mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Edebiyat

Konu: Uykusuz Dergi

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [ 13 ] 14 15 16 17 18

merve_mor 20.06.2008 16:29:12
uykusuzdergi.com a girdiyseniz görmüşsünüzdür fıratın yerine cihan kılıç'ın 'ama arkadaşlar iyidir'i yayınlandığı için cihan kılıç biraz tedirgin, fıratı üzmekten korkmuş.  Smiley bence girin bir bakın.  Grin
Fırat'ı değil beni üzdü ama Cihan değil Uğur.Yani bu bana yapılır mı.Dergiyi aldığım gibi orta sayfayı açıyorum ben.Bir açtım.Dedim belki sayfası değişmiştir.Ama yok. Sad

Aman tanrım!!

Biyografi
1977’de İstanbul’da dogdu. Ilk ve orta ögrenimini Antalya’da tamamladi. 1998 yilinda Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü’nden mezun oldu. Yani oldum. Özgeçmisi kendim yaziyorum, niye baskasi yaziyomus gibi yapiyorum anlamadim… 17 yasindan beri karikatür çiziyorum. “Karikatürler” isimli bir kitap yaptim. Çünkü baska isim bulamadim… Evli ve iki çocuk babasidir... Degilim degilim.

Yiğit Özgür'ün biyografisi.Evli ve iki çocuk babası lafını görünce kalpten gidiyordum yani. Angry Grin
Öldürecek bu adam beni.Zehra nerdesin? Grin

deborah 20.06.2008 19:58:01
uykusuzdergi.com a girdiyseniz görmüşsünüzdür fıratın yerine cihan kılıç'ın 'ama arkadaşlar iyidir'i yayınlandığı için cihan kılıç biraz tedirgin, fıratı üzmekten korkmuş.  Smiley bence girin bir bakın.  Grin
Fırat'ı değil beni üzdü ama Cihan değil Uğur.Yani bu bana yapılır mı.Dergiyi aldığım gibi orta sayfayı açıyorum ben.Bir açtım.Dedim belki sayfası değişmiştir.Ama yok. Sad

Aman tanrım!!

Biyografi
1977’de İstanbul’da dogdu. Ilk ve orta ögrenimini Antalya’da tamamladi. 1998 yilinda Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü’nden mezun oldu. Yani oldum. Özgeçmisi kendim yaziyorum, niye baskasi yaziyomus gibi yapiyorum anlamadim… 17 yasindan beri karikatür çiziyorum. “Karikatürler” isimli bir kitap yaptim. Çünkü baska isim bulamadim… Evli ve iki çocuk babasidir... Degilim degilim.

Yiğit Özgür'ün biyografisi.Evli ve iki çocuk babası lafını görünce kalpten gidiyordum yani. Angry Grin
Öldürecek bu adam beni.Zehra nerdesin? Grin

geldim geldim yaa Grin neler kaynatmışınız bakim öyle yokluğumdan istifade Grin ehe çok pis bir şakaymış yaa Grin.ya ben bunların fotolarını buldum netten yollicam sana Merve'm bir ara hatırlat bana..Yiğit sigara içerken Grin

abi bu sayı neydi yaa Ersin Bey'in tarzancası..nasıl turiste yol tarif etmiş..tipik ing. bilmeyen Türk vatandaşı Grin
bundan önceki sayıda da d.gününü kutlayanlara da sevgilerini yollamış Grin Kiss

bu arada uykusuz dergi'nin 1. cildi çıktı!alcam kesin bunu Grin
ya siteyede bakıyorum arada ne güzel fotolar koyuyorlar oraya öyle Ersin-Memo çekişmesi falan Grin

merve_mor 20.06.2008 20:26:31
Oh geldi.Senle Uykusuzları kaynatmak ayrı bir zevk Zehra Grin
Evet çok pis şaka yani.Yapılır mı bu bana be. Angry Cheesy
Ersin'in tarzancası aynı zamanda benimde tarzancam oluyor Zehra Grin Bende yaklaşık 10 gün önce yaptım aynısını yani. Grin Haklı çocuk hiç elleşmeyin.Ncık Grin
1.Cilti alıcakmısın? İyide ilk sayıdan beri takip etmiyormuyuz ki?  Huh

deborah 20.06.2008 20:47:25
Oh geldi.Senle Uykusuzları kaynatmak ayrı bir zevk Zehra Grin
Evet çok pis şaka yani.Yapılır mı bu bana be. Angry Cheesy
Ersin'in tarzancası aynı zamanda benimde tarzancam oluyor Zehra Grin Bende yaklaşık 10 gün önce yaptım aynısını yani. Grin Haklı çocuk hiç elleşmeyin.Ncık Grin
1.Cilti alıcakmısın? İyide ilk sayısan beri takip etmiyormuyuz ki?  Huh
Grin benim ki de tarzanca Grin geçen sene bir hırvatla konuştum nasıl konuşmuşsam artık başbakana kadar gitti muhabbet Grin yanında manitası vardı,Türkiye'ye geldikleri için nişanlı ayağına yatmışlardı canlarım benim Grin Kiss

alcam Merve yaa hatta bu hafta toplu kitap siparişi yaptırcam onu da alcam..hepsi var ya almışım ama bunu da alcam para kazansınlar biraz Kiss

merve_mor 21.06.2008 11:07:40
Sıkı dur Zehra kopucaksın şimdi. Cheesy
Uğur Gürsoy'u araştırayım dedim.Google'a yazdım.Ve karşıma ilk http://www.ugurgursoy.com/ çıktı.Dedim 'Aa lan adamın kendi sitesi var,diğerlerinin niye yok Angry' sonra siteye bir girdim ki. Grin
Kaymakam adayı Uğur Gürsoymuş meğer. Grin
Birde site yavaş açılıyor.Diyorum neden burda muhtar filan yazıyor.Ehehe komik adam işte. Grin
Uğur Bey'in kendi sitesi http://www.ugurgursoy.net/ fakat kendi isteğiyle kapatılmış. Sad

Ya ben 1. Cildi almak istiyorm.İlk sayılardan eksiğim var benim. Sad Kontrol ettim dün. Grin

tanya_1 21.06.2008 11:39:11
ben aldım geçen hafta  1. cildi çünkü hem para kazansınlar istiyorum hem de  ilk 6 sayının 4'ü kayıp -ki kesin okuldan birinde kalmıştır.  Smiley

deborah 22.06.2008 21:53:11
Sıkı dur Zehra kopucaksın şimdi. Cheesy
Uğur Gürsoy'u araştırayım dedim.Google'a yazdım.Ve karşıma ilk http://www.ugurgursoy.com/ çıktı.Dedim 'Aa lan adamın kendi sitesi var,diğerlerinin niye yok Angry' sonra siteye bir girdim ki. Grin
Kaymakam adayı Uğur Gürsoymuş meğer. Grin
Birde site yavaş açılıyor.Diyorum neden burda muhtar filan yazıyor.Ehehe komik adam işte. Grin
Uğur Bey'in kendi sitesi http://www.ugurgursoy.net/ fakat kendi isteğiyle kapatılmış. Sad

Ya ben 1. Cildi almak istiyorm.İlk sayılardan eksiğim var benim. Sad Kontrol ettim dün. Grin
koptum kaymakama Grin..seninde yüreğine iniyormuş bu kim diye Grin abi bunlar site falan açmaz ya baksana kapamış kim uğraşcak şimdi onunla Grin
Allah'ım ya ne işlerle uğraşıyoruz senle ben Grin bende habire Vedat Ö.,Ersin,Yiğit(bu biraz senden kaynaklanıyor Grin) araştırmakla uğraşıyorum..bizi maaşa bağlasınlar ya bu kadar araştır,bilgi topla olmadı bu bilgileri paylaş..sonra sen git benim anlatığım Ersin'i merak et..dergiyi al..bayıl dergiye..her hafta al..sonra o paralar bunlara gitsin..kimin sayesinde bizim Grin(iki dakikada yazdığım senaryoya bak Grin)

bu arada sen şeyi gördün mü Vedat Özdemiroğlu sayfasındaki birinin  göbeğini Grin ben dün görmüştüm sitelerinde üstünde süper bişey yazıyordu Grin Grin

Bliss 23.06.2008 00:08:38
Hay ellerine, beyinlerine kurban olduklarım. Hepiniz mi şirinsiniz be ?

deborah 23.06.2008 00:13:31
bu laf kime?? Cheesy
sen nerdesin bu arada Bliss o kadar bekledim seni Smiley

Bliss 23.06.2008 00:27:25
bu laf kime?? Cheesy
sen nerdesin bu arada Bliss o kadar bekledim seni Smiley
Uykusuzlara canım  Cheesy
Ben sürekli bakıyordum başlığa ama bakmadığım bi' ara siz bütün dergiyi özetlemişsiniz diye yazacak bir şey bulamadım. Ondan tek bi' cümleyle özetleyiverdim şimdi Tongue

merve_mor 23.06.2008 08:43:40
Evet,evet,evet,.. Grin Bizi maaşa bağlasınlar Zehra Grin Bende araştırıyorum hep.Ersin(buda senden kaynaklanıyor Grin),Yiğit ve Uğur. Grin
Ay o ne be öyle. Grin Kimin göbeği ki öyle acep? Grin Vedat deme sakın.Ay yarıldım. Grin

Biyografi
ilk orta lise Denizli,üniversite Ankara,6 yıl dişhekimliği,2 yıldan beri çizerlik.

Ben buna bittim ya.Uğur'un biyografisi.Ne kadar uzun öyle. Grin Neden daha önce açmadılar ki şu siteyi incele incele bitiremedim. Grin

deborah 23.06.2008 09:10:04
Biyografi
ilk orta lise Denizli,üniversite Ankara,6 yıl dişhekimliği,2 yıldan beri çizerlik.

Ben buna bittim ya.Uğur'un biyografisi.Ne kadar uzun öyle. Grin Neden daha önce açmadılar ki şu siteyi incele incele bitiremedim. Grin
Memo'ya kılım..kesin o göbek Memo'nundur Tongue Grin

yaa o biyografi ne öyle dişhekimliği aşmış bu adam Grin

bu arada Bliss 2 haftadır yazamamıştım bende acısını çıkardım sanırsam Cheesy

Bliss 23.06.2008 10:59:10
Çizerlik için diş hekimliğini bırakmış diye okumuştum bi' yerde. Ayrıca ilk gördüğümde Efes'in katkılarıyla ortaya çıkan o göbeğin Memo'ya ait olabileceği fikri ağır bastı bende de  Grin
Farkettim yahu, çıkar çıkar  Cheesy

Bliss 25.06.2008 11:06:04
Böyle mükemmel bi' kapak olamaz. Yok, imkânsız! Yarım saat güldüm gerçekten, bu Yiğit çok yaşamalı.

Zavallı Fırat dondurmasını annesine kaptırdı, çok tatlıydı yine =) Yiğit'in köşesini pek beğenmedim açıkçası bu hafta ama o kapağı yaptığı için koca bi' alkış alması lazım kesinlikle.

Ersin de bütün borçluları deşifre etmiş, bu arada kendi borcunu da unutmamış ;P Herkesin "aynı ben, Ersin'le çok benziyoruz" muhabbetinden artık bıkmış olacak ki bi de ufak not düşmüş öykünün sonuna. Yine çok yaratıcı tabii, vazgeçmiyor ve vazgeçmeyecek bu adam hep güldürmekten =)

Kısım kısım okumayı daha çok seviyorum ben. Önce en çok sevdiklerim, sonra çok sevdiklerim falan gibi. O yüzden dergi henüz bitmedi.

deborah 26.06.2008 09:25:41
sabahın köründe hiçbir güç beni uykusuz bir tipte dışarı çıkaramazdı ama neyse.. uçarak gittim aldım geldim dergimi Grin Kiss

evet,kapak tam ''kapak'' olmuş Yiğit'in ellerine sağlık Kiss
bunu yazmazsam çatlarım Grin hani birinci sayfada sağ altta ''Kaç Yıl Oldu?'' diye bir köşe var ya orayı da her hafta okuyorum bu hafta şunlara koptum  Grin
-Murat Kekilli albümüne verdiği ''Yedialtı'' adının anlamı sorulunca, ''Bu toplum henüz bunu öğrenmeye hazır değil'' diye cevap vereli 5yıl... Grin
-Bütün işlerini parayla halleden,köpeğinin ismi Dolar olan,içinde havuz  bulunan bir arabaya binen;çocukları Amerikan rüyasıyla tanıştıran çizgi film kahramanı Richie Rich utanmadan bir de filme çakileli 14 yıl... Grin

orta sayfayı Umut kapmış Undecided Vedat abi yok Sad şu yazıyor yanda '' Vedat Özdemiroğlu rahatsızlığı sebebiyle yazısını yazamadı.Haftaya yine burada.''.. Vedat bey'e geçmiş olsun diyoruz buradan Kiss

ehe Yiğit'in sayfası bu hafta din konuluydu sanırsam..birden fazla komiklikler vardı bu kunuda Grin mesela; ''hoşgörü dini..''..''tembellik dini..''bende kapandım''..ve son olarak ''biz dört yıllık evliyiz ama öncesinde yedi yıllık da sevgiliydik..'' diye giden espri başlıkları vardı Grin..
ama benim en koptuğum hoşgörü dini ve  Osman amca ziyaretiydi  Grin bunda resmen dağıldım Grin

yan tarafta Ersin bey var,sevgilerimizi fışkırtıyoruz ona Grin Kiss

Ece dediğin gibi biraz sıkılmış aynı ben diyilmesinden kendisine onun için not düşmüş ve benim gibi milletin parasını ödemeyin demiş,ya da ödeyin sonra paranızı geri alın,unutmayın unutturmayın demiş..hemen borçları yazmam lazım Grin bunlar Ersin'e borcu olanlar haliyle Grin yazık bu çocuğa Sad Grin (bu  arada bunlar milyon olarak yazılmış acaba eski borçlar mı yoksa yeni borçlar mı da Ersin milyon cinsinden yazmış Huh)

-Umut 40 milyon
-Uğur 30 milyon
-Oky yok diye biliyor ama vardır vardır Grin
-Yiğit 50 milyon(bebek gibi 50 Grin,bunu Merve ödeyecek Yiğit unuttu zaten,Ersin'in daha fazla üzülmesini istemiyorum Grin)

bir de kendi borcu varmış Memo'ya 100'lük ama ödemezsem nefis olur diyor bence ödemiycek Grin(bir de hikayenin sonunda borcu olanları daha fazla deşifre etmemek için isim vermedi ama Memo'ya gelince''Memo'nun parasını karıştırmayın o ayrı..ben onu bir şey yapcam bir ara..'' demesi bitirdi beni Grin

Ersin'in bu haftaki derdi; cafe'de orada burada arkadaşlarla gidilen ama hani derler Alman usulü(neden alman bilmiyorum araştırmak lazım Grin) diye hesabı ödemek var ya işte onu hep Ersin arkadaşımızın ödemesi Grin anlattığına göre çok çekmiş bu hesap işinden Grin
en can yakan örnek olarakta orta 3'teyken kız arkadaşım vardı (artık o yaşta ne kadar olabiliyorsa artık diye yazmış koptum Grin) diye başlıyor hep beraber arkadaşlarıyla cafede yemek yeme ve ardından sinema keyfi yapmışlar ama tek eksik Ersin Grin çünkü milletin parasını yani hesabı onun ödemesi ve herkesin biz sonra sana öderiz diyip ödememesi Sad Grin kız arkadaşına da madara oldu zaten parasını masada bitirdi ve sinemaya gidemedi canım ya Grin Kiss

hikayenin bize kattığı;kimsenin hesabını ödemeyin,kendinizinkini ödeyin çıkın diyor bize Ersin Grin
ben bunları yaşadım mı..yok..bizde böyle olaylar olmadı,herkes kendininkini öderdi..ama bazen ben ödemek isterdim o da başka nedenden Grin

son olarak gelen kutusu'nda olan 2 ve 3. kareler çok komik onlarada bakın derim Grin

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [ 13 ] 14 15 16 17 18