|
||
bencede
|
||
|
||
Alıntı Hahaha Çok güzel bi röportaj özellikle rüyasında gruba bi forvet lazım yeri Bizim rüyalarımızı sen süsle , senin rüyalarını futbol süslesin gerçekten komik bir yorum ![]() Alıntı İŞTE HARUNUN TEK HATASI (GALATASARAY) bence hiçte bir hata değil onun tek hatası sigara içmesi
|
||
|
||
FENERBAHÇE
|
||
|
||
| GALATASARAY TABİKİDE.....
|
||
|
||
Alıntı İŞTE HARUNUN TEK HATASI (GALATASARAY) bence hiçte bir hata değil onun tek hatası sigara içmesi ![]() [/quote] bence Harun abinin tek hatası bizim karşıdaki boş dairede ikamet etmiyor olması. ![]() güzel yazı... |
||
|
||
Alıntı Alıntı bence Harun abinin tek hatası bizim karşıdaki boş dairede ikamet etmiyor olması. İŞTE HARUNUN TEK HATASI (GALATASARAY) bence hiçte bir hata değil onun tek hatası sigara içmesi güzel yazı...[/quote] ÇOK KOMİKSİN......
|
||
|
||
"Harun abinin tek hatası bizim karşıdaki boş dairede ikamet etmiyor olması"süper
|
||
|
||
| haha bencede süper | ||
|
||
"Harun abinin tek hatası bizim karşıdaki boş dairede ikamet etmiyor olması"süper ![]() Cihangir'i Beyoğlunu bırakıcağını zannetmiyorum ama
|
||
|
||
| SÜPER YAHU.HARUN'UN GALATASARAYLI OLDUĞUNUBİLİYORDUM AMA BU KADAR KOYU OLDUĞUNU BİLMEK BENİ FAZLASIYLA MUTLU ETTİ. | ||
|
||
Hahaha Çok güzel bi röportaj özellikle rüyasında gruba bi forvet lazım yeri Bizim rüyalarımızı sen süsle , senin rüyalarını futbol süslesin ![]()
|
||
|
||
harun tekinin galatasaraylı olmasını hata olarak görmüyorum sonuçta onun tercihi hem bende galatasaraylıyım sorun değil benim için yani ama sigara içmesi bence kesinlikle bir hata
|
||
|
||
| sigara ve içki hatanında ötesinde birşey çünkü | ||
|
||
| evet kesinlikle sigara içmesi büyüüüüüüüük bir hata ah bizi duysada bıraksa şu kötü şeyi yaa | ||
|
||
| paylaşım içi tesekkürler | ||