|
||
Müziğiyle, klibiyle, sözleriyle, sözlerindeki ince anlamla ve söyliyenle dört dörtlük bi şarkı.
|
||
|
||
| Bende her dinlediğimde ağlarım nedense ruhum dinleniyor bu şarkıda | ||
|
||
| Tesadüfen yanlışsın...Henüz yolun başındasın Gerçeklerin farkındasın... |
||
|
||
bır sarkı her seferınde nasıl olurda farklı seyler hıssettırır kı Tamda bunu diyecektim.Bu şarkıyı her dinlediğimde farklı anlamlar çıkarıyorum,farklı alemlere dalıp gidiyorum..
|
||
|
||
| İnsana çok değişik duygular hissettiren müziği, özellikle de sözleri harika olan şarkı. |
||
|
||
| bu sarkiya bayiliyorum! bence en iyi Mor ve Ötesi sarkilarindan. | ||
|
||
mor ve ötesinin gerçekten mor ve ötesi olduğunu gösterdiği parça... hakikaten güzel demketen başka söyleyecegim birşey yok |
||
|
||
şehir albümünde sevdiğim en güzel parça diğer şarkılar pek hoşuma gitmedi nedense diğer albümleri şehirden daha çok seviyorum açıkcası
|
||
|
||
bır sarkı her seferınde nasıl olurda farklı seyler hıssettırır kı çok güzel bir yorumdu.yani benim için mor ve ötesinin en özel şarkısı.yani insan güzel şarkılarda duygulanır etkilenir.ama bütün ruhunun etkilenmesi farklı bir şey... |
||
|
||
sebepsiz yere kaç gündür bu şarkıya taktım hadi hayırlısı
|
||
|
||
| Harun Tekin bu şarkıyı 16 yaşındayken yazmış. Gerçekten etkileyici ve çok anlamlı bi şarkı... | ||
|
||
Harun Tekin'in daha o yaşta çok şeyler başaracağını anlatan bir şarkı Çokta güzel
|
||
|
||
| Bu şarkı en anlamlı şarkılardan biri çok güzel duygu uyandırıyor dinlediğim zaman | ||
|
||
uyanınca üzülme gerçek bu işte....
|
||
|
||
| '' ama kim bilir belki bir gün o yaşarken sen ölmezsin '' Şarkının özünü oluşturan mısra burası bence. Sanıyorumki grubun yakınlarından birine yazılmış. İçinde ise kaybetme korkusu var. |
||