|
||
işte Üstün kardeşler ![]() http://www.milliyet.com.tr/Pazar/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&ArticleID=998875&Date=28.09.2008&Kategori=pazar&b=%E2%80%9CKarikaturden%20para%20kazanildigini%20bilmiyorduk%E2%80%9D not:acı ama gerçek ben daha okuyamadım,sakin kafayla okuyacağım,gazetede görünce hemen buraya koydum bende röportajı
|
||
|
||
| zehra teşekkürler canım =) aman allahım bayramdaki kapak nasıldı ya, hala baktıkça yüzümde gülücükler oluşuyor dün bayiye baktım gelmemişti yeni sayısı, bugün alacağım ama=) inşallah sandık içi vardır bu hafta, gerçi geçen hafta olmadığına göre bu hafta vardır ama
|
||
|
||
severek okuyoruz
|
||
|
||
zehra teşekkürler canım =) sandık içi var da ben o kadar şey okudum ki ersin hakkında artık okumak istemiyorum gibi bişey gelişti bende...zaten bi yazı var sinir etti beni yok merak edin, demiycem ne olduğunu filan diyor bir yerde..aman bizde eridik bittik zaten ne diycektin,ne çizcektin diye aman allahım bayramdaki kapak nasıldı ya, hala baktıkça yüzümde gülücükler oluşuyor dün bayiye baktım gelmemişti yeni sayısı, bugün alacağım ama=) inşallah sandık içi vardır bu hafta, gerçi geçen hafta olmadığına göre bu hafta vardır ama ![]() ![]() |
||
|
||
yine benden bir mesaj ...büstün dedesine sarmış bu ara adamı bir rahat bırakmadı ![]() vedat abi'nin tezleri öldürüyor beni zaten,dergiyi aldığımda sağolsun beni hiç yormuyor direkt orta sayfa zaten hemen açılıyor ![]() bir de bülent üstün,cengiz üstün ve emrah ablak'ında aralarında bulunduğu "mangal" hürriyet gazetesinde haftanın 4 günü bizlerle...ben ilk sayısını(daha doğrusu gazetenin içinde yarım sayfalık bir köşe,bülent olduğu için bile almaya değer bence) aldım,daha sonra almadım ama... |
||
|
||
| genelde her hafta alıyorum bu dergiyi ve çok seviyorum. eskiden sıkı bir penguen takipçisiydim, şimdi ikisi birden. en çok yiğit özgür, ersin karabulut'u seviyorum ama uğur gürsoy'la, umut sarıkaya da çok iyi. | ||
|
||
| artık eskisi gibi heyecanla canla başla okumuyorum uykusuz'u,bazı yazarların hatrına alıyorsam alıyorumdur. şunu demeden edemeyeceğim; bu hafta vedat abi ayıp etmiş ekşi'ye çatmış...vedat abi de ersin gibiymiş. |
||