|
||
| tamamen katılıyotum güzel olmuş | ||
|
||
| Çook süper bi şarkı!!Her dinlediğimde etkileniyorum,çok anlamlı.Bazen dinlerken ağlarım... | ||
|
||
| en sevdiğim şarkısıdır... her dinlediğimde çok etkilenirim.... | ||
|
||
çok etkileyici bi şarkı
|
||
|
||
| mvo aslında o zamandan sıradan bir gruptan çok farklı olduğunu belirtmiş..YaLnız Şarkı hayatımın sonuna kadar dinlesem bıkmayacağım her kelimesi doğru olan her kelimesinde kendimden birşeyler bulduğum eşsiz mvo şarkılarından biri.. admin notu: yazım hatalarının fazlalığından dolayı düzeltilmiştir. |
||
|
||
olasılıklar, şanslar olaylar neden hep senin tersine bunu hala sorma yanlış yer ve yanlış zaman bunlar hep aldatmaca bunu artık anla belki bir gün güneş doğar mezarının üstünden, sen sessizce uyurken uyanınca üzülme gerçek bu işte tesadüfen yalnızsın, henüz yolun başındasın tesadüfen yalnızsın, gerçeklerin farkındasın kelimeler sokaklar ve evler ne kadar da boş şeyler sen gizlice ağlarken biraz umut biraz sevgi ne de çok şey demek oysa senden uzakta ama kim bilir belki bir gün o yaşarken sen ölmezsin, acılar akıp gider uyanınca üzülme gerçek bu işte!!!!! harun 18 yaşında yazmış bu şarkıyı.dinlerken hem takdir ediyorum hem nasıl yazar diye merak ediyorum hem de hayranlığım biraz daha artıyor.valla çok üstün bir yetenek.helal olsun.yalnız şarkı süper bir şarkı.
|
||
|
||
bana göre yalnız şarkı şehir albümünün en iyi şarkısı... klibini de çok beğenirim çok etkileyici bence... ayrıca grup daha orada çocuk denecek yaşta çok şekerler klip çekildiğinde ben daha 5 yaşındaydım mor ve ötesi bu şarkıyla baştan beri iyi olduğunu kanıtlıyor zaten... ![]() "belki bir gün güneş doğar mezarının üstünden, sen sessizce uyurken" şu sözlere bak ya ![]() |
||
|
||
| Beni derinden etkileyen, hayatımın parçası olmaya aday, sözlerinin çok içten ve can alıcı olduğunu düşündüğüm, Mor Ve Ötesi parçalarından sadece bir tanesi... Bu şarkı çok 'yalnız'.. |
||
|
||
| Bu şarkıyı ne zaman duysam baştan aşağı titremeye başlıyorum beni çok etkileyen dinledikçe daha da saran piyano geçişleriyle beni benden alan bir şarkı.... | ||
|
||
Bu şarkıyı ne zaman duysam baştan aşağı titremeye başlıyorum beni çok etkileyen dinledikçe daha da saran piyano geçişleriyle beni benden alan bir şarkı.... evet ya özellikle bu şarkıda piyano sesleri çok hoş nasıl söylemeyi unuttum
|
||
|
||
| ömür boyu benim favori şarkım olarak kalacak..tüm depresyon anlarım bu şarkıda saklı... |
||
|
||
bence harika bi şarkı.yani bi şarkı bu kadar mı içten yazılabilir?her dinlediğimde bambaşka yerlerde buluyorum kendimi.beni çok etkileyen bi şarkı.o yaşlarda bu kadar güzel bi şarkı yazmaları onlara olan hayranlığımı kat kat arttırıyo.yani anlatmakla bitmez bu şarkı.uzun lafın kısası "helal olsun!"
|
||
|
||
şehir albümünde yalnız şarkı için klip versiyonu yazıyor. acaba normal halini bilen var mı?
|
||
|
||
şehir albümünde yalnız şarkı için klip versiyonu yazıyor. acaba normal halini bilen var mı? ![]() evet ya o klip versiyonu yazması benim de çok kafamı karıştırdı... şarkının başka bir hali var mı kii??
|
||
|
||
beni ağlatan şarkı... o kadar içten sözleri var ki...
|
||