|
||
uymadı ama paylaşımın için teşekkürler
|
||
|
||
| ya ben bu testi biliyordum sıkıyor artık beni | ||
|
||
hepicigi doru valla
|
||
|
||
vallahi doğruu yaa çok ilginç bişi özellikle renk kısmı aynen...
|
||
|
||
sadece 2. soru tamamiyle doğru 1. sorunun hiç bir şıkkı tutmuyor ..3. sorununda birazı doğru bence bu test insanlar konusunda zaten insanların özünde olan ve belli olan şeyleri almış herkesin tamamiylre çıkması şaşırtıcı değil bence
|
||
|
||
| çok güzel be. moderatöre teşekkürler |
||
|
||
kedinin anlamını beğenmedim ve sondaki renklerdeki kırmızıyı beğenmedim çünkü sevdiğim kişi yazdığım kişinin ismi değildiki
|
||
|
||
| Güzel ve ilginç bir test ancak sadece bana 1.sorunun bazıları tuttu ama 1. soruda sonuç olarak paranın benim için en sonda gelmesi işte orası resmen cuk diye oturdu. | ||
|
||
| ikinci soru saçma geldi. üçüncü soru ise renkler göreceli birer kavram olduğundan yine saçma-mantıksız geldi. Ama ilk soru güzeldi. En azından bir mantık göremesem de mantıksızlık da göremedim (: Çok mu eksiklik aramışım yahu
|
||
|
||
| Ben bu ankete çok geçkalmışım ama çok beyendim başarılı | ||
|
||
guzel bir testi ama baya bir ilginctii
|
||
|
||
| 2 ve 3 soru tuttu ama 1 tutmadı gerçeketen güzel bir test teşekkürler | ||
|
||
| Bana pek uymadı paylaşım için teşekkürler | ||
|
||
vayyy bütün hepsi tuttu... ![]() sevdim bu testi.var mı başkaaa |
||
|
||
hiç tutmadı ya. ![]() hayvanlarda atı en başa yazdım aile çıktı olmaz öyle şey.kedide partnerin kişiliğiymiş.ben kediye uyuz yazdım. ![]() deniz hayatımızın tarifiymiş bi o tuttu.korku yazmıştım. paylaşım için teşekkürler.. her ne kadar tutmasada
|
||