|
||
sözel,müziksel,sosyal
|
||
|
||
| Mantıksal – Matematiksel Zekâ Müziksel – Ritmik Zekâ Bedensel – Kinestetik Zekâ Sosyal Zekâ İçsel Zekâ hepsi var nerdeysee ![]() |
||
|
||
sözel ,sosyal ve içsel zeka benimki
|
||
|
||
| sosyal zeka ve Sözel – Dil Zekâsı galiba.. | ||
|
||
hangisine daha yatkınım ? benim için sıralama sözel,görsel,içsel diye gidiyor valla en sonda da mantıksal (matematiksel) zeka var ne yalan söyliyim
|
||
|
||
| 6- Sosyal Zekâ: Sosyal Zekâ, bir insanın bir öğretmen, bir terapist ya da pazarlamacı gibi çevresinde insanların duygularını, isteklerini ve ihtiyaçlarını anlama, ayırt etme ve karşılama kapasitesidir. bu da benim...
|
||
|
||
müziksel, sosyal, içsel
|
||
|
||
| Sözel-Dil Zekası bana en uygun olanı daha sonraki sırada şu ikisi var Sosyal Zekâ İçsel Zekâ bunlar bana uygun işte
|
||
|
||
| vallah bulamadim hic biri bana gore degil hihih!!!!!!!! | ||
|
||
| - Sözel – Dil Zekâsı: Sözel dil zekâsı, bir bireyin kendi diline ait kavramları masalcı, konuşmacı veya bir politikacı gibi sözlü olarak ya da bir şair, bir yazar veya bir gazeteci gibi yazılı biçimde etkili olarak kullanabilme kapasitesidir. bu tanımlar bana uyuyor
|
||
|
||
| Tam olarak hicbiri değilim. | ||
|
||
bedensel zeka ya sahipmisim
|
||
|
||
| Benimki; Sözel zeka ve içsel zeka oluyor demekki
|
||
|
||
| 1- Sözel – Dil Zekâsı: Sözel dil zekâsı, bir bireyin kendi diline ait kavramları masalcı, konuşmacı veya bir politikacı gibi sözlü olarak ya da bir şair, bir yazar veya bir gazeteci gibi yazılı biçimde etkili olarak kullanabilme kapasitesidir. ve 6- Sosyal Zekâ: Sosyal Zekâ, bir insanın bir öğretmen, bir terapist ya da pazarlamacı gibi çevresinde insanların duygularını, isteklerini ve ihtiyaçlarını anlama, ayırt etme ve karşılama kapasitesidir. |
||
|
||
sözel zeka ve matematiksel zeka ikiside oluyor
|
||