|
||
| bence yalnız şarkı dünyadaki hayatı en iyi anlatan şarkı hayatın bizi nasıl yarı yolda bıraktığını... hayat mücadelesinde yalnız olduğumuzu... olasılık ve şansların her zaman bize ters olduğunu... ne kadar uğraşsak da kötü istisnalar yüzünden elde etmeye çalıştığımız şeyleri alamadığımızı... anlatan en güzel şarkı..
|
||
|
||
| Sürekli dinlediğim ve dinlemekten asla vazgeçmeyeceğim anlamlı ve benim için gerçekten değerli olan şarkı... | ||
|
||
| kelimeler sokaklar ve evler ne kadar da boş şeyler sen sessizce uyurken.. en beğendiğim bölümü burası çok anlamlı bir şarkı ya. |
||
|
||
hayatta destekçim olan tek şarkı.....iyi var
|
||
|
||
| her yalnız kalışımda dinlediğim şarkı. ne de olsa tesadüfen yalnızım... |
||
|
||
| tartışmasız en sevdiğim mor şarkılardan... başkadır bunun yeri, ne güzel sözlerdir hepsi ne kadar anlamlı gelir... seviyorum yalnız şarkıyı, yalnızlığımda yanımda olduğu için daha da seviyorum
|
||
|
||
| "biraz umut,biraz sevgi ne çok şey demek oysa;senden uzakta.." tırnaklarımı yereken buluyorum kendimi bu şarkıyı dinleyince.. çok acı çekmiş bi insan değilim (ne mutlu bana!) pek yalnız bi insanda olmadım henüz.. ya kalırsam diyorum.. dinliyorum .. |
||
|
||
yalnız şarkı da güzel ... uyku da (dinlemenizi öneririm) saat 1.. uykum yok...
|
||
|
||
| her depresif kişinin dinlemesi greken bi şarkııı... kelimeler sokaklar veee evlerr neeee kadarda boş şeylerr... |
||
|
||
yaaa harun ne kadar da küçük gösteriyor ya bu klipte ..bende severek dinlerim bu şarkıyı.
|
||
|
||
| harun abinni bunu niye yazdığını düşünecek olursak çok daha anlamlı.. | ||
|
||
Süper yaa ... bu şarkıyı ard arda 7 kez dinlediğim oldu akustik halini pek sevdim
|
||
|
||
Bu Şarkıyı sevmeyen öLsün yaa off yok böyle bişii kaç sene oldu hala bıkmadan dinliyorumm...
|
||
|
||
vee tabii unutmadann şarkıda favori sözleri tesadüfen yalnızsın henüz yolun başındasın... belki bir gün güneş doğar mezarının üstünden, sen sessizce uyurken uyanınca üzülme gerçek bu işte bidee ama kim bilir belki bir gün o yaşarken sen ölmezsin, acılar akıp gider uyanınca üzülme gerçek bu işte çookk güzel yaa ![]() muhteşem bir şarkı
|
||
|
||
| Biraz umut, biraz sevgi, ne çok şey demek oysa... Var mı ötesi? ![]() |
||