|
||
ilk sorudaki sıralamam aile-gurur-aşk-kariyer-para bu doğru ![]() 2.soru saçma geldi ![]() 3.>SARI: BU KISI SENI ASLA UNUTMAYACAKTIR yazdıım kızdan nefret ediyordm yaa unutsun beni >TURUNCU: BU KISIYI GERCEK DOSTUN OLARAK >GORUYORSUN kardeşim ![]() >KIRMIZI: BU KISIYI GERCEKTEN SEVIYORSUN evet dostumu yazmıştm gerçekten seviyorm ![]() >BEYAZ: SANA BENZEYEN RUH Gerard<3 demiştim ruh ikizim benim yaa<3 >YESIL: HAYATIN BOYUNCA HATIRLAYACAGIN KISI annem ![]() cevaplara bakmadan soruları yanıtladım test çok güzel gerçekleri söylüyor teşekkürler |
||
|
||
Önceliklerim tuttu para en sonda ![]() Arkadaşlıkta tuttu ![]() Tarifler pek tutmadı ama olsun güzelmiş
|
||
|
||
birinci soruda sıralamam gurur-aşk-aile-para-kariyer oldu. tek tutmayan şey aşkın ailemden önce gelmesi ![]() >SARI: BU KISI SENI ASLA UNUTMAYACAKTIR Aybüke yazdım.beni unutur mu unutmaz mı bilemicem artık ![]() >TURUNCU: BU KISIYI GERCEK DOSTUN OLARAK GORUYORSUN Büşra...bu imkansız çünkü bu kızdan nefret ediyorum ![]() >KIRMIZI: BU KISIYI GERCEKTEN SEVIYORSUN evet abimi seviyorum ![]() >BEYAZ: SANA BENZEYEN RUH Cansu..biliyordum zaten ya ![]() >YESIL: HAYATIN BOYUNCA HATIRLAYACAGIN KISI zehra...sanmıyorum ama neyse
|
||
|
||
ilgincmis.... arada dogru tesbitlerde cikti guzelmis ![]() paylasimin icin tskkrlr |
||
|
||
| aklıma ilk gelen seyleri yazdım ama alakası yok sonucun:D paylaşım için tesekkürler... | ||
|
||
süpermiş ya özellikle 1. sıra şaşırtıcı biçimde doğru. Paylaşım için teşekkürler
|
||
|
||
güzelmiş gerçekten bazılarının hakkı var hani doğruluk payı baya yüksek
|
||
|
||
| valla hiç biri doğru çıkmadı desem yeridir ama ilginç... paylaşım için teşekürler | ||
|
||
süper bir testti saol
|
||
|
||
| süper | ||