|
||
| arkadaşlar dişe dokunur bir test gelince yazıyorum buraya.. kendim ve arkadaşım üzerinde denedim sonuç başarılı ![]() umarım beğenirsiniz.. Sana yalniz 3 kisa soru sorulacak fakat cevaplar seni sasirtacak. SADECE CEVAPLARI MERAK ETTIGIN ICIN KENDINI KANDIRMA SAKIN. >HAFIZAN VE HISLERIN BIR PARASUT GIBIDIR: PARASUT ACIK OLDUGUNDA EN >IYI SEKILDE FAYDALIDIR. BU TEST AYNI ZAMANDA SANA ZEVK VERECEKTIR. >AMA,YALNIZ SANA SOYLENENLERI YAPARSAN. >COK IYI VE TITIZLIKLE TAKIP EDERSEN... >. >MIZIKCILIK YOK!!! > >. >. > SORULARI SIRASIYLA CEVAPLA. > SADECE ÜÇ SORU. ONCEDEN SONUCLARA BAKARSAN CEVAPLARIN >DOGRU VE DURUST OLMAZ!!! > ELINE BIR KALEM, KAGIT AL VE CEVAPLARINI YAZ. SONUNDA SANA >LAZIM OLACAK. >.BU DURUST BIR SORU-CEVAP-TESTIDIR, SANA GERCEK BENLIGINDEN >DOGRULARI SOYLEYECEK! > SORULARI HISLERINLE ILE CEVAPLA!!! > 1) BU GELECEK BES HAYVANLARI AKLINA GELEN SIRAYA DIZ > (SEN NASIL SIRALAMAYI ISTERSEN!!!) > a. INEK > b. KAPLAN > c. KOYUN > d. AT > e. DOMUZ >2) BU GELECEK OLAN HER ORNEGE AKLINA GELEN ILK BIR SOZCUK YAZ.( ÖRN: >AT- KÖTÜ qibi) > a. KOPEK > b. KEDI > c. SICAN > d. KAHVE > e. DENIZ >. >3) SENI TANIYAN INSANLARI VE ONLARI GELECEK OLAN RENKLERLE >KARSILASTIRMESELA PEMBE- FUSUN , SARI-iLHAN qißi ) >( LUTFEN AYNI KISIYI YAZMA) > > a. SARI > b. TURUNCU > c. KIRMIZI > d. BEYAZ > e. YESIL >CEVAPLARININ DOGRU VE DURUST OLDUGUNA EMIN OL >. >VE SENIN GERCEK HISLERINI YANSITTIGINI!!! > SON SANS... > SIMDI CEVAPLARININ YORUMUNA BAKABILIRSIN. >. > . >ILK SORU >SENIN HAYATINDAKI ONCELIKLERINI YANSITIYOR: > >INEK: KARIYER >KAPLAN: GURUR >KOYUN: ASK >AT: AILE >DOMUZ: PARA >. >TARIF ETTIGIN KOPEK KENDI KISILIGIN. >TARIF ETTIGIN KEDI PARTNERININ KISILIGI >TARIF ETTIGIN SICAN DUSMANLARININ KISILIGI >TARIF ETTIGIN KAHVE SENIN arkadaşlığının tarifi >TARIF ETTIGIN DENIZ KENDI HAYATININ TARIFI >. >SARI: BU KISI SENI ASLA UNUTMAYACAKTIR >TURUNCU: BU KISIYI GERCEK DOSTUN OLARAK >GORUYORSUN >KIRMIZI: BU KISIYI GERCEKTEN SEVIYORSUN >BEYAZ: SANA BENZEYEN RUH >YESIL: HAYATIN BOYUNCA HATIRLAYACAGIN KISI yine alıntı ![]() aklınıza ilk gelen şeyleri yazmanız çok önemli... |
||
|
||
güzel testmiş arada doğrularda çıktı..ilginçç
|
||
|
||
yalnız bir yeri acaip dokundu bana kendi kişiliğimi nankör olarak görüyormuşum...
|
||
|
||
| off ben ilk kez bana doğruları gösteren bir test çözdüm mükemmeldi yaa çok beğendim beyaz ve yeşil renk uydu bana gerisi yalan (: |
||
|
||
ben de çok beğendim özellikle hayvanları sıralama süperdi sonuç cok dogru çıktı..
|
||
|
||
| hı hı hiç uymadı ya | ||
|
||
benimde hiç uymadı alakası bile yoktu ama test hoşuma gitti hayvanlar falan
|
||
|
||
| Benim de uyduğu söylenemez..Hele hayvan sıralama kısmı benle alakası yok..Ama renk kısmı eğlenceliydi doğru olamıycak olsada... | ||
|
||
yeşil ve sarı renkler cuk diye oturdu..
|
||
|
||
| bu testin benzerini yaptım .Tibet Testiydi adı. Kırmızı renk uydu bana
|
||
|
||
| hayvan sıralamasında tek uyan yer var oda gururum aşktan önce geliyor. ya bu kırmızı renkteki kişi hiç olmadı ki şimdi... | ||
|
||
| aayy gerçekten benim yazdıklarım hep doğru çıktı | ||
|
||
| ilginç | ||
|
||
| banada hic uymadi... | ||
|
||
| önceliklerim ve arkadaşlarla ilgili kısım tuttu ilginç testmiş paylaşım için teşekkürler
|
||