|
||
| yoruldum suçlanmaktan yanında hiç yoktum sanki..yüzün herşeyi söylerdi ama bakmıyor şimdi şarkıdaki en anlamlı sözlerden birisidir bu bence..müzik zaten insana huzur veriyor..özel bir şarkı |
||
|
||
| Muhteşem bir MvÖ sarkilarindan biri.. "Zaman geçer büyürüz,sertleşir dünya.." |
||
|
||
| Vazgeçilmezim, her şeyim bu şarkı başladığında tüm kelimeler anlamsız... Her şey sussun sadece Gece konuşsun... | ||
|
||
| çok yakın arkadaşımla aramız açılmıştı bende bu şarkıyı ona ithafen söyledim; bıktım artık susmaktan bunca yıl seninle geçti bir çift lafa muhtacız gibi yabancı gibi ...... şimdi gerçeği söyle sonra yap istediğini.... yeter artık hiç bişey eskisi gibi değil yeter artık aslında sen hiç sevmedin yoruldum suçlanmaktan yanında hiç olmadım sanki yüzün herşeyi söylerdi ama bakmıyor şimdi zaman geçer büyürüz sertleşir dünya.... |
||
|
||
| Bu şarkıyı ilk gec saatlerde dinlemiştin.. Çok etkilendim.. Şarkı sözleri bi ayrı güzel Dinlediğimde huzur buluyorum |
||
|
||
| aslında sen hiç sevmedin .......kısmını haykırmak istiyor insan dinleyince |
||
|
||
| mor ve otesinden dınledıgım en güzel sarkı dıyebılırım | ||
|
||
| buruk bi aşk hikayesi anlatıyor gibi saat gece 3 olmuş kapında ben,ben yokum sanki... yüzün herşeyi söylerdi ama bakmıyor artık... |
||
|
||
| içli bir şarkıııı | ||
|
||
| yoruldum suçlanmaktan yanında hiç olmadım sanki yüzün herşeyi söylerdi ama bakmıyor şimdi bu kısmına bayılıyorum mvö'nün en sevdiğim şarkılarından biri |
||
|
||
| akustik performansına bayıldıgım bir şarkı. | ||
|
||
| aynen ya ağlarken bir hal etti beni...muhteşem..muhteşem..bu grubu sevmemin en büyük nedenlerinden biri..o şarkıları dinlerken hissedilenlerin tarifi yok,yok yani..içini bir garip ediyorr ister istemez... | ||
|
||
| Arkadaşlar mor ve ötesi grubunun ortak bir dostları yazmış diye duydum bu şarkıyı bilmiyorum ne derecede doğruluk payı var.. Ama en beğendiğim mor ve ötesi şarkılarından birisidir.. |
||
|
||
| akustigine hakikaten müthiş olan bir şarkı. | ||
|
||
yoruldum suçlanmaktan evet bu kısmı çok özel benim için insanını derinlilklerine işleyen bir şarkı
yanında hiç olmadım sanki yüzün herşeyi söylerdi ama bakmıyor şimdi bu kısmına bayılıyorum mvö'nün en sevdiğim şarkılarından biri |
||