|
||
yağmur çamur kar havada karada suda hiç farketmez uykusuzu almama hiçbişey engel olamaz
|
||
|
||
ersin bu hafta da köye gitmiş kimse tanımamış onu canım benim unutulmuş yaa Evet yaa,kimse tanımamış Ersin'i...Ersin Karabulut kendini kaleme alıyor... ![]() yok ya ben okuyordum engin'i...inşallah ayrılmaz ya ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
| Engin Günaydın Dergiden Ayrıldı! | ||
|
||
Engin Günaydın Dergiden Ayrıldı! emin misin kaç haftadır yoktu dergide ama gösteri ve dizilerdendir dedim ben...kesin bişey yazmıyo dergide ben alıyom her çarşamba.. |
||
|
||
| Kardeşim söyledi! sürekli çıkan magazin olaylarından mıymış nedir? Dergide zaman bulamıyomuş. Dergiyi düzenli alıyosan eğer belli oluyo başka yazar-çizerler de yok.Ben de kesin bilmiyorum. Yalan söylemiş olmayayım |
||
|
||
Kardeşim söyledi! sürekli çıkan magazin olaylarından mıymış nedir? ben dergiye bakarım..haftaya bence ayrıldı falan diyecekler..adam zaten diziden yoruluyor baya yatsın dinlensin..zaten köşesinde de hep uykuya dalıyordu canım ya Dergide zaman bulamıyomuş. Dergiyi düzenli alıyosan eğer belli oluyo başka yazar-çizerler de yok.Ben de kesin bilmiyorum. Yalan söylemiş olmayayım .
|
||
|
||
| Toplu işten çıkartma da yapmış olabilirler akılma o da geldi. 5 yazar,2 çizer ayrılmış, yerine yenileri gelmiş. | ||
|
||
uykusuz hakikaten süper yhaaa en iyiler burda.. özellkle de ersin karabulut.. Sandık İçi mükemmel hakikaten ![]() engin günaydın ayrıldıysa çok üzülürüm ama neyse haftaya bi daha alalım bi bakalm...
|
||
|
||
| Kitap Fuarında Yiğit Özgürle falan tanışmıştık. Epey bi kuyruk olmuştu. geleniniz var mıydı Tüyap'a? | ||
|
||
uykusuz hakikaten süper yhaaa en iyiler burda.. özellkle de ersin karabulut.. Sandık İçi mükemmel hakikaten bende çok seviyorum sandık içini çok komik ya ersin ![]() engin günaydın ayrıldıysa çok üzülürüm ama neyse haftaya bi daha alalım bi bakalm... ..kendi tipine bu kadar takan başka birine daha rastlamadım
|
||
|
||
bu hafta yiğit özgürün ilk sayfada salih paşaoğlu hakkındaki karikatürüne bayıldım yaa
|
||
|
||
bu hafta yiğit özgürün ilk sayfada salih paşaoğlu hakkındaki karikatürüne bayıldım yaa ![]() evet süper olmuş, ya ama Uykusuz Dergisi nin hangi dergi-gazete vs. reklamı var yoksa yok mu? bilen var mı? |
||
|
||
bu hafta yiğit özgürün ilk sayfada salih paşaoğlu hakkındaki karikatürüne bayıldım yaa Evet ben de çok beğendim ama her zamanki gibi bayıldığım çizimler Ersin Karabulut'un çizimleriydi...
![]() |
||
|
||
| penguenle tanındılar fakat pengueni sattılar bana öyle geliyor biraz. | ||
|
||
"bu ev akp tarafından ısıtılmaktadır" esprisine bitmiştim ya
|
||