mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Edebiyat

Konu: Uykusuz Dergi

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [ 14 ] 15 16

Bliss 26.06.2008 20:35:54
(bu  arada bunlar milyon olarak yazılmış acaba eski borçlar mı yoksa yeni borçlar mı da Ersin milyon cinsinden yazmış Huh)

son olarak gelen kutusu'nda olan 2 ve 3. kareler çok komik onlarada bakın derim Grin

Ersin demiş ya, "bu arada eski zaman olduğu için ytl yerine milyon diyorum, gerçi ilerde de milyon derim ytl neymiş?" ;p

Hah Zehra! Ben de tam onları söyleyecektim -ki tamamen aynı karelerden bahsediyoruz- çok güzel o ikisi  Cheesy Tetris muhabbetli olan çok yaratıcı olmuş.

deborah 27.06.2008 09:34:41
Ersin demiş ya, "bu arada eski zaman olduğu için ytl yerine milyon diyorum, gerçi ilerde de milyon derim ytl neymiş?" ;p

Hah Zehra! Ben de tam onları söyleyecektim -ki tamamen aynı karelerden bahsediyoruz- çok güzel o ikisi  Cheesy Tetris muhabbetli olan çok yaratıcı olmuş.

ehe ne güzel aynı yerlerde kopmuşuz Cheesy ha anladım şimdi öyle demişti nasıl unuttum Cheesy

ben şeyi de okudum V.Özdemiroğlu yoktu ya onun yerine Umut Sarıkaya vardı onu okudum..
ya bu adam hep hikayenin sonunda beni sinir ediyor,çünkü dediklerim çıkmıyor off  Undecided..
adı ''talihsiz bir olay'' bak onu oku derim güzel akıcı bir dili var adamın hiç sıkılmazsın Cheesy

immortal_deniz 27.06.2008 11:18:12
Bu hafta yine Ersin'de koptum. Grin Tabi Fırat'ımı da unutmayalım.Yazık yavrum annesinin dırdırından kurtulamadı gitti.Zaten bi' ısırık alayım diye çocuğun dondurmasını bitirdi resmen kadın Grin

merve_mor 28.06.2008 17:28:34
Üşengeçliği bırakıp dergimi alabildim sonunda.  Cheesy Kapak cidden ''kapak'' olmuş.Yiğit abi konuşturmuş zekasını işte. Smiley Smiley
Fırat'ımada kavuştum sonunda oh yani.Anneside ne çok dırdır yaptı öyle. Angry Dondurmasınıda yedi çocuğun. Angry  Grin Kiss
Ersin'e koptum ya.Herkesin borçlarını açıkladı.Bu arada Zehra niye ben ödüyormuşum bebek gibi 50 kağıdı canım aa Angry Grin
Ödesin kendisi Grin Ben birde Barış'a çok güldüm ya.Tanışamadı o kızla bir türlü yazık. Grin
Otis'in maceralarıda beni öldürücek yani.Neydi bu hafta ya. Shocked Roll Eyes
Gelen kutusunda da bir karikatür vardı.Güzel tablo filan diyor. Grin Kendi tablosu halbuki. Grin Çok komikti. Smiley
Neyse efem.Zehra zaten bu haftayı ayrıntılarıyla yazmış.Smiley Kiss
Ha birde Bülent Üstün'e çok güldüm.''Gittin gideli bebek!'' Grin(Bitti işte Zehra Grin)

deborah 28.06.2008 17:36:56
heleşükür beklediğim mesaj gelebildi Grin Kiss ne ele veriyosun bizi Merve ya Grin Kiss aha otis'i okumam lazım(filmden sonra Grin)

günün karikatürü Yiğit imzalı (benim sevdiğim olan Grin)

http://www.uykusuzdergi.com/dosyalar/karikaturler/gunluk/saturday.gif

Bliss 29.06.2008 00:13:17

ehe ne güzel aynı yerlerde kopmuşuz Cheesy ha anladım şimdi öyle demişti nasıl unuttum Cheesy

ben şeyi de okudum V.Özdemiroğlu yoktu ya onun yerine Umut Sarıkaya vardı onu okudum..
ya bu adam hep hikayenin sonunda beni sinir ediyor,çünkü dediklerim çıkmıyor off  Undecided..
adı ''talihsiz bir olay'' bak onu oku derim güzel akıcı bir dili var adamın hiç sıkılmazsın Cheesy
İlk defa Umut Sarıkaya'yı zevkle okudum diyebilirim, gerçekten çok hoş bağlamış sonunu  Cheesy Abim en çok Umut Sarıkaya'yı seviyormuş, kime sorsam "ooo, Umut o derginin bombası" falan diyor ama ben pek hoşlaşmıyorum onunla, acaba neden?

Çok leziz bi' sayıydı, o kadar ;p

pelaNOR 29.06.2008 09:25:39
son sayıdaki sandık içiyi bende bir kez daha çok beğendim ya anında bir mail çektim uykusuz ailesine Smiley ''bebekleri verin bana''  Grin

Bliss 02.07.2008 12:50:45
Çok leziz olmuş Ersin'in köşesi yine. Öykünün başındaki ilk karelerden birinde onu koruyan anne, baba, devlet büyüklerinden biri, Karabulut âlemi ;p hatta ve hatta bi' zamanlar iyi olduğunu sandığı Amerikalı devlet büyüklerinin yerini öykünün sonunda kocaman bi' boşluğun alması Ersin'in yine güldürürken düşündüren bi' adam olduğunu kanıtlamıştır bana göre. Üzülme Ersin, biz sana her zaman istediğin kadar gofret alırız =) Bi de kestane şekeri.

Yiğit'in köşesini kurtaran en mükemmel karede geçen diyalogsa şuydu;

~Üç vakte kadar kısmetin çıkacak. Üç yıl mı desem, üç ay mı desem, üç gün mü desem, üçgen mi desem, kare mi desem?
-Ay Allah'ım, İnşallah karedir.
~Üçgeni niye istemiyosun?
-Üçgenin iç çamaşırlarının toplamı 180 derecede yıkanıyo, ben yapamam.

Cheesy

Ah Fırat, zavallım. Yine başına bela aldı, "enneee" demekten kurtulamadı, iyi ki de! ^^

Fırat Budacı'yı okumak süper zevkli. Cihan Ceylan da güzel çiziyor, esprileri de çok hoş ama nedense pek tanınmıyor, büyük bi' okur ilgisini hakettiği kesin.

Henüz bitmedi ;p

deborah 13.07.2008 16:16:25
No:045 - Uykusuz Dergi Grin

bu sayıyı anlatmak çok istedim ama şu aralar pek vaktim olmuyor maalesef Sad

biri bu sayıyı özet geçerse sevinirim (sizi yormadan diyorum hemen özellikle Merve ve Ece yazsın Grin)

Ersin'siz bitirmek istemedim mesajımı Grin...abi ne güzel Sawyer çizmiş yaa çok yakışıklı olmuş Kiss Grin

Bliss 16.07.2008 11:42:59

No:045 - Uykusuz Dergi Grin

bu sayıyı anlatmak çok istedim ama şu aralar pek vaktim olmuyor maalesef Sad

biri bu sayıyı özet geçerse sevinirim (sizi yormadan diyorum hemen özellikle Merve ve Ece yazsın Grin)

Ersin'siz bitirmek istemedim mesajımı Grin...abi ne güzel Sawyer çizmiş yaa çok yakışıklı olmuş Kiss Grin
46. sayının çıktığı şu günde 45. sayıya dair bi'kaç şey diyeyim o zaman Zehracım =) Madem siz de ortada yoksunuz :/

Fırat Budacı'yı yakın takibe aldım ben şu aralar. Adam her sayıda çok ilginç şeylere dikkat ediyor ve bunları yazıya dökme işini harika yapıyor. Finallerine hayranım özellikle. Yiğit Özgür'ün ilik nakli temalı karikatürüne hayran kaldım  Cheesy. Ersin'in yine en güzel öykülerinden biriydi. Ayrıca cidden mükemmel çizmiş Josh Holloway'i, helal valla! "İyiyim lan aslında, kumarım yok, sigaram yok, bence ben olun. Şşş ona bakmayın bene bakın. Şşş, ben." Ahaha  Cheesy Fırat'a gelirsek, filmini izleyemeden uyuyakaldı zavallıcık. O dua edişi yok mu? Mükemmel yahu  Cheesy Daha yorum yapılcak bisürü köşe var aslında ama bunlar bi' ayrı geliyolar =)

46. sayıysa Yiğit Özgür'ün kendine geldiği sayı bence. Henüz bitmedi dergi -yarım saat önce falan aldım çünkü- ama başlıcaları çıkarıverdim aradan tabii. Fırat her zamanki gibi yine mağdur oldu finalde. "Bilemedin sana sıfır bana yüz puan"  Cheesy Ersin'in çarpışan arabalardan birindeki fotoğrafı da pek hoşmuş ayrıca ;p Güzel bi' konuya değinmiş yine. Ama bu sefer çok gülmeden, daha fazla "hakikaten ha" diyerek okudum. Memo'nun şarkı çevirme anlayışı da pek hoşmuş, o ayrı tabii ;p

Henüz bitmedi yine.

deborah 17.07.2008 13:16:01
Ece'ye teşekkürlerimi fışkırttıktan sonra 46. Uykusuz sayısına geçicem Grin Kiss

iyi ki de demişsin Ersin'in çarpışan otodaki fotosunu yoksa biraz zor görürdüm ben onu orada..küçücükmüş yaa inşallah siteye falan koyar da eklerim uykusuz arşivime Grin
Josh'da hemfikir olduğumuza sevindim Ece Wink..bence de çok şahane bir çizimdi (İyiyim lan aslında, kumarım yok, sigaram yok, bence ben olun. Şşş ona bakmayın bene bakın. Şşş, ben." Grin Grin)

No:046 Uykusuz Dergi Grin

Öncelikle dergiyi elime aldığım anda Baykal'ın aramasını beklemeden(kapak olayı);ya ben mi arasam acaba dedim Baykal'dan önce,Ersin'le iki muhabbet etsek,Cengiz Üstün'e teşekkür etsem;bizleri ''dergide şu anlar'' adı altında fotoları bizimle paylaştığı için ve daha bir çok şey için..neyse bunları dedim içimden Grin

İkinci sayfada Tayyip'in bir lafı vardı ''iyi koymuşlar lafı'' dedim içimden pis pis gülerek Grin yazayım hemen..
konu şu :ÖSS'ye katılan her 3 öğrenciden 1'i üniversiteli olabilecek.
Tayyip'in cevabı: Ben demiştim size üç çocuk yapın diye... Angry Grin

Sonraki sayfada Akıl Fikir Ofisi var benim okumaktan zevk aldığım bir köşe onu okudum.Barış abimiz sağolsun bizi çok güzel yetiştiriyor ''bir işten kendini attırmak için nasıl sınırları zorlarsın?'' konusunda Grin ama ben daha çok eski zamanları anmasından hoşlanıyorum..bir ara atari olayı vardı onu anlatmıştı ki çok güzeldi o sayı..bu sayıda da yazarları takmış kafasına ''16-17 yaşındayken alıyordum elime bir kitap,hemen yazarın özgeçmişini okuyordum:1952 doğumlu,ilk kitabını 1973'te çıkarmış...hemen hesaplardım hımm,demek 21 yaşında yazmış.'' diye..sonra kendine bakarmış ben 21 yaşını geçtim halen daha bir numara yok diye Grin Grin ama bu yazıdaki özeleştiri çok güzeldi bence not aldım arada okuyacağım bende Wink..bir de sankim bir anlatım bozukluğu yapmış gibime geldi..radyo kanalı diye yazdı ama o radyo frekansı olmayacak mı dedim içimden(yüzümde hınzır bir gülümseme sanki bir şey olmuş gibi Grin)

Şu sıralar Cihan Ceylan'ın köşesini takip eder oldum bende(Fırat Budacı'nın yan tarafında köşesi)...İlk karikatüre koptum ben..din değiştirme olayı Grin Grin diğerleri de fena değildi..

Vedat abi de nedense pek bir sıkıldım okurken ya da biraz başım dönüyordu ondan mı anlamadım  Undecided Ergenekon olayına dokundurmuş hafiften ...bir de ilk burçlu falların fikir babasıymış kendisi yeni öğrnedim bende..hani şu sakızlarda burçlarına göre fallar falan çıkıyor kağıtta onlar işte..hemen reklamdaki kendi yazdığı dörtlüğü yazmam lazım buraya Grin

''Kızım sen yeni kuşaksın
Masum ve yumuşaksın
Kova'dan sana yar olmaz
Çünkü sen Başak'sın!''

eminim herkez ben gibi bu dörtlüğü hatırlamıştır..çok hoşuma gitti ya ne zamanın reklamı taa Grin

Fırat Grin Kiss sonlara doğru annesine kızıyor annesi de ''sus millet uyancak,tamam.'' diyor..
iki dakika sonra Fırat annesine''bağırma ya,herkez duycak'' demesi çok güldürmüştü beni Grin(bir de yanakları kıpkırmızı utancından,işte o halini çok seviyorum ben Grin Kiss)

Yiğit'in performansını pek beğenmedim ben bu hafta Undecided geçen hafta gibi değildi..sadece o Antalya'daki sıcaktan ağlayan çocuk karikatürü(gerçek) güzeldi..diğerleri pek açmadı beni Grin

Sandık İçi bu hafta da çok güzeldi...güzelin yanı sıra dün tam da bu konu ile ilgili eski zamanlara,çocukluğuma özlem duymuştum..resmen çocukluğuma dönmüştüm Cry...bugün dergide bu köşeyi okuyunca ister istemez bir hüzünlendim Sad
Ersin'in 20 yaşındaki hali neydi öyle Grin nasıl Memo'ya bakıyordu ilk başlarda Grin
hele Memo'nun şarkıları kendi sözlerine çevirmesi koptum ya Grin Grin
ama güzel edebiyat yapmış Ersin bunu demem lazım içimde kalır yoksa Grin
şu cümlelere bakar mısın:''Sakın bu adamlara aldanmayın...Olgunluk adı altında hayattaki bayatlıklarını meşru gösteriyor sadece,valla bak...Ciddiyetin karşıtı çocukluk değil çünkü...'' resmen içimi okumuş Ersin,sonuna kadar katılıyorum Wink
bundan önce de şöyle bir cümlesi var :''Ciddiyeti bozmak için soyunup vücuduma fıstık ezmesi sürüp dansedesim filan geldi ama dinlemeye devam ettim tabi...'' Grin Grin
Bir de arkadaşının değişik bir şekilde Erdal İnönü deyişi var ki o kare bitirdi beni..Ersin'in vücudu ikiye ayrılmış bel hizasından Grin Grin bir de Memo'yu öve öve bitiremediği için Memo'nun keyfi yerine gelmiş ki şarkılar söylemeye başlıyor Ersin'e..zavallı Ersin Grin Kiss

Umut Sarıkaya'yı sona sakladım..çünkü çok uzun Undecided

Bir de Gelen Kutusu'nda bir arkadaş var böyle tespitleri harika olan Grin tam ortada o sayfada kesinlikle okuyun derim ben bir kaç tanesinde Vedat Abi'den etkilenmiş dedim,ki öyle görünüyor Grin Grin

neyse böyleyken böyle dergi güzeldi bu sayıda Smiley...

deborah 24.07.2008 09:45:11
ben demiştim siteye koyacaklarını o lunapark fotoğraflarını diye.koymuşlar dün siteye çok sevindim Smiley (Ersin ahtapot diye tutturmuş Grin)

http://www.uykusuzdergi.com/blog/cengiz-ustun

lunapark fotolarının altında dergiden fotoğraflar var onlar da yeni (Vedat abi var Kiss)

Bliss 24.07.2008 09:57:54
Zehracım rica ederim öncelikle =)

Anaamm! Lunapark fotoğrafları müthiş ötesi ya ^^ Cengiz Üstün'ü seviyorum, derginin fotoğrafçısı mübarek.

neslihannn 24.07.2008 11:24:15
Anamm çok komik şu memo ya nedir o hal öyle!! Cheesy Cheesy katıldım yere yuvarlanacağım gülmekten ne tatlı olmuş öyle şeker kız candy mübarek!! o mimikler o haller nedir!!!  Cheesy Cheesy

Not:Zehracım teşekkürler bu arada link için Kiss

meleğim 24.07.2008 11:37:50
Uykusuz dergi ama herkesin uykusunun olduğu bir gün çekim yapmışlar... Cheesy çok güzel...teşekkürler deborah .... Wink

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [ 14 ] 15 16