|
||
| ben nedense hem klibini hemde sarkıyı cok beğeniyorum ya ikiside cok güzel | ||
|
||
| aaa bende çok seviyorum..şarkı gerçekten çok hoş... | ||
|
||
süper bi parça yaa..onu dinnerken az ağlamadım
|
||
|
||
dinlediğim,söylediğim her zaman gözlerim dolar...(biraz umut biraz sevgi ne çok şey demek oysa,senden uzakta...)
|
||
|
||
| yaaa cok güzel bi sarkı ya ya bitiyorummmmm ya anlatcak sözüm yok | ||
|
||
| sölicek söz yok her dinlediğimde beni daha çok etkileyen bi şarkı hiç sıkılmadan saatlerce dinleyebilirim | ||
|
||
| vee tabii unutmadann şarkıda favori sözleri belki bir gün güneş doğar mezarının üstünden, sen sessizce uyurken uyanınca üzülme gerçek bu işte bidee ama kim bilir belki bir gün o yaşarken sen ölmezsin, acılar akıp gider uyanınca üzülme gerçek bu işte çookk güzel yaa
|
||
|
||
| süper bi şarkı yani ilk şarkıları olmasına karsın harika OLASILIKLAR ŞANSLAR OLAYLAR NEDEN HEP SENİN TERSİNE BU ARTIK SORMA...... | ||
|
||
| sözüyle müziğiyle her dinlediğimde ağladığım şarkı..hayatımın şarkılarından biri..mükemmel, |
||
|
||
süper bi parça yaa..onu dinnerken az ağlamadım evet yaa o nasıl bir parca ![]()
|
||
|
||
| mor ve ötesinin gerçekten mor ve ötesi olduğunu gösterdiği parça... | ||
|
||
çok güzel bi parça bende dinlerken çok ağlamışımdır sözleri çok anlamlı söz müzik harun tekininmiş sanırım.....en sevdiğim sözleride olasılıklar şanslar olaylar neden hep senin tersine bunu artık sorma yanlış yer ve yanlış zaman bunlar hep aldatmaca bunu artık anla.............................biraz umut biraz sevgi ne çok şey demek oysa....
|
||
|
||
| hayatımda dinlediğim en samimi şarkılardan bi tanesi. şarkının sözlerini her duyduğumda duygulanırım.hayatımı ve düşüncelerimi en iyi ifade eden sözler ancak bunlar olabilir sanırım... | ||
|
||
muhteşem ve derinden etkileyen bir şarkı
|
||
|
||
18 YAŞINDA Bİ İNSAN NASIL BÖYLE Bİ ŞARKI YAZABİLİR Kİ...MÜKEMMEL BİŞEY YA...ÖMÜR BOYU DİNLERİM BEN BU ŞARKIYI...
|
||