|
||
| '' ama kim bilir belki bir gün o yaşarken sen ölmezsin '' Şarkının özünü oluşturan mısra burası bence. Sanıyorumki grubun yakınlarından birine yazılmış. İçinde ise kaybetme korkusu var. |
||
|
||
'' ama kim bilir belki bir gün bu kesit üye olduğumdan beri kişisel mesajımdı bence hayatımda duyduğum en güzel söz..... o yaşarken sen ölmezsin '' Şarkının özünü oluşturan mısra burası bence. Sanıyorumki grubun yakınlarından birine yazılmış. İçinde ise kaybetme korkusu var.
|
||
|
||
çok güzel bir şarkı gerçekten..ayrıca klibi de çok güzel..
|
||
|
||
harun abi muhteşem klipte ya şarkıya diyecek hiçbir şey bulamıyorum.çok güzel
|
||
|
||
| çok güzelll | ||
|
||
gerçekten de harika şarkı özellikle gençlik halleri bir başka yaa..
|
||
|
||
kelimeler,sokaklar ve evler ne kadar da boş şeyler sen gizlice ağlarken.....acılar akıp gider akıp gider......çok güzel :'(klibini izlediniz mi?küçücükler görmeniz lazım yok böyle bişey...bennu yıldırımlar oynuyo klipte zor tanıdım valla
|
||
|
||
18 YAŞINDA Bİ İNSAN NASIL BÖYLE Bİ ŞARKI YAZABİLİR Kİ...MÜKEMMEL BİŞEY YA...ÖMÜR BOYU DİNLERİM BEN BU ŞARKIYI... ![]() katılıyorum |
||
|
||
| ben de hem klibin i hem de şarkısını beğeniyorum kliask | ||
|
||
| 'uyanınca üzülme gercek bu işte'...bu şarkı duygulandırır beni her dinlediğimde.Harika yazmışlar sozlerini ve yaşları daha kücükken hemde. | ||
|
||
| Dinlerken beni ağlatabilmeyi başaran Mor ve Ötesi'nin mükemmel bir şarkısı. | ||
|
||
Sanki özellikle birine yazılmış hissi uyandıran şarkı
|
||
|
||
| bu şarkı benim için çok özel galiba tam olarak beni anlatıyo ölürken bile dinlicem bu şarkıyı | ||
|
||
ben nedense hem klibini hemde sarkıyı cok beğeniyorum ya ikiside cok güzel süpper bi parça
|
||
|
||
| işte yine MOR VE ÖTESİ farkı arkadaşlar.Çok güzel bir şarkı Harun Abi'yi kutluyorum..Daha o zamandan farklarını koymuşlar ortaya.Sizi çok seviyorum MOR VE ÖTESİ. | ||