|
||
bu şarkının anlamını gün geçtikçe daha iyi anlıyorum
|
||
|
||
| şehir albümünün bana göre en güzel şarkısı harika bir şarkı. | ||
|
||
| çok güzel (: çok seviyorum böyle bi şarkı daha yok | ||
|
||
| akustikde bir harika... | ||
|
||
| bir zamanların canlısını dinlemeye dayanamadığım şarkısı, iç sızlatmada üzerine olmayan az önce farkına varamadan mırıldandığımı hissettiğim duygu patlaması örneği. | ||
|
||
yıllar geçse de ilk günkü değerini koruyan bir şarkı bence de
|
||
|
||
| biraz umut biraz sevgi ne çok şey demek oysa ! bir şarkı her dinleyişte farklı bir anlam katar mı bünyeye ? her dinleyişte başka bir cümlesinden, başka bir anlam çıkarılır mı ? bu şarkı öyle bi'şey işte.. |
||
|
||
| biraz umut biraz sevgi dinlemeye doyamadığım hayatımın şarkılarından şehir albümünün engüzel şarkısı
|
||
|
||
| ilk dinlediğinde fazla etki etmeyen üçüncü dördüncü dinleyişinde çarpan şarkı! ağlatmayı iyi beceren belki de harun'un en iyi yazdığı şarkı.. "olasılıklar şanslar olaylar neden hep senin tersine bunu hala sorma! uyanınca üzülme gerçek bu işte tesadüfen yalnızsın kelimeler, sokaklar ve evler ne kadar da boş şeyler sen gizlice ağlarken! biraz umut, biraz sevgi ne çok şey demek oysa, senden uzakta! ama kimbilir belki bir gün o yaşarken sen ölmezsin! acılar akıp gider..." şansız olduğunu düşünüyorsanız, rüyalarınız hep yalan söylüyorsa, tesadüflere inanıyorsanız, ağladığınız zaman tüm evreni boş görüyorsanız, aşkkın sizden uzak olduğunu düşünüyorsanız, belki bir gün diyorsanız ve bir gün bu acıların biteceğine inanıyorsanız işte bu sizin şarkınız... |
||
|
||
| bencede harun abinin yazdığı en iyi şarkılardan biri biraz umut, biraz sevgi ne çok şey demek oysa, senden uzakta! hayatımda duyduğum en içten cümlelerden biri ... aslında çoğu insan bu şarkıdaki gibi hissediyor kendini ... eminim ki mor ve ötesinden etkilenip araştırmaya başlıyanlar bu şarkıyı duyunca daha önce nasıl bunu dinlemedim diye çok üzülmüştür . |
||
|
||
beLki bir Gün Güneş doğar mezarının Üstünden sen sessizce ağLarken.. hastayım bu şarkıyaa yaa hiç bıkmadan bütün gün dinleyebilirim.. |
||
|
||
bu gun sarkının klıbını ızledım zaman nasılda cobuk gecıyor o gunden buyana degısmeyen tek sey Harun un mımıklerı ![]() bu şarkı benı ağlatıyor hissettırdıklerını soylemek o kadar zor kı
|
||
|
||
| bu şarkının benim için yeri çok farklı her dinleğimde farklı şeyler hissediyorum | ||
|
||
| Dinlerken kendimi tutamayıp'da ağladığım şarkılardan birsi şarkının her bir sözü anlamlı bi konserde harun abi yalnız şarkı bişeylerin başlangıcı diyordu. | ||
|
||
| bır sarkı her seferınde nasıl olurda farklı seyler hıssettırır kı | ||