|
||
| futboldan pek anlamasamda futbol-müzik-felsefe üçlüsünü iç içe bulduğumuz bir röportaj daha.. her türlü düşüncesiyle önemli bir beyin bu adam. | ||
|
||
| Gurur duydum kendi adıma, hem takım olarak hemde işte Harun Tekin'in böyle konuşması falan. Çok güzel. | ||
|
||
| çok güzel söyleşi olmuş benim için iki değer verdiğim şeyi bir arada görmek güzel | ||
|
||
| Harika bir röportaj..Acaba hala bu kadar ilgili mi =) | ||
|
||
gs li olması tam isabet
|
||
|
||
| harun tekin güzel konuşmuş tabi işin içinde harun tekin varsa o iş güzeldir.harun tekin ne kadar gs li olsada onu çok seviyorum(ben fanatik fenerbahçeliyim ve takımımla gurur duyuyorum) | ||
|
||
| harun abi galatasaraya marş yapsa süper olur ya da marş yapılsa o seslendirse | ||
|
||
harun abi galatasaraya marş yapsa süper olur ya da marş yapılsa o seslendirse evet , enteresan bir fikir...
|
||
|
||
| yasaıyım be siz çok saolun harun tekine röportajı için çok teşekkürler ayrıca | ||
|
||
bende koyu bir fenerbahçe taraftarıyım !!!ama röpörtaj için çok sağol!!
|
||
|
||
ben de beşiktaşlıyım
|
||
|
||
| ama röpörtaj süper olmuş | ||
|
||
harun abi galatasaraya marş yapsa süper olur ya da marş yapılsa o seslendirse evet , enteresan bir fikir... ![]() |
||
|
||
Fenerbahceli olmama ragmen bunu büyük bir keyifle okudum
|
||
|
||
ayyy çok guzell röpörtaj ya tam ben de galatasarayınım çok mutluyumm çok sevıyomm ya onları allah ' tan fenerlı yokk :D:D... |
||