|
||
| yeter artık, hiçbir şey eskisi gibi değil yeter artık, aslında sen hiç sevmedin bu 2 soz benı öldürüyor!...
|
||
|
||
ağlıyorum ben bu mükemmel sözleri olan şarkıyı dinleyince yaa ![]() son günlerde favorim olan süper bir şarkı
|
||
|
||
sözleriii çoook güzelll yaa yoruldum suçlanmaktan yanında hiç olmadım sanki yüzün her şeyi söylerdi ama bakmıyor şimdi |
||
|
||
en süper sarkılardan biri gerci süper olmayan yok ama
|
||
|
||
bir şarkı bu kadar mı anlamlı ve güzel olabilir! en kaliteli şarkılarından biri. her dinlediğimde ağlıorum ya
|
||
|
||
| bu şarkısı beni derinden etkiliyor.. yeter artık hiç birşey eskisi gibi değil yeter artık aslında sen hiç sevmedinnnnn
|
||
|
||
| gece bıktım artık susmaktan bunca yıl seninle geçti bir çift lafa muhtacız iki yabancı gibi saat gece üç olmuş kapında ben, ben yokum sanki şimdi gerçeği söyle sonra yap istediğini yeter artık, hiçbir şey eskisi gibi değil yeter artık, aslında sen hiç sevmedin yoruldum suçlanmaktan yanında hiç olmadım sanki yüzün her şeyi söylerdi ama bakmıyor şimdi bıktım artık susmaktan bunca yıl seninle geçti şimdi gerçeği söyle sonra yap istediğini zaman geçer, büyürüz sertleşir dünya bir hatırayı anımsatan şarkı...sen sevmedin... |
||
|
||
| hayatımı döndüren süper şarkı | ||
|
||
| mor ve ötesinin en çok sevdiğim ve beni en çok etkileyen bir şarkı... o sözler, o müzik, harun'un söyleyişi... mükemmel ötesi yaa... | ||
|
||
.....yüzün herşeyi söylerdi ama bakmıyor şimdi.....özellikle bu kısmı çok hoşuma gidiyor,gerçekten çok şey anımsatıyor insana
|
||
|
||
| sözleri anlatıyor herşeyi başka söze gerek bırakmıyor | ||
|
||
kesinlikle olağanüstü bir şarkı yaff..!!her şarkı gibi bunun da bendeki yeri ayrı
|
||
|
||
| hayatımın en kötü gecesinde radyo da duyduğum ve sanki beni anlattığını düşündüğm çoookkk güzel bir şarkı | ||
|
||
| ilk dinlenildiğinde insanı çok etkileyen harika bir şarkı, öz. "sen hiç sevmedin" kısmı insana bazı anılarını hatırlatıyor | ||
|
||
| bu kadar anlamlı şarkı sözleri ben görmedim ya .. süper ya çok güzel... |
||