|
||
| biricik arkadaşımın yanında nezaman dinlesem bu sarkıyı arkadasımdan yaslar dökülüyor ve bana göstermemeye çalışıyor!!!görmemezlikten geliyorum onu bu denli anlatamaz bir şarkı onu:( | ||
|
||
Muhteşem bir şarkı!Her dinleyişimde kendimi çok tuhaf hissediyorum!Neden bilmiyorum?Kime yazıldığını da bilmiyorum.Ama mvö iyi ki böyle bir şarkı yapmış!!!
|
||
|
||
| Beni kendisine 'hapseden' bir şarkı..Gece... Gecenin derinliklerinde kaybolurken anladım, hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını ve senin aslında hiç sevmediğini... Hiçbir şey eskisi gibi değil..ve ben de eskisi gibi değilim. Dünya sertleşir, onunla birlikte kalplerimiz de 'sertleşir'.. 'Yeter Artık!' |
||
|
||
iddia ediyorum kimse gece'yi benim kadar sevemez şaka bir yana, (ki böyle sözcüklerden, "en çok ben severim, ederim" gibi laflardan hiç hoşlanmam ) bu şarkının hayatımda kapladığı yer başka şarkılardan daha büyük...
|
||
|
||
| ya bu şarkı meğer mustafa hakkında herşeyde çalıyormuş.unutmuşum.hemde insanı çok derinden etkileyecek bir yerde çalıyor... | ||
|
||
| başak köklükaya bir odada resim mi ne yapıyordu, kocası içeri falan giriyordu, o sahnede çalıyordu değil mi "gece"? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? filmi izleyeli kaç sene oldu ben de tam hatırlamıyorum da ?? | ||
|
||
| ya bu müthiş şarkı kime yazılmış acabaa bu kadar müthiş şeyler hissetirebilen biri olsa gerek ya ahaakkında bir fikri olan var mı?? |
||
|
||
başak köklükaya bir odada resim mi ne yapıyordu, kocası içeri falan giriyordu, o sahnede çalıyordu değil mi "gece"? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? filmi izleyeli kaç sene oldu ben de tam hatırlamıyorum da ?? başak k.heykeliyle uğraşırken çalıyor ve içeriye fikret k.giriyor..sonra hediye falan veriyor.gece çalmaya devam ediyor zaten.bu karı-koca arasındaki ilişkiye iyi sallayan:) bir şarkı bence...çok iyi düşünülmüşş.başka bir şarkı olmazdı heraldee.mvönün keskin zekasıyla yine karşı karşıyayız yani:)
|
||
|
||
evet heykeldi. amma da sallamışım resim diye... bak hediye verdiğini şimdi senden okuyunca hatırladım ama neyse en azından aynı sahneden bahsediyormuşuz. ben de filmi izlediğimde arkadan gecenin çaldığını duymuştum.gerçekten de öyle bir ilişkiye böyle bir şarkı cuk oturmuş. "yüzün herşeyi söylerdi ama bakmıyor şimdi."
|
||
|
||
| Olabilecek en güzel şarkılardan bir tanesii...hastasıyım bu şarkının ya üstüne tanımıyorum!! | ||
|
||
| çok çok güzel bir şarkı yaa bütün şarkıları gibi... aslında sen hiç sevmedin!! yeter artıkkkk hiçbir şey eskisi gibi değil!! |
||
|
||
| bıktım artık susmaktan.... söylemeyi en sevdiğim mor ve ötesi şarkılarından biri |
||
|
||
''zaman geçer,büyürüz,sertleşir dünya...'' bir ara nickime yazmıştım ya benim çevremdekilerin çoğu mvö den nefret ediyorlar nedense benim onları dinlememi hazmedemediler bir türlü...biliyorum aslında bunlar boş insanlar şarkıların sadece yüzeysel kısmıyla ilgileniyorlar ama bunu bilmeme rağmen yine de rahatsızlık duyuyorum ya böyle düşünmesinleer...ahh onlar bir anlayabilse sözlerdeki inceliği,anlamı,duygu yoğunluğunu....onlara göre sadece şarkı sözleri saçma ve anlamsız....bence hayatı anlayan,bi şeylerin arkında olabilen ender insanlardan mvö grubu haksız mıyım millet ?
|
||
|
||
| ben bu şarkıyı dinliyorum dinliyorum ve binlerce kez daha dinlerim çok muhteşem bir şarkı.:)yeter artık hiç bişey eskisi gibi degil yeter artık aslında sen hiç sevmedin.... | ||
|
||
| Önceden bu kadar hissetmezdim, zamanın geçtikçe dünyanın sertleştiğini..Şimdi daha iyi anlıyorum, dünyayı sertleştirenlerin insanlar olduğunu.. Gerçi zamanın geçtiği yerde önemli insanlar üzerinde.. Ben sanırım o yerdeyim. Gece..Sen ve zaman.."Zaman geçer büyürüz, sertleşir dünya..." |
||