|
||
| asla bıkmammmm.. sevgilimle barışmamı da yalnız şarkıya borçluyum.... |
||
|
||
| hani insan kendinden bişiler bulduğu şarkıları daha çok severye buda işte öyle bişi.bu şarkıyı çooooooooooooooooooook seviyorum ve hayatım tamamıyla şarkının sözlrine döndü. biraz umut biraz sevgi ne çok şey demek oysa senden uzakta |
||
|
||
hayatımı en cok etkıleyen sarkılardan bırı... ![]() orti&bnm sarkım bu!... ![]() |
||
|
||
| o zaman ki imkanlarda yaratılabilicek en güzel şarkılardan biri... zaten klibini izleyince yıllar sonra,anlayabiliyorsunuz ne kadar sağlam ve başarılı bi şekilde ilerlediklerini.... |
||
|
||
| yaaaa grup ilk senelerinde bile bu kadar güzel bi şaarkı bu kadar anlamlı bi şarkı çıkarmış yaa.çoooook güzel | ||
|
||
Ama kimbiliir, belki bir güün, güneş doğar sen uyurkeeen çok güzel yaa
|
||
|
||
ne diyim..bu şarkıya söyleyecek söz bulamıyorum..mükemmel bir şarkı
|
||
|
||
mükemmel şarkı.. her şarkıya aynı şeyi yazdığımı ben de farkettim ama gerçekten öyle.. belki birgün güneş doğar mezarının üstünden... |
||
|
||
| olasılıklar, şanslar olaylar neden hep senin tersine bunu hala sorma yanlış yer ve yanlış zaman bunlar hep aldatmaca bunu artık anla belki bir gün güneş doğar mezarının üstünden, sen sessizce uyurken uyanınca üzülme gerçek bu işte tesadüfen yalnızsın, henüz yolun başındasın tesadüfen yalnızsın, gerçeklerin farkındasın kelimeler sokaklar ve evler ne kadar da boş şeyler sen gizlice ağlarken biraz umut biraz sevgi ne de çok şey demek oysa senden uzakta ama kim bilir belki bir gün o yaşarken sen ölmezsin, acılar akıp gider uyanınca üzülme gerçek bu işte!!!!! gerçek bu... bu işte!! |
||
|
||
herşeyın baslangıcı olan şarkı
|
||
|
||
mükemmel ötesi bir şarkı
|
||
|
||
| türkçeye ne derece önem gösterdiğimizin göstergesi... yanlız şarkı yazılmış... yalnız olması gerekirken... |
||
|
||
| Yalnız Şarkı : Her dinlediğinde tüylerinizin diken diken olduğu şarkı, çok eski olmasına rağmen hala dinlenir, fanatikleri boldur, başlangıç olarak da kabul edilir | ||
|
||
ben bı ara aglamştım bu sarkyla ![]() severım yanı mvo nun herseyı bu sarkı ![]() |
||
|
||
sözlerine bayıldıgım bi şarkı klibide cok hoş her dinlememde agladıgım bir sarkı
|
||