|
||
| mustafa hakkında herşeyde daha bir ilgimi çeken ve her dinleyişimde kendime bir şeyler çıkarmamı sağlayan birşey(birşey çünkü bunun bir tanımı yokk!) | ||
|
||
| benim icin cok büyük bir öneme sahip olan sarki. en sevdigim mvö sarkisida diyebilirim. | ||
|
||
| galiba mor ve ötesi nin (hayat şarkısından sonra) en sevdiğim şarkısı | ||
|
||
galiba mor ve ötesi nin (hayat şarkısından sonra) en sevdiğim şarkısı kesinlikle.. mvö'nün iki süper şarkısı... gece benim için önemli bir şarkıdır.. |
||
|
||
| yeter artık hiç bişey eskisi gibi değil yeter artık aslında sen hiç sevmedin bir kişinin arkasından çok sölemiştim bu şarkıyı çok büyük yeri var bu şarkının bende eminimki bir çok kişide bu böyledir... | ||
|
||
| şarkının o sözlerindeki anlam varya işte bu şarkıyı dinlediğimde başka insanların şarkılarının ne kadar bayat,ucuz ve saçma oldugunu bir kez daha farkediyorum.şarkıdaki verilmek istenen duygu o kadar güzel işlenmişki..... | ||
|
||
ühüüü siz ne güzel yorumları yapmışınız ben sevda çiçeğiyle tanıdım mvö'yü eskilerden bildiğim ''yalnız şarkı'' ve ''daha mutlu olamam'' hemen ''mustafa hakkında herşey''filmini aıp, orada dinleyeceğim ve bu kadar sevdiğiniz şarkıyı bende dinliyeyim belki bende severim eminim beğenirim
|
||
|
||
çok çok güzel bir şarkı....şarkıyı birebir yaşamışlığım vardır...hala aklıma gelir dinledikçe...sevmeyen ben olunca daha bir acıtıyor galiba canımı
|
||
|
||
| nasıl bir şarkıdır o öyle ya.23 gibi içine işliyor insanın,dağıtıyor,bitiriyor... | ||
|
||
| nasıl yapıyorlar bu şarkıları nasıl bir yaratıcılıktır işte gece şarkısı içinde bu geçerli.. | ||
|
||
| ya mutlu olmamı sağlayan şarkılardandır | ||
|
||
| mor ve ötesi nin derinden vuran şarkılarından gece ve benim için en iyilerinden biri... | ||
|
||
| dinleyince ağlasam mı gülsem mi napsam bilemiyorum kendimi kaybediyorum çok güzel bir şarkı harun abinin yüreğine sağlık | ||
|
||
| gece...çok güzel..çok değişik..hayatın içindeki gece.. | ||
|
||
bu da MVÖ'nin diğer şarkıları gibi muhteşem.Diyecek söz bulamıyorum. "...bir çift lafa muhtacız iki yabancı gibi..."
|
||