|
||
| akustigiyle kafamı dagıtan şarkı. | ||
|
||
| şarkıya bayılıyorum özellikle de ghetto akustik performansına... enn beğendiğim kısmı ise: ...yoruldum suçlanmaktan yanında hiç olmadım sanki yüzün her şeyi söylerdi ama bakmıyor şimdi bıktım artık susmaktan bunca yıl seninle geçti şimdi gerçeği söyle sonra yap istediğini şarkının tamamını yazsaydım?
|
||
|
||
| çok güzel bir ayrılık şarkısı.. | ||
|
||
| yeter artık, hiçbir şey eskisi gibi değil yeter artık, aslında sen hiç sevmedin süper... |
||
|
||
| mor ve ötesinin en beğendiğim arkılarından bir tanesi. | ||
|
||
| ALBÜMDEKİ EN ANLAMLI VE GÜZEL ŞARKISI ÇOK TATLI VE SAKİN SÖYLÜYOR SAAT GECE ÜÇ OLMUŞ GİBİ YERLERDE BİTİYORUM HARİKA... |
||
|
||
| Dinle, dinle ve ağla..Kimseden çekinmeden ! | ||
|
||
| arkadaşlarını(?) ve sevmek istediğin adamı sevmeye korkarken aslında seversin her şeyin iyi olmasını istediğimde yanımda olan şarkı.. "yüzün her şeyi söylerdi ama bakmıyordu şimdi..." sevmeye korkarken!.... |
||
|
||
| akustik performansına bayılıyorum orada şarkının son nakaratını yalvarır bir sesle söylemiyor mu orada kopuyorum işte ![]() yoruldum suçlanmaktan yanında hiç olmadım sanki yüzün her şeyi söylerdi ama bakmıyor şimdi bıktım artık susmaktan bunca yıl seninle geçti şimdi gerçeği söyle sonra yap istediğini yeter artık hiçbir şey eskisi gibi değil yeter artık aslında sen hiç sevmedin |
||
|
||
| Zaman geçer büyürüz Sertleşir dünya.. Yoruldum suçlanmaktan Yanında hiç olmadım snaki Yüzün her şeyi söylerdi ama bakmıyor şimdi... İsyan,itiraf,çaresizlik,üzüntü,ayrılık ... |
||
|
||
her şarkısı olduğu gibi bu da muhteşem zaten bizim yandaki üniverste öğrencileri son ses hep bu şarkıyı dinlerler bide kendileride bağıra bağıra eşlik ederler. herkes gibi onlarda da içi yanan çok olmalı. çok çoşturuyor benide onlarıda
|
||
|
||
| albümdeki en iyi şarkı olmuşşş ya mükemmel ötesi herşey yakışır sana mor ve ötesi.... | ||
|
||
| Akustik versiyonuyla başka yerlere gotüren harika otesi şarkı. | ||
|
||
| mor ve ötesinin en sevdiğim şarkılarından biri... | ||
|
||
hiç bitmez dediğin aşkın bittiğinde son ses açıp dinleyebileceğin en harika şarkı
|
||