|
||
iki haftadır noldu bana bilmiyorum.hergün bayiinin önünden geçiyorum.uykusuzu düşünüyorum ama almıyorum.delirdim galiba. ![]() iki haftadır.ne yiğit özgür okuyorum ne uğur gürsoy.hatta 3 hafta önceki sayıyı bile okumadım
|
||
|
||
bu hafta da çok güzeldi almanı tavsiye ederim.
|
||
|
||
bu hafta da çok güzeldi umarım alırım kendime gelip.zaten alan arkadaşımdan baktım dayanamayıp.ersin çizememiş bu hafta hastaymış almanı tavsiye ederim.![]() ama onun sayfasında acayip komik şeyler vardı özellikle yanlış boru esprisine bittim ya
|
||
|
||
bu haftaki sayıda v.ö.s.y.m var kaçırmayın derim ![]() vedat süper hazırlamışş dershanede matematikçiyle okurken koptukk
|
||
|
||
ya bizim burda hep eski sayılarıı var yaa sanırsam kimse almıyorr diye getirmiyorlarr
|
||
|
||
ya bizim burda hep eski sayılarıı var yaa sanırsam kimse almıyorr diye getirmiyorlarr ayyy ben bayiimi çok seviyorum çokk ![]() adam piposuyla geziyo hep ya ![]() ve anında geliyor dergilerin yeni sayıları
|
||
|
||
ya bizim burda hep eski sayılarıı var yaa sanırsam kimse almıyorr diye getirmiyorlarr ayyy ben bayiimi çok seviyorum çokk ![]() adam piposuyla geziyo hep ya ![]() ve anında geliyor dergilerin yeni sayıları ![]()
|
||
|
||
| evet bence yiğit özgür ve arkadaşları ayrılmakla iyi yaptılar uykusuz penguen den kat kat iyi bence... ki penguen çizerlerinin yavaş yavaş uykusuza geçmesi bence bu tezi doğruluyor
|
||
|
||
| bence pengueni satmalarına ramen hala penguendeki havayı yakalayamadılar ve penguen hala bir adım önde bence keşke hiç ayrılmasalardı en azından yiğit,ersin ayrılmasaydı penguenden gerçi ayrı bir dergi fikrinin sahipleri onlar sanırım | ||
|
||
bu hafta penguen kesinlikle daha iyiydi! yarın penguen'in verdiği belgeyi babama vereceğim vedat özdemir'in verdiği v.ö.s.y sorularını da çözdüm sonuş sıfır net
|
||
|
||
bence pengueni satmalarına ramen hala penguendeki havayı yakalayamadılar ve penguen hala bir adım önde bence keşke hiç ayrılmasalardı en azından yiğit,ersin ayrılmasaydı penguenden gerçi ayrı bir dergi fikrinin sahipleri onlar sanırım http://www.youtube.com/watch?v=H4SRFULRawY burda herşeyi açıklamışlar ![]() bu hafta penguen kesinlikle daha iyiydi! yarın penguen'in verdiği belgeyi babama vereceğim penguenin bu haftaki sayısını almadım daha ne belgesi merak ettim vedat özdemir'in verdiği v.ö.s.y sorularını da çözdüm sonuş sıfır net ![]() ![]() vedat'ın sorularından benimde sıfır netim var
|
||
|
||
benim bayide sarhoş hep yaa. adama uykusuz geldi mi diyorum. hep uykulu uykulu geldi diyor. kuscam bigün ya.
|
||
|
||
of saat 3 oldu..şimdi yeni sayı bayiilerin kapılarına bıraklıyordur ![]() ama ben ancak pazartesi günü alabilcem..kendi bayiimden almazsam olmaz illa o adamdan uykusuz isteyeceğim..takıntı oldu bende adam..piposuna hastayım..hele tezgahtan atlayışı..off ![]() yılbaşı sayısında bütün uykusuzların içinde yiğit özgürün takvmini aramıştı bana o günden beri adama bayılıyorum
|
||
|
||
gecen sayıda yine v.ö.s.y.m vardı ![]() bugün yeni sayıyı alacağım bu haftaki sayıda var mı bakalım v.ö.s.y.m
|
||
|
||
bu sayıda da var v.ö.s.y.m ersin ilkokul anısını anlatmış dayak olayını ah canım nasıl vurmuş o deve ersin'e öyle ...ay en komiği ne biliyor musunuz uykusuz'un en arkadaki künyesinde 06 Ocak 2008 Sayı:023 yazıyor...abi bunlar resmen uykusuz..ocak geçeli yaniii ohoooo
|
||