|
||
bu sayıda da var v.ö.s.y.m evet v.ö.s.y.m 3. sayısı ersin ilkokul anısını anlatmış dayak olayını ah canım nasıl vurmuş o deve ersin'e öyle ...ay en komiği ne biliyor musunuz uykusuz'un en arkadaki künyesinde 06 Ocak 2008 Sayı:023 yazıyor...abi bunlar resmen uykusuz..ocak geçeli yaniii ohoooo ![]() süperdi ama dershanede okyunca bide ayrı bir anlamı oluyor ![]() ay ben o ocak yazısını görmedim.. çok çalışıyorar tabi doğaldır (:şubat yazacaklarına ocak yazmışlar.
|
||
|
||
ben bu haftanınkini o kadar begenmedim ya:( ama geçen hafta süperdi
|
||
|
||
bu hafta uykusuz dergi'sini kesinlikle alın arkadaşlar morların eurovisiona gitmesi ve şarkı seçimi hakkında bir karikatür var ve çok da komik ..Harun başrolde ..
|
||
|
||
bu hafta uykusuz dergi'sini kesinlikle alın arkadaşlar morların eurovisiona gitmesi ve şarkı seçimi hakkında bir karikatür var ve çok da komik ayy evet yaa.koptum okurken ..Harun başrolde .. hele arkadaki herkesin başka bir yöne baktıgı grup resmi süper yaa kaçırmayın mordaşlar ama ben harunun masasında bira göremedim bide yedek gitarı olan var mı diyor ya harun ayy kop yaa ![]() birde en arkada görmüşsündür zehracım bursa kitap fuarına gelecekler o fuara gidemezsem kahrımdan verem olurum vallahi yiğit gelecek..
|
||
|
||
bu hafta uykusuz dergi'sini kesinlikle alın arkadaşlar morların eurovisiona gitmesi ve şarkı seçimi hakkında bir karikatür var ve çok da komik ayy evet yaa.koptum okurken ..Harun başrolde .. hele arkadaki herkesin başka bir yöne baktıgı grup resmi süper yaa kaçırmayın mordaşlar ama ben harunun masasında bira göremedim bide yedek gitarı olan var mı diyor ya harun ayy kop yaa ![]() birde en arkada görmüşsündür zehracım bursa kitap fuarına gelecekler o fuara gidemezsem kahrımdan verem olurum vallahi yiğit gelecek.. ![]() ..ersin bu hafta temposu düşüktü yaa..harun'un hazırlamış olduğu konuşma ay koptum yaa evet o resimde herkes başka tarafa bakıyor falan çok güzeldi
|
||
|
||
höyyt paylaşın o yazıyı,resmi burada konuşup insanların canını çektiriyorsunuz yaa ayıp ![]() bulun o yazıları
|
||
|
||
| http://img146.imageshack.us/my.php?image=mvozu3.jpg denizim senin icin dırınım
|
||
|
||
| çok komik ya keremimi çok komik çizmişler sağol merve |
||
|
||
Süper çizmiş ya (: |
||
|
||
çok sağol mervem ![]() yiğidin dırınım ![]() yiğidim dırınım ![]() koptum ya süper olmuş.. |
||
|
||
Penguen iyiydi ya Özellikle çok iyi başbakan karikatürleri çiziyorlar
|
||
|
||
bence acayip gereksiz ve itici bir karikatür olmuş. ben mvö'yü hiç bilmesem bu karikatüre bakıp hiçte hoş şeyler düşünmezdim. |
||
|
||
kereme bak :D
|
||
|
||
bence acayip gereksiz ve itici bir karikatür olmuş. ben mvö'yü hiç bilmesem bu karikatüre bakıp hiçte hoş şeyler düşünmezdim. |
||
|
||
bence acayip gereksiz ve itici bir karikatür olmuş. ben mvö'yü hiç bilmesem bu karikatüre bakıp hiçte hoş şeyler düşünmezdim. ayni fikirdeyim.. gereksiz bir karikatür olmus.. |
||