|
||
harun abi galatasaraya marş yapsa süper olur ya da marş yapılsa o seslendirse yapmam demiş ki zaten.
|
||
|
||
| yapmasın =) | ||
|
||
| bi Galatasaraylı olaral yapmasını çok isterim ama diğer takımı tutan hayranlarını düşünürsem yapmasın derim... | ||
|
||
bi Galatasaraylı olaral yapmasını çok isterim ama diğer takımı tutan hayranlarını düşünürsem yapmasın derim... bence de ortalık karışır
|
||
|
||
| harun abi yine cok güzel konusmus.bir fb li olarak röportaj için cok tskkrler:D: | ||
|
||
harun abi galatasaraylı diye galatasaraylıyım valla %70 galatasaray %30 trabzonspor (babam trabzonlu olduğu için tutmak zorundayım)
|
||
|
||
bence yapsın herkes fenere yaptı ama tabi kısas kısas olmak zorunda değil bence bu işler pek harun abilik değil
|
||
|
||
Alıntı [/qgalatasaraylılık ve futbol aşkı nasıl başladı?
yeni ortaya çıkan bir ses kaydına göre iki yaşındayken ilgimi çeken iki konu var;müzik ve futbol.kayıtta piyanoyla birşeyler söylüyorum ve futbol oynamayı şart koşuyorum.annem ve babam fenerbahçeli.ama demokratik aile yapımızın payı var;babam tercihimi kendim yapmamı istemiş.bende galatasarayın renklerine ve duygusuna aşık olmuşum uote] ayyy ne güzel ve çok tatlı yaa [/b] |
||
|
||
söylesin yaw yakışırrr çok da güzel yorumlar
|
||
|
||
söylesin yaw bencede. Harun Abi'cim benim yaa çok güzel demiş. yakışırrr çok da güzel yorumlar
|
||
|
||
canım benim...sırf bu yüzdeen belki de galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum..çünkü futbolla ilgili pek bişey bilmiyorum..
|
||
|
||
yapmasını pek istemem ama yaparsada dinlerim ![]() ama yapmazmış |
||
|
||
Hahaha Çok güzel bi röportaj özellikle rüyasında gruba bi forvet lazım yeri Bizim rüyalarımızı sen süsle , senin rüyalarını futbol süslesin
|
||
|
||
çok güzel bi röportaj teşekkürler
|
||
|
||
| İŞTE HARUNUN TEK HATASI (GALATASARAY) | ||