|
||
zaman geçer büyürüz sertleşir dünya.....her dinlediğimde biraz daha buharlaştığım tek şarkı
|
||
|
||
| beni en etkileyen bölüm de "zaman geçer, büyürüz, sertleşir dünya!" "yüzün her şeyi söylerdi; ama bakmıyor şimdi."............... ne derin anlamlı, ne etkileyici sözlerdir bunlar böyle yaa! |
||
|
||
| cok guzel bır sarkı yaa cok sevıyorumm | ||
|
||
| uyuyamadığım bir gece şarkıları karışık düzende çalan bir mp3 çalarda saat tam 3'te çalan, uykumu büsbütün kaçıran, "yazmışlar işte yaa" dememe neden olan, her dinleyişimde tekrar vurulduğum muhteşem şarkı. | ||
|
||
| dinlediğim zaman geri dönüp tekrar gül kendine yi dinleme ihtiyacı duyuruyor bende gece...yokasa duramam ağlamaya başlarım... | ||
|
||
| gül kendine deki en sevdiğim şarkı | ||
|
||
| yeter artık hiçbir şey eskisi gibi değil yeter artık aslında sen hiç sevmedin!!... işte bu kısma bayılıyorum çok mükkemmel söylüyorlar dinlerken ağlamak geliyor içimden ruhuma işliyor ya anlatmak mümkün değil kısacası; gül kendine de en sevdiğim şarkı...
|
||
|
||
| zaman geçer büyürüz sertleşir dünyaa.. yüzün herşeyi söylerdi ama bakmıyor şimdi.. çok anlamlı bir şarkı ya . |
||
|
||
çok çok sevdiğim bir şarkı o kadar anlamlı ki her dinlediğimde ağlamaya başlarım
|
||
|
||
| yeteeeer artık,hiçbirşey eskisi gibi değil yeteeer artık,ASLINDA SEN HİÇ SEVMEDİN bide yüzün herşeyi söylerdi ama bakmıyor şimdi duyunca transa geçiyorum ben
|
||
|
||
başladığı anda kopuyorum hayattan bir de diyo ya "yüzün her şeyi söylerdi ama bakmıyor şimdi" orda zaten iyice kayboluyorum şarkının içinde saat gece 3 olmuş kapında ben, ben yokum sanki...
|
||
|
||
Bu gün zaten moralim bozuktu bütün gün Gece'yi ve Yalnız Şarkı'yı dinledim.Ağlıyorum... ![]() ''Saat gece 3 olmuş kapında ben,ben yokum sanki...'' |
||
|
||
evet yaa tam mutlu anımda bu şarkıyı dinliyorum niye dinlediğimi de bilmiyorum bu şarkıda beni çeken bir şey var ve ağlayasım geliyor bi tuhaf oluyorum
|
||
|
||
| bu şarkı GÜL KENDİNE deki en sevdiğim şarkılardan biri.sözleri çok güzel...ve o kadar dinlendirici ki.... | ||
|
||
| biraz içimi titreten bir ayrılık şarkısı benim için en vurgulu sözü"zaman geçer büyürüz sertleşir dünya" | ||