesi'' Fırsat bu fırsat!!'' diyerekten ![]() ama en ilginci de şu aralar arkasından konuştuğum Mehmet Y. Yılmaz'ın ''Ne İstiyorsun Bizden?''in bu hafta konuğu olmasıydı ..Vedat Özdemiroğlu ''Ne istiyorsun anadilimizden!!'' demesi tam da yerinde olmuş ![]() V.Ö. demişken ''bebek kafası'' bu hafta pek bir edebiyat yapmış..offf bir paragraf vardı ay oku oku bitmiyor ..-arkadaşının evinde kalması ve tuvalete gitmesi(gidememesi) olayı ..-dokununca yanıp sönen kalemin hazin sonu..falan çok komikti ![]() ay bir de şey vardı..özgür kız reklamı(nil'in falan oynadığı) o reklamın çekimi onu anlatmıştı..ben hatırlamıyorum o reklamı yav Nuri Alço falan oynamış ![]() bir de şiir falan yazmadı yav bu hafta ''Arkadaş Evleri'' diye bişey olmuş orası..ben şiirleri istiyorum ama ![]() Yiğit Bey in köşesi yine koptum okurken ..birinde deli vardı finali iyi bağlayamadı demişlerdi sonunda..delinin cevabı falan çok gülmüştüm ![]() Mavi ay dizisindeki sekreterin adı muhabbeti vardı bir de..kızın adı din mi falan diyordu ![]() veee Ersin'im ![]() Allahım bu çocuk nasıl bu kadar çabuk kendini kızlara kaptırıyor..sinir oluyorum yav mutlu olsa içim yanmıycak ama hep hüsran hep hüsran be abi ![]() lisedeki chat olayını anlatmış..''Depresif liseli günlerimde hiç görmediğim bir sürü kıza sürekli deli gibi aşık oldum durdum.'' demiş ilk karede falan..bir de hayalindeki kızları da öyle bir güzel ki yani..hatta kızlar sarışın ve üstünde ''Ersin çok özledim'' yazıyor kızın..nasıl koptum ![]() bazen işte kız nete geç giriyormuş falan bu da bilg. başında uykudan ölüyor,baba geliyor '' eve 3 kat daha fazla elektrik faturası geldi artık geceleri girmek yok!'' demesi Ersin'in yaş dolan gözleri ![]() hele bir cümlesi vardı ki bitirdi beni,nasıl bir lafsa artık ''Hayal kırıklığından kalbim ağzıma kaçardı..'' bunu kız nette sadece öyle uğradım falan demesine bozduğu için yazmıştı ![]() netten tam çıkacaklar kız yatalım artık falan demiş hani senin de okulun falan var erken kalkcan anlamında..bu tutmuş onu nerelere çekmiş yok yatalım dedi yatıcam demedi falan diye hayal kuruyor kendi çapında ..ama o kare var ya yastığına sarılmış bunları düşünürken ne şekerdi yav ..off neyse böyleyken böyle,yoruldum yazarken yav ..
|
||
|
||
Arkadaşımla ablası Ersin'e iki tane kırtasiye kolonyası göndermesine rağmen hala teşekkür cevabını alamadılar çok mutsuzlar Aşk olsun Ersin'e
|
||
|
||
hele bir cümlesi vardı ki bitirdi beni,nasıl bir lafsa artık Ersin'in o insanı neye uğradığını şaşırtan cümleleri, geronimo türkçesiyle süslediği eylemleri, "sle sle" olayına zaten yorum yapamıyorum; "geldimsle, kıyaksle, öptümsle" falan, deli ediyor adamı ''Hayal kırıklığından kalbim ağzıma kaçardı..'' bunu kız nette sadece öyle uğradım falan demesine bozduğu için yazmıştı ![]() Ben de çok güldüm o söze.Çok güzel incelemişsin Bikaç şeyi de ben eklersem;Kapağa çok güldüm, yakalamışlar en taze gündemi yine. Siyasi esprilerde Uğur Gürsoy'un çizdiği karikatüre bayıldım, "abi ben Avrupa Yakası'na kahkaha atmıştım" Fırat Budacı'yı hala okumadım ama geçen sayıdaki köşesine hasta kalmıştım. O adamın konunun ilk cümlesiyle son cümlesini nasıl bu kadar güzel bağlayabildiğini çok merak ediyorum. Fırat Hay Yarabbi, bu çocuk hep ezilmek zorunda mı? O "yek yeaaa" demesi yok mu? ^^Yiğit Özgür'ün deli karikatürleri zaten aşmış durumdalar artık. Ben en çok deli olmadığını izah etmeye çalışırken cümleleri birbirine sokan ve durumunu belli eden deli olayına bayıldım ![]() Ersin her zamanki gibi doğallıyla güldürdü bol bol. Pek güzel fotoğraflarından birini atan bi' kızın aslında hiç de öyle olmadığı gerçeğini o zaman kestirememesini anlatırken çizdiği kadın, ahaha Çok farklı Ersin, cidden onun sayfasını açtığımda bi' samimiyet fışkırıyor sanki. Dergiyi elime ilk aldığımda "sen bekle, birazdan geliyorum" falan dediğimi farkediyorum bazen. Sanki cidden karşımda biri varmış gibi. Düşünmek istemiyorum Ersin'siz bi' Uykusuz, düşünemiyorum daha doğrusu. Upuzun bi' süre daha kendisinden bizi mahrum etmemesini, sandığının hiç kapanmamasını diliyorum hep
|
||
|
||
Sanki cidden karşımda biri varmış gibi. Düşünmek istemiyorum Ersin'siz bi' Uykusuz, düşünemiyorum daha doğrusu. Upuzun bi' süre daha kendisinden bizi mahrum etmemesini, sandığının hiç kapanmamasını diliyorum hep aynen bende tam öyle bişeyler diliyorum ...ya ben dergiyi aldığım zaman açlıktan ölüyordum nerdeyse 9 saat bişey yememiştim..gittim dergiyi aldım hemen okumaya başladım Ersini'i..bir gün ölürsem o da bu adam yüzünden olacak zaten
|
||
|
||
Geçen haftaki sayıyı bugün alabilmiş bulunmaktayım. ![]() Sağolsun Ahmet bana Umut + Ersin ilk sayfada müthiş bir karikatür çizmiş deyince alana kadar da merakımdan ikiye çatladım yani. ![]() Bu hafta Burak'ın hikayesine bittim ben. Ne kadar komikmiş öyle Reyhan ![]() Yiğit bey'in bölümüne diyecek lafım yok zaten.Her zaman ki gibi müthişti. Ama bu hafta beni en çok Ersin etkiledi.Bizde bir arkadaşımıza yapmıştık o şakayı. Paketleri açtı,açtı,açtı,.. sonunda patates! ![]() Onun açısından çok kötü tabi ama bizim açımızdan çok zevkliydi.
|
||
|
||
Ben Ersin'inin bölümüne bittim yani...o kadar güzel ki!Bir de o kutu meselesi hakikaten çok kötü ya tam bir hayal kırıklığı ben bir insana yapamazdım böyle bir şey...off. "eheehh teşekkürler" demiyor mu orada yazık çocuğa ya her yeni yıla girerken şöyle yapıcam böyle yapıcam bu son artık çok kitap okucam....aynı ben ya! ben de .Baya benziyoruz zaten birbirimize Ama o final yok mu!müthişti bana ders olsun
|
||
|
||
Kötü haber! Yeni sayıda Fırat yok. ![]() Ya Uğur Gürsoy'u da anlamak zor.Benim gibi fanatikler ne yapacak? ![]() Bu haftaki sayıda Ersin müthiş yalnız. İngilizce olayına değinmiş.Aynı ben ya.Benimde ingilizcem kötüdür.Tatilde turistlerle konuşmaya kalktım annemler bakıyor birde hava atıyorum. ![]() Halbuki adama ilkokul 4 te öğrendiğimiz şeyleri söylüyorum. ![]() Yiğit Bey müthişti yine. ![]() Her zamanki favorim. ![]() Bu sayıda birde otisabiye çok güldüm ya.Haketmişlerdi artık.Oh yani. ![]() 2 haftadır Oky'i çok seviyorum.Burak ve diğer öbür herkes. ![]() Ama asıl bomba kapaktı bence.Tamda manşetlere göre. ![]() ''Servet,AKP davasındaki savunmayı da senin yapmanı istiyorum!'' Zaten hep başkalarından medet umarsın sen!
|
||
|
||
uykusuzdergi.com a girdiyseniz görmüşsünüzdür fıratın yerine cihan kılıç'ın 'ama arkadaşlar iyidir'i yayınlandığı için cihan kılıç biraz tedirgin, fıratı üzmekten korkmuş. bence girin bir bakın.
|
||