|
||
aaaaaa arkadaşlar takip edin lütfen bakın aynen yazıyorum cümleyi; özür dilerim şimdi gördüm daha önce nasıl göremediysem "EFENDİİİM GELDİK ORADA OLABİLİRDİM'İN SONUNA...KIVRAK ZEKALARI VE TARİHE GEÇMİŞ LAF SOKMALARIYLA ÜNLÜ-ÜNSÜZ İNSANLARIN YERİNE KENDİMİ KOYDUM.KOYDUKÇA SIKILDIM SIKILDIKÇA PAYLAŞTIM..EH,ARTIK YETER ON HAFTA OLDU..BUNDAN SONRAKİ HAFTALARDA TÜRLÜ HİKAYELER,ŞAKALAR VE NÜKTELERLE YOLA DEVAM EDECEĞİM EFENİM..GÖRÜŞMEK ÜZERE." arkadaşlar bu yazı ORADA OLABİLİRDİM başlığının altında yazıyor ... tarihte 07/11/2007
|
||
|
||
| yaa hiç sorma yaa bende çok seviyodum bu köşeyi ....ama ben hepsini okuyorum barış uygur şu aralar çok favorim bayılıyorum yazılarına falan.. | ||
|
||
keşke bitmeseydi orada olabilirdim bayılıyordum ya dergiyi adlığım gibi ilk baktığım köşe orada olabilirdim ![]() bide fırata bitiyorum ben çarşamba günkü yeni sayıda 2008 takvimleri olacak heyecanla bekliyorumm
|
||
|
||
| evet ya takvimi aldım bende... haftaya da varmış ..
|
||
|
||
| son sayısına bayıldım ya. | ||
|
||
ama engin günaydın yok artık ya niye acaba ![]() her hafta alıyorum ama son birkaç hafta yok burhanım ya
|
||
|
||
| Olmasın daha iyi... :)Bu nafta mutlaka alıcam dergiyi...Geçen haftaki sayıda Ersin Karabulut'un ve Bülent Üstün'ün çizimleri çok güzeldi... | ||
|
||
ersin bu hafta da köye gitmiş kimse tanımamış onu canım benim unutulmuş yaa ![]() yok ya ben okuyordum engin'i...inşallah ayrılmaz ya
|
||
|
||
engin'i okuyordumda ne bileyim tam olmayan bişeyler vardı ![]() ben yiğit özgür'e bayılıyorum onun çizdiği takvim çıksın diye dua edip aldım bu haftaki sayıyı ama ersin karabulut'un çizimi çıktı ![]() ama ersin'in takvimide hoş sürekli çalışıyor baktıkça çalışma azmi geliyor bana ![]() bizim bayiide bütün dergilere baktım hepsinde ersin'in çizimi vardı haftaya yiğit çıksa bari ya
|
||
|
||
benim dergilerle falan aramm yok..ama bu dergiyi merakk ettimm..gerçektenn güzell mii yaa_?alayım mı_?
|
||
|
||
bence al gerçekten çok güzel bir dergi ![]() özellikle yiğit özgür'ü okumanı tavsiye ediyorum bide uğur gürsoy ikisi favorim ![]() |
||
|
||
iyi o zaman alayım dediğin gibii ilk ikisinii okucamm
|
||
|
||
iyi o zaman alayım al al dediğin gibii ilk ikisinii okucamm ![]() ![]() yorumlarını da bekleriz ![]() özellikle yiğit hakkında bakalım ne düşünceksin? ![]() uğur'un çizdiği küçük bi fırat var platonik takılıyorum o karatere çok tatlı yaa
|
||
|
||
dergii çokk güzell yaa bayıldımm artık kaçırmamm
|
||
|
||
kaçırmayın tabi ben hiç kaçırmıyorum uykusuzu ..çarşamba günleri yağmur çamur demiyorum bitiyorum marketin kapısına
|
||